300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Hane
Hona
Längd
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Pris
kr kr
MFi godkänd
Laddningseffekt
Ljud
Video
Filter
Laddningskablar för USB-C (Thunderbolt 3)

Laddningskablar för USB-C (Thunderbolt 3)

Det finns 121 produkter.
USB-C (thunderbolt 3) laddarkablar På denna sida hittar du vårt bra utbud av USB-C (thunderbolt 3) laddarkablar som möjliggör laddning i en USB-C-port. Beroende på vilken typ av kontakt du behöver finns det flera olika varianter här på sidan som kan täcka olika behov, både när det gäller kvalitet...
läs mer
Visar 1 - 54 av 121 artiklar
Laddningskablar för USB-C (Thunderbolt 3)

USB-C (thunderbolt 3) laddarkablar

På denna sida hittar du vårt bra utbud av USB-C (thunderbolt 3) laddarkablar som möjliggör laddning i en USB-C-port. Beroende på vilken typ av kontakt du behöver finns det flera olika varianter här på sidan som kan täcka olika behov, både när det gäller kvalitet och pris.

När det kommer till det mest moderna överföringsformatet är USB-C, eller Thunderbolt 3 som Apples version heter, definitivt i framkant. Det ger den högsta överföringshastigheten och laddningshastigheten, så att du snabbt kan få tillgång till både ström och data, vilket är riktigt bra.

De kablar vi har i denna kategori ger dig möjlighet att ladda din iPhone eller smartphone i en Macbook, och är till och med ganska viktiga för att ladda i en Macbook, eftersom de flesta av de senaste modellerna endast har USB-C, eftersom det ger den högsta hastigheten och flest möjligheter.

Det kan vara enormt praktiskt att kunna ladda sin iPhone i sin Macbook, så att man inte är beroende av att ha en väggadapter för iPhone med sig varje gång man ska någonstans. Eftersom en iPhone lätt kan dra mycket ström om man gör något krävande som att spela, så är det riktigt bra.

Särskilt om man ska spela spel på sin iPhone är det viktigt att kunna ladda i sin Macbook, eftersom det ofta är något man gör när man är på språng och därför inte har lika bra tillgång till vägguttag som man skulle ha om man satt hemma, och eftersom det ofta är något man gör under många timmar, så är ström nödvändigt.

Dessutom finns det också möjlighet att få USB-C till USB-C-kablar, som både kan användas för att ladda Android-telefoner genom sin Macbook, men också för att ansluta olika Macbooks till varandra, så att en Macbook kan ladda en annan Macbook, vilket kan vara riktigt praktiskt.

Självklart kan man också använda USB-C för att ladda sin Macbook, så om man behöver en ny laddarkabel till Macbook kan man också hitta det här. Och det är alltid riktigt praktiskt att ha en extra kabel, så att man alltid kan vara säker på att kunna ladda upp, ifall den man har går sönder när man behöver den.

Man kan få USB-C (thunderbolt 3) laddarkablar i mycket olika kvalitet beroende på vad man ska använda dem till, hur mycket man använder dem och om man vill ha olika funktioner för dem. Likaså finns det olika tillverkare som har sin egen speciella sätt att tillverka kablar på, vilket man också bör vara uppmärksam på.

Generellt kan man säga att kvaliteten följer priset ganska bra. Det är åtminstone ett fokus vi har valt att lägga här på sidan, så det är en bra indikator på vad man kan förvänta sig att få, även om det kan finnas fall där det sker variationer, eftersom de olika tillverkarna har olika fokus i sina produkter.

Men om du behöver en USB-C (thunderbolt 3) laddarkabel rekommenderas det definitivt att du tittar närmare på varje produkt innan du köper, så att du kan läsa mer om hur den fungerar och vilka fördelar och nackdelar det finns med den, eftersom det inte alltid är lätt att förstå utifrån en rubrik och en bild.

iaai