300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Hopfällbar lättviktsryggsäck i vattenavvisande tyg från HAWEEL - Grön

4 1 Recensioner.
vare nr.: #390-2

Hopfällbar lättviktsryggsäck i vattenavvisande tyg från HAWEEL - Grön

Visa alla bilder

Hopfällbar lättviktsryggsäck i vattenavvisande tyg från HAWEEL - Grön

4 av 5 // 1 Recensioner.
vare nr.: #390-2

  1. Köpa 2
    Spara 5%
    Spar 20,90kr
  2. Köpa 3-
    Spara 15%
    Spar 94,05kr

209,00kr

ca. 1-3 dagars leveranstid
Fragt fra 45 kr

Varan är slutsåld

för objektet är i lager

Sendes i morgen kl. 16.30
Skickas imorgon lördag vid middagstid. 15,00
Skickas imorgon söndag vid middagstid. 15,00
Beställ nu och vi skickar om timmar & Minuter... Lördag. Söndag.


Supersmart och praktisk vikbar lättviktsryggsäck som inte tar upp mycket mer än en burk läsk när den är ihopfälld och placerad i den medföljande bärväskan.

Trots det kan ryggsäcken rymma ca 8 liter bagage i det stora facket och det finns även ett sidofack och en framficka med dragkedja för mobiltelefon, nycklar eller annat.

Mer information ↓

1-3 dagars leveranstid
300 dagars returrätt
200.000 danskar har köpt av oss


Hopfällbar lättviktsryggsäck i vattenavvisande tyg från HAWEEL - Grön

Den hopfällbara lättviktsryggsäcken i vattenavvisande tyg från HAWEEL är den ideala följeslagaren för resenärer, friluftsentusiaster och till vardagsbruk. Med sin innovativa design och hållbara material erbjuder denna ryggsäck både funktionalitet och stil.

Förmågan att fällas ihop till en liten storlek gör den praktisk att ta med på resor, medan dess vattenavvisande egenskaper ser till att dina tillhörigheter förblir torra under fuktiga väderförhållanden.

Denna gröna version är perfekt för de som vill lägga till en färgklick i sin ryggsäckskollektion.

Hållbarhet och funktionalitet

HAWEEL-ryggsäcken är designad med en kombination av slitstarkt nylonmaterial och en vattenavvisande beläggning, vilket garanterar långvarig hållbarhet och skydd för dina tillhörigheter. Ryggsäcken är konstruerad med en stark och solid dragkedja som glider smidigt och ger enkel åtkomst till ryggsäckens innehåll.

De justerbara axelremmarna säkerställer en bekväm bärkomfort, men varken de eller ryggpanelen är vadderade, eftersom det skulle göra det svårt att vika ihop väskan och få den att ta så lite plats som möjligt.

Den hopfällbara ryggsäcken har en kapacitet på upp till 8 liter, vilket ger tillräckligt med utrymme för att bära alla dina nödvändigheter såsom kläder, snacks, elektronik och mer. På utsidan finns dessutom en extra ficka med dragkedja där du kan förvara värdesaker säkert.

För ytterligare bekvämlighet har ryggsäcken också två sidofickor som är perfekta för att förvara vattenflaskor, paraplyer och små tillbehör.

Hopfällbar och bärbar

En av de största fördelarna med denna ryggsäck är dess hopfällbara funktion. När den inte används kan den enkelt vikas ihop och komprimeras till en liten storlek som kan förvaras i den medföljande bärpåsen.

Detta gör den extremt praktisk att ha med på resor där utrymme är en lyx. Du kan enkelt förvara den i din resväska, handbagage eller till och med i din jackficka. När du behöver använda ryggsäcken igen tar det bara ett ögonblick att vika ut den och få extra bärutrymme.

Vattenavvisande design

En viktig egenskap hos denna ryggsäck är dess vattenavvisande förmåga. Det innovativa tyget och beläggningen stöter bort vatten och skyddar dina tillhörigheter från fukt. Detta är särskilt viktigt under utomhusaktiviteter som vandring och camping, där oväntat regn kan inträffa. Dragkedjorna är också designade för att ge extra skydd mot stänk och skurar.

Med denna ryggsäck behöver du inte oroa dig för att dina värdesaker blir våta eller skadade. Det vattenavvisande designen hjälper till att hålla dina tillhörigheter torra och intakta i lätta regnskurar - vid hårdare och mer långvarigt regn bör du använda extra skydd.

Stilfullt utseende

Denna hopfällbara ryggsäck är inte bara praktisk och hållbar, den erbjuder också ett stilfullt utseende. Den gröna färgen tillför ett fräscht och livfullt element till vilken outfit som helst.

Oavsett om du använder ryggsäcken till vardags eller för dina utomhusäventyr, kommer dess moderna design och fräscha färg att göra att du sticker ut från mängden. Kombinationen av funktionalitet och stil gör denna ryggsäck till ett idealiskt val för de som önskar ett modernt och mångsidigt tillbehör.

Utmärkt tillbehör för resenärer och friluftsentusiaster

HAWEELs hopfällbara lättviktsryggsäck i vattenavvisande tyg är ett måste för varje resenär eller friluftsentusiast. Med dess hållbara konstruktion, rymliga kapacitet, hopfällbara design och vattenavvisande egenskaper har denna ryggsäck alla de funktioner du behöver när du är på språng.

Det stilfulla utseendet och den fina färgen gör den till ett fräscht val. Investera i denna ryggsäck idag och njut av bekvämligheten, hållbarheten och skyddet den erbjuder.

iaai

Teknisk specifikation

  • Varumärke:

    Haweel

  • Sku:

    #390-2

  • Återvända:

    300 dagars returrätt

  • Dimensioner (L x H x B):

    44 x 29 x 7 cm

  • Model:

    HAWEEL Portable Foldable Waterproof Backpack Folding Bag (Green)

  • Utrustning:

    Väska

  • Vikt:

    110g

  • Produktgaranti:

    Garanti enligt konsumentköplagen

  • Material:

    Polyester

  • Inkluderar:

    Bærepose med snoreluk og lille karabin

Tillbehör

Recensioner



4 av 5 // baserat på 1 recensioner


godkänd köpare

★★★★☆2024-01-24

Ok produkt, men lidt skrøbelig

Spørgsmål & svar