300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
Categories
Price
kr kr
Ipad
Iphone
MACS
Hane
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter

Haweel

26 produkter.

Haweel är en billig tillverkare från Kina som gör kablar, adaptrar och tillbehör för alla typer av telefoner.
De håller priset nere men ändå hålla en kvalitet som är många gånger &ou Mer

Visar 1 - 26 av 26 artiklar
Lista produkter efter tillverkare: - Haweel

Haweel är en billig tillverkare från Kina som gör kablar, adaptrar och tillbehör för alla typer av telefoner.


Vi har några av deras blixtar kablar men kommer att expandera till många av sina andra produkter eftersom de är riktigt bra men ändå hålla nere priset.


På denna sida, vårt urval är tillgänglig från leverantören HAWEEL, som specialiserat sig på att göra elektroniska tillbehör och utrustning för iPhone, iPad, MacBook och Android smartphones, samt enheter som använder den aktuella kontakter.


HAWEEL verkar från Shenzhen, Kina, en av de största Tech Hubs i världen, där det finns en snabb utveckling inom många områden. Detta har under många år gett dem starka kopplingar, både till andra entreprenörer men också runt om i världen.


Företaget fäster stor vikt vid sin trovärdighet, vilket innebär att de följer alla standarder som finns runt om i världen för kvalitet och mycket mer. På så sätt ser de till att de alltid kan handla med alla i världen och att alla kan gå i god för sina produkter.


Detta har gjort dem till en ständig närvaro i branschen, eftersom de alltid har kunnat leverera även när andra företag har haft problem. Med sin filosofi om ömsesidig vinning har de också kunnat växa i takt med att deras partner vuxit.


Detta har också gjort dem till en självklar partner för oss eftersom de alltid levererar goda resultat och i allmänhet levererar högkvalitativa produkter. Den höga standarden de kan sätta i kvalitetssäkring ger en bra utgångspunkt för att utvärdera andra produkter baserat på.


De har också ett brett utbud av produkter som de kan leverera, vilket också syns tydligt från utskottet på denna sida. Deras koncept är utformat så att de kan täcka ett behov för iPhone hela vägen runt.


Så oavsett om du letar efter en laddningskabel för iPhone eller en solcellsenergi bank för Android, kan du hitta den här.


Dessutom är deras priser mycket konkurrenskraftiga jämfört med hur hög en standard de sätter för kvaliteten på sina produkter. Själva utformningen av deras produkter är inte ett likE som hög prioritet för dem, vilket också innebär att priserna är lägre än för andra leverantörer.