300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Hane
Hona
Längd
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Kategori
Pris
kr kr
MFi godkänd
Laddningseffekt
Ljud
Video
Filter
HDMI port

HDMI port

Det finns 58 produkter.
Det välbekanta formuläret i slutet av kontakten eller i datorn är HDMI-High-Definition Multimedia gränssnitt. Praktiskt taget alla elektroniska produkter nuförtiden kan använda sig av dessa kablar, som sänder digitala ljud-och videosignaler från en enhet...
läs mer
Visar 1 - 54 av 58 artiklar
HDMI port

Det välbekanta formuläret i slutet av kontakten eller i datorn är HDMI-High-Definition Multimedia gränssnitt. Praktiskt taget alla elektroniska produkter nuförtiden kan använda sig av dessa kablar, som sänder digitala ljud-och videosignaler från en enhet till en annan.

 

Har din Mac inte en HDMI-port? Då är det möjligt att köpa dig runt problemet. Du kan få en HDMI-port som är ansluten till datorn via USB, eller med Mini DisplayPort. Men den nya näthinnan MacBook är lyckliga nog att ha en HDMI-port, så se till att kontrollera om du kan hitta ingången i sidan av din dator innan du köper.

 

Om du ofta försätter din dator på TV: N för att titta på filmer eller TV-program, rekommenderar vi iPush D2- Det är en så kallad HDMI-Dongle för Mac och iOS AirPlay, det vill, ett objekt som gör att du kan ansluta TV och MAC utan en lång kabel över golvet. Du kanske har hört talas om den kända Chromecast-detta i princip fungerar på samma sätt, bara med filer snarare än genom, till exempel, Netflix och YouTube.

 

Vill du ha den bästa kvaliteten när du tittar på en film via HDMI? Sedan köpa vår Icy Box Premium adapter. Den stöder de högsta upplösningar och upprätthåller näthinnan kvalitet. Om du även har en extern 4K-skärm kommer du inte att gå fel med denna Dongle.