MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
more... less
Hane
more... less
Hona
more... less
Categories
more... less
Price
23 kr 10052 kr
Manufacturers
more... less
MFi godkänd
more... less
Längd
more... less
Produktgaranti
more... less
Ljud
more... less
Video
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
Filter
HDMI port

HDMI portDet finns 74 produkter.

Det välbekanta formuläret i slutet av kontakten eller i datorn är HDMI-High-Definition Multimedia gränssnitt. Praktiskt taget alla elektroniska produkter nuförtiden kan använda sig av dessa kablar, som sänder digitala ljud-och videosignaler från en enhet till en annan.   Har din Mac inte en HDMI-port? Då är det möjligt att köpa dig runt problemet. Du kan få en HDMI-port som är ansluten till datorn via USB, eller med Mini DisplayPort. Men den nya näthinnan MacBook är lyckliga nog att ha...
läs mer
Visar 1 - 54 av 74 artiklar
HDMI port

Det välbekanta formuläret i slutet av kontakten eller i datorn är HDMI-High-Definition Multimedia gränssnitt. Praktiskt taget alla elektroniska produkter nuförtiden kan använda sig av dessa kablar, som sänder digitala ljud-och videosignaler från en enhet till en annan.

 

Har din Mac inte en HDMI-port? Då är det möjligt att köpa dig runt problemet. Du kan få en HDMI-port som är ansluten till datorn via USB, eller med Mini DisplayPort. Men den nya näthinnan MacBook är lyckliga nog att ha en HDMI-port, så se till att kontrollera om du kan hitta ingången i sidan av din dator innan du köper.

 

Om du ofta försätter din dator på TV: N för att titta på filmer eller TV-program, rekommenderar vi iPush D2- Det är en så kallad HDMI-Dongle för Mac och iOS AirPlay, det vill, ett objekt som gör att du kan ansluta TV och MAC utan en lång kabel över golvet. Du kanske har hört talas om den kända Chromecast-detta i princip fungerar på samma sätt, bara med filer snarare än genom, till exempel, Netflix och YouTube.

 

Vill du ha den bästa kvaliteten när du tittar på en film via HDMI? Sedan köpa vår Icy Box Premium adapter. Den stöder de högsta upplösningar och upprätthåller näthinnan kvalitet. Om du även har en extern 4K-skärm kommer du inte att gå fel med denna Dongle.