300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Baseus MVP tålig USB till USB-C kabel med vinkel - 1m - Blå

vare nr.: #1707

Baseus MVP robust USB till USB-C-kabel med vinkel - 2m - Röd

Visa alla bilder

Baseus MVP tålig USB till USB-C kabel med vinkel - 1m - Blå

vare nr.: #1707

  1. Köpa 2
    Spara 5%
    Spar 12,90kr
  2. Köpa 3-
    Spara 15%
    Spar 58,05kr
  3. Köpa 5-
    Spara 25%
    Spar 161,25kr

129,00kr

ca. 1-3 dagars leveranstid
Fragt fra 45 kr

Varan är slutsåld

för objektet är i lager

Sendes i morgen kl. 16.30
Skickas imorgon lördag vid middagstid. 15,00
Skickas imorgon söndag vid middagstid. 15,00
Beställ nu och vi skickar om timmar & Minuter... Lördag. Söndag.


Riktigt bra laddarkabel för din Android-smartphone eller surfplatta.

Den vinklade USB-C-kontakten hjälper till att undvika veck vid kontakten och gör det samtidigt lättare att sitta med mobilen medan den laddas.

OBS: Fungerar inte med iPhone 15 och iPad.

Mer information ↓

1-3 dagars leveranstid
300 dagars returrätt
200.000 danskar har köpt av oss


Baseus MVP tålig USB till USB-C kabel med vinkel - 1m - Blå

Baseus MVP tålig USB till USB-C kabel med vinkel är en banbrytande lösning för moderna teknikbehov. Läs mer om vad som gör denna kabel unik och varför den sticker ut från mängden.

Innovativ design och hållbarhet

Baseus MVP tålig USB till USB-C kabel med vinkel sätter en ny standard för hållbarhet och funktion i kablar. Med sin innovativa vinklade anslutningsdesign ger denna kabel en sömlös laddningsupplevelse utan att belasta kabeln eller den anslutna enheten.

Den robusta och starka konstruktionen säkerställer att kabeln kan motstå upprepade böjningar och drag, vilket gör den idealisk för dagligt bruk och resor.

Denna kabel har noggrant testats och certifierats för sin hållbarhet, med resultat som visar att den kan motstå mer än 10 000 böjningar. Detta är avsevärt högre än standardkablar på marknaden, vilket gör Baseus MVP tålig USB till USB-C kabel med vinkel till en pålitlig och långsiktig investering.

Snabb laddning och dataöverföring

Baseus MVP tålig USB till USB-C kabel med vinkel stöder snabbladdningsteknik som möjliggör en snabb och effektiv laddningsprocess för dina enheter. Med en maximal strömstyrka på upp till 3A kan denna kabel ladda dina enheter snabbare än någonsin tidigare. Detta är särskilt användbart när du behöver en snabb laddning mellan aktiviteter eller under resor, där tidsfaktorn är avgörande.

Dessutom möjliggör Baseus MVP tålig USB till USB-C kabel med vinkel också snabb dataöverföring med hastigheter på upp till 480Mbps. Detta gör att du kan överföra stora filer snabbt och smidigt mellan enheter. Oavsett om du överför bilder, videor eller andra data, är denna kabel ett pålitligt alternativ för att uppnå snabba och tillförlitliga resultat.

Kompatibilitet och användarvänlighet

Baseus MVP tålig USB till USB-C kabel med vinkel är kompatibel med ett brett utbud av enheter, inklusive smartphones, surfplattor, bärbara datorer och mer. Denna mångsidighet gör den till ett idealiskt kabelval för användare som äger olika enheter och behöver en pålitlig och universell laddningslösning.

Den vinklade USB-C anslutningen gör det enkelt att koppla in och koppla från kabeln, även i trånga och svåra positioner. Detta eliminerar behovet av att böja kabeln för att få den att passa till enheten och förhindrar onödig belastning på kabeln eller enhetsporten.

Lämplig för alla som använder mobil eller surfplatta under laddning

Baseus MVP tålig USB till USB-C kabel med vinkel är en unik och banbrytande lösning för moderna teknikbehov och är särskilt lämplig för alla som sitter och spelar eller surfar med mobilen eller surfplattan i händerna eller i knät medan den laddas.

Med dess innovativa design, hållbarhet och snabba laddningsförmåga är denna kabel ett idealiskt val för användare som värdesätter pålitliga och effektiva laddningslösningar. Oavsett om du är på språng, arbetar hemifrån eller reser, kommer denna kabel att uppfylla dina behov och säkerställa en problemfri laddningsupplevelse.

iaai

Kompatibilitet

Teknisk specifikation

  • Varumärke:

    Baseus

  • Sku:

    #1707

  • EAN-nummer:

    6932172612429

  • Återvända:

    300 dagars returrätt

  • EAN nummer:

    CAVP000421

  • Model:

    Baseus MVP 2 Elbow Right Angle Power Delivery Cable with Side USB / USB Type C Plug 1m 100W 5A Blue

  • Utrustning:

    Kabel & adapter

  • Produktgaranti:

    Garanti enligt konsumentköplagen

  • Teknik:

    2,4A og 480Mbps

  • Hane:

    USB 2.0

    USB 2,0 typ C

  • Material:

    Gummi

    Nylon

  • CE märkt:

    Ja

  • WEEE:

    Ja

  • Længder:

    1 meter

Recensioner



0 av 5 // baserat på recensioner


Spørgsmål & svar