300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Apple AirTag 4stk

vare nr.: #C001-998725851

Apple AirTag 1stk

Visa alla bilder

Apple AirTag 4stk

vare nr.: #C001-998725851

    1 499,00kr

    ca. 1-3 dagars leveranstid
    Gratis frakt

    Varan är slutsåld

    för objektet är i lager

    Med AirTag kan du superenkelt hålla koll på dina saker. Sätt en på dina nycklar och släng en i din ryggsäck. Och vips, nu kan du se dem på radarn i Hitta-appen, där du också kan spåra dina Apple-enheter och hålla koll på vänner och familj.

    iaai Mer information ↓

    1-3 dagars leveranstid
    Skickas med PostNord från Fjärrlagring
    300 dagars returrätt
    200.000 danskar har köpt av oss


    AirTag - Hitta dina förlorade saker enkelt med Apple

    Med en AirTag i din ägo behöver du inte längre oroa dig för att tappa bort dina viktiga saker. Öppna bara Find-appen på din iPhone eller iPad och gå till fliken "Genstande". Därifrån kan du spela upp en ljudsignal via AirTagens inbyggda högtalare eller säga "Hej Siri, hitta min plånbok". Om AirTagen befinner sig i närheten, kan du använda Ultra Wideband-teknologi för att se hur långt bort den är och i vilken riktning du ska gå för att hitta den.

    Men vad händer om du tappar bort något på en annan plats, som på stranden eller i gymmet? Då kan du lita på Find-nätverket, som består av hundratals miljoner iPhone-, iPad- och Mac-enheter över hela världen. Detta nätverk hjälper dig att hitta din AirTag igen, och allt sker anonymt för att skydda din integritet.

    AirTag kan också ställas in som "Mistet", vilket innebär att du får en notifikation när den registreras av en annan enhet i nätverket. Du kan också ställa in din AirTag för att visa dina kontaktuppgifter om någon med en NFC-kompatibel smartphone rör vid den.

    Det bästa av allt är att AirTag är utformad för att skydda din anonymitet. Endast du kan se var din AirTag befinner sig, och din platsdata och historik sparas aldrig på själva enheten. Enheter som vidarebefordrar din AirTags plats förblir också anonyma, och deras platsdata krypteras hela vägen. Inte ens Apple känner till din AirTags plats eller identiteten bakom den enhet som hjälper till att hitta den.

    Så om du vill ha en enkel och pålitlig lösning för att hitta dina förlorade saker, är AirTag från Apple ett utmärkt val. Med enkel inställning och användning, samt avancerad teknologi för att skydda din integritet, kan du känna dig trygg och säker när du använder AirTag.

    .iaai

    Kompatibilitet

    Teknisk specifikation

    • Varumärke:

      Apple

    • Sku:

      #C001-998725851

    • EAN-nummer:

      0190199320338

    • Återvända:

      300 dagars returrätt

    • EAN nummer:

      MX542ZM/A

    Tillbehör

    Recensioner



    0 av 5 // baserat på recensioner


    Spørgsmål & svar