300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Kategori
Pris
kr kr
Ipad
Iphone
MACS
MFi godkänd
Laddningseffekt
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter

Apple

62 produkter.

Apple er det mest innovative computer firma i vores tid. De har revolutioneret næsten alle brancher de er gået ind i, og vi hos mackabler er meget glade for at de har valgt at dele deres produkter med os.

Mer
Visar 1 - 54 av 62 artiklar
Lista produkter efter tillverkare: - Apple

Vi har stor tilltro till framtiden att Apple också kommer att vara de som gör skillnad för fler och fler människor, och att de kommer att revolutionera fler produktkategorier innan de är färdiga.


Apple gör Mac-datorer, iPhone och iPad, deras datorer kännetecknas av att vara de enda i världen med Mac OSX, men annars brukar de använda hårdvara som alla andra datorer. Apple är en highend datorföretag som inte kompromissar med sina produkter, även om de kunde göra en billigare dator och på så sätt tjäna mer pengar. 
Äpple befriaren i 2007 den första iPhone, den första iPhone var inte den första smartphone, utom den revolutionat den smartphone marknadsföra så annars lett till klumpig design, liten skärmen och långsam gräns flat. Google tappade sin smartphone planer och helt skapade dem för att konkurrera med Apples nya iPhone-det tog inte lång tid, bara några år innan Google har en riktig konkurrent till appens smartphone med sin första Android-telefon.
I 2010, Apple släppte den första iPad, inte heller var det den första tabletten, men på grund av dess ringa storlek, bra batteri, bra display och billigt pris, blev det snabbt chef för tabletten marknaden och förblir så.