300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Apple AirTag 1stk

vare nr.: #C001-998725849

Apple AirTag 1stk

Visa alla bilder

Apple AirTag 1stk

vare nr.: #C001-998725849

    529,00kr

    ca. 1-3 dagars leveranstid
    Fragt fra 79 kr.

    Varan är slutsåld

    för objektet är i lager

    Med AirTag kan du superenkelt hålla koll på dina saker. Sätt en på dina nycklar och släng en i din ryggsäck. Och vips, nu kan du se dem på radarn i Hitta-appen, där du också kan spåra dina Apple-enheter och hålla koll på vänner och familj.

    iaai Mer information ↓

    1-3 dagars leveranstid
    Skickas med PostNord från Fjärrlagring
    300 dagars returrätt
    200.000 danskar har köpt av oss


    Ping och hitta

    Med en AirTag i din plånbok finns det ingen anledning till panik om du glömmer var du har lagt den. Öppna bara fliken Föremål i Hitta-appen och spela upp en ljudsignal via den inbyggda högtalaren eller säg "Hej Siri, hitta min plånbok". Om den har gömt sig någonstans i närheten - till exempel under soffan eller i rummet bredvid - behöver du bara följa ljudet för att hitta den igen.

    Tiden rinner ut

    Om din AirTag är i närheten kan din iPhone leda dig direkt till den med exakt sökning. Med Ultra Wideband-teknologi kan du både se hur långt bort din AirTag är och i vilken riktning du ska gå.

    Få hjälp från miljontals vänner du inte har träffat ännu

    Förtvivla inte om du har glömt något långt borta, till exempel på stranden eller på gymmet. Hitta-nätverket, som består av hundratals miljoner iPhone-, iPad- och Mac-enheter över hela världen, hjälper dig att hitta din AirTag igen. Och systemet är utformat för att skydda din anonymitet hela vägen.

    Förlorat gör det ännu enklare att hitta saker

    Precis som dina andra Apple-enheter kan AirTag ställas in som förlorad. Då får du automatiskt en notifikation när den registreras av en enhet i nätverket. Du kan också ställa in din AirTag för att visa dina kontaktuppgifter om någon rör vid den med en NFC-kompatibel smartphone - det är samma teknologi som ger människor möjlighet att betala för saker med sina telefoner.

    Inbyggd anonymitet

    Det är bara du som kan se var din AirTag är. Dina platsdata och din historik sparas aldrig på själva AirTag-enheten. Enheter som vidarebefordrar din AirTags plats förblir också anonyma och deras platsdata krypteras hela vägen. Inte ens Apple känner till din AirTags plats eller identiteten bakom den enhet som hjälper till att hitta den.

    Underbart enkelt

    Du ställer enkelt in med en enda knapptryckning som omedelbart ansluter din AirTag till din iPhone eller iPad. Namnge din AirTag och sätt den på det föremål du vill kunna spåra - så är den klar. Vill du också ha AirTag-notifikationer på din Apple Watch? Inga problem.

    .iaai

    Kompatibilitet

    Teknisk specifikation

    • Varumärke:

      Apple

    • Sku:

      #C001-998725849

    • EAN-nummer:

      0190199320246

    • Återvända:

      300 dagars returrätt

    • EAN nummer:

      MX532ZY/A

    Tillbehör

    Recensioner



    0 av 5 // baserat på recensioner


    Spørgsmål & svar