300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Vattentät cykelväska för sadeln med smart klickfunktion - 1,5l

vare nr.: #404

Vattentät cykelväska för sadeln med smart klickfunktion - 1,5l

Visa alla bilder

Vattentät cykelväska för sadeln med smart klickfunktion - 1,5l

vare nr.: #404

    245,00kr

    ca. 1-3 dagars leveranstid
    Fragt fra 45 kr

    Varan är slutsåld

    för objektet är i lager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Skickas imorgon lördag vid middagstid. 15,00
    Skickas imorgon söndag vid middagstid. 15,00
    Beställ nu och vi skickar om timmar & Minuter... Lördag. Söndag.


    Här får du den mest praktiska cykelväskan du kan önska dig, för med sin smarta klickfunktion är den superlätt att ta av och på.

    Om du måste ställa din cykel i en cykelkällare eller en gård där det finns risk för stöld kan du bara ta med dig väskan och detsamma gäller naturligtvis när du är på tur och vill lämna cykeln för en medan.

    Cykelväskan är vattentät och ganska rymlig.

    Mer information ↓


    1-3 dagars leveranstid
    300 dagars returrätt
    200.000 danskar har köpt av oss


    Vattentät cykelväska för sadeln med praktisk klickfunktion

    Behöver du en praktisk och pålitlig cykelväska som håller din utrustning säker och torr under alla förhållanden? Då är vår vattentäta cykelväska för sadeln den perfekta lösningen för dig!

    Med en kapacitet på 1,5 liter är den här väskan rymlig nog att förvara allt du behöver under dina resor - oavsett om du ska på en kort resa till jobbet eller en lång cykeltur.

    Och med den smarta klickfunktionen kan du enkelt och snabbt fästa väskan på sadeln och ta av den igen när du kommer fram till din destination.

    Men den här cykelväskan är inte bara praktisk – den är också byggd för att vara hållbar och pålitlig i alla situationer. Den vattentäta konstruktionen skyddar dina saker från regn och smuts, samtidigt som den robusta designen säkerställer att väskan håller i många år framöver.

    Oavsett om du använder cykeln till vardags eller för längre cykelturer så kommer denna vattentäta cykelväska för sadeln att vara din trogna följeslagare. Så varför vänta? Gör din cykeltur ännu bättre med denna praktiska och hållbara cykelväska idag!

    Vattentät konstruktion håller dina saker torra

    När du cyklar i regn eller på blöta vägar vet du hur viktigt det är att skydda dina saker från vatten och smuts. Med Wozinskys vattentäta cykelväska för sadeln behöver du aldrig oroa dig för att dina saker ska bli blöta eller smutsiga igen.

    Väskan är designad för att vara 100 % vattentät, så du kan vara säker på att dina saker alltid är skyddade oavsett väder. Och med den smarta klickfunktionen kan du enkelt ta av och på väskan när du behöver den.

    Praktisk klickfunktion gör det enkelt att fästa cykelväskan

    Med den smarta klickfunktionen kan du enkelt och snabbt fästa väskan på sadeln när du ska ut på din cykeltur. Och när du når din destination kan du lika gärna ta av dig väskan igen.

    Denna praktiska och enkla funktion gör det enklare än någonsin att bära dina saker på språng utan att behöva bråka med kardborreband.

    Rymlig på 1,5 liter

    Med en kapacitet på hela 1,5 liter är den vattentäta cykelväskan för sadeln rymlig nog att förvara all utrustning du behöver när du cyklar.

    Oavsett om du behöver ha med dig din plånbok, mobiltelefon, en extra tub eller liknande på resan så kommer denna cykelväska att ha plats för det.

    Välbyggd och hållbar

    När du köper en cykelväska vill du förmodligen ha en som håller i många år framöver. Och med vår vattentäta cykelväska för sadeln kan du vara säker på att du investerar i kvalitet och hållbarhet.

    Väskan är gjord av högkvalitativa material som är designade för att rymma lite av allt. Och den robusta designen gör att du kan använda den om och om igen utan att den slits eller går sönder.

    Bra för både vardagsbruk och längre cykelturer

    Oavsett om du använder din cykel för daglig transport eller för längre cykelturer kommer den vattentäta cykelväskan till sadeln att vara den perfekta följeslagaren.

    Med sin praktiska och hållbara design kommer denna väska att ge dig det förvaringsutrymme du behöver när du är på språng. Och dess vattentäta konstruktion säkerställer att dina tillhörigheter skyddas från väder och vind var du än cyklar.

    Få ut det mesta av dina cykelturer med vår vattentäta cykelsadelväska idag - med den praktiska klickfunktionen och rymliga designen kommer du inte att ångra dig.

    Teknisk specifikation

    • Varumärke:

      Wozinsky

    • Sku:

      #404

    • EAN-nummer:

      5907769301445

    • Återvända:

      300 dagars returrätt

    • EAN nummer:

      WBB27BK

    • Model:

      Wozinsky bicycle saddle bag waterproof 1.5l black

    • Utrustning:

      Väska

    • Vikt:

      174g

    • Produktgaranti:

      Garanti enligt konsumentköplagen

    • Kapacitet:

      Rumfang: 1,5 liter

    • Kompatibilitet:

      Fungerar med alla iPhones och iPods.

    • Material:

      Kulfiber

    • Inkluderar:

      Beslag, skruer, møtrikker og Umbraco nøgle

    Tillbehör

    Recensioner



    0 av 5 // baserat på recensioner


    Spørgsmål & svar