300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Hane
Hona
Längd
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Pris
kr kr
Laddningseffekt
Ljud
Video
Filter
USB-C (Thunderbolt 3) för USB-adaptrar och kablar

USB-C (Thunderbolt 3) för USB-adaptrar och kablar

Det finns 55 produkter.
USB-C (thunderbolt 3) till USB-adaptrar och kablar För dig som letar efter en kabel som kan ansluta din Macbook till alla dina andra USB-enheter, har du kommit till rätt ställe. Denna kategori är fylld med USB-C (thunderbolt 3) till USB-adaptrar och kablar som kan klara just den uppgiften åt...
läs mer
Visar 1 - 54 av 55 artiklar
USB-C (Thunderbolt 3) för USB-adaptrar och kablar

USB-C (thunderbolt 3) till USB-adaptrar och kablar

För dig som letar efter en kabel som kan ansluta din Macbook till alla dina andra USB-enheter, har du kommit till rätt ställe. Denna kategori är fylld med USB-C (thunderbolt 3) till USB-adaptrar och kablar som kan klara just den uppgiften åt dig.

Eftersom de flesta enheter har möjlighet att använda USB är det viktigt att kunna ansluta med det, vilket är precis vad dessa kablar möjliggör. På så sätt får man tillgång att överföra mellan sin Macbook och de flesta andra enheter man kan äga.

Nyare Macbooks kommer nämligen främst med USB-C, så en USB-C (thunderbolt 3) till USB-adapter är ovärderlig om man fortfarande vill kunna använda alla enheter man har samlat ihop som fortfarande bara kan använda vanlig USB.

Det kan till exempel vara för att ansluta sin Macbook till en högtalare när det är fest och högtalaren bara kan ta USB-formatet. Eftersom det är ganska vanligt, är det verkligen bra att ha en USB-C (thunderbolt 3) till USB-adapter i fickan för när det är fest.

Dessutom finns det också många TV-apparater och skärmar som kan ta emot USB, vilket innebär att man snabbt kan visa en video på skärmen om det skulle behövas på festen. Så det ger några häftiga möjligheter när det är fest, oavsett om det är för musik eller video.

Samtidigt är det bra att ha en samling av dem på arbetsplatsen, eftersom man ofta har flera enheter anslutna till sin Macbook för att kunna arbeta effektivt. Då är det viktigt att kunna konvertera om man har fått en ny Macbook som inte använder samma format som de gamla.

Med en sådan i fickan kan man också alltid ansluta till andra möten om det behövs för kundmöten eller om det ska presenteras projektinformation på arbetsplatsen. Och man ser mer förberedd ut om man kan ta fram sin egen utrustning när den andra inte fungerar.

Dessutom är det bara bra att ha en USB-C (thunderbolt 3) till USB-kabel hemma, så att man kan ansluta till de olika enheter man har när man vill. Det är tråkigt om man behöver överföra data från en enhet till en annan och sedan upptäcker att de inte har samma format.

Men kategorin är lyckligtvis ganska stor eftersom det är två stora format som kopplas samman, vilket gör det lätt att hitta något som passar ens behov. De olika produkterna har var och en en beskrivning om man vill veta mer om dem.

Dessutom är det en bra idé att vara uppmärksam på kvaliteten och hur mycket man tänker använda produkten. Om det bara är några gånger i månaden är en billig produkt förmodligen bra, men om man ska använda den varje dag är det en bra idé att välja en av hög kvalitet.

iaai