300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
Hane
Hona
Längd
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Manufacturers
more... less
Price
kr kr
Laddningseffekt
Ljud
Video
Filter
USB-C (Thunderbolt 3) för USB-adaptrar och kablar

USB-C (Thunderbolt 3) för USB-adaptrar och kablar

Det finns 59 produkter.
Til dig der leder efter et kabel der kan forbinde din Macbook til alle dine andre USB enheder, så er du kommet til det rigtige sted, da denne kategori er fyldt med USB-C (thunderbolt 3) til USB adaptere og kabler der kan klare netop den opgave for dig. Da de fleste enheder har mulighed for at bruge USB, så er det vigtigt at kunne forbinde med, hvilket netop er hvad de her kabler giver mulighed for. På den måde får man adgang til at overføre mellem ens Macbook og de allerfleste andre enheder man kunne eje. Nyere Macbooks kommer nemlig hovedsageligt med USB-C, så et USB-C (thunderbolt 3)...
läs mer
Visar 1 - 54 av 59 artiklar
USB-C (Thunderbolt 3) för USB-adaptrar och kablar

Til dig der leder efter et kabel der kan forbinde din Macbook til alle dine andre USB enheder, så er du kommet til det rigtige sted, da denne kategori er fyldt med USB-C (thunderbolt 3) til USB adaptere og kabler der kan klare netop den opgave for dig.


Da de fleste enheder har mulighed for at bruge USB, så er det vigtigt at kunne forbinde med, hvilket netop er hvad de her kabler giver mulighed for. På den måde får man adgang til at overføre mellem ens Macbook og de allerfleste andre enheder man kunne eje.


Nyere Macbooks kommer nemlig hovedsageligt med USB-C, så et USB-C (thunderbolt 3) til USB er uvurderligt hvis man stadig gerne vil kunne bruge alle de enheder man har samlet sammen der stadig kun kan bruge det almindelige USB.

Du vill till exempel ansluta Din Macbook till en högtalare när du festar och den högtalaren kan bara ta USB-formatet. Eftersom detta ganska ofta är fallet är det verkligen bra att ha en USB-C (thunderbolt 3) för USB-adapter i fickan för när du festar.

Dessutom finns det också en hel del TV-apparater och skärmar som kan ta emot USB, vilket innebär att du snabbt kan kasta en video på skärmen om det behövs på festen. Så det erbjuder några bra alternativ när du festar, oavsett om det är för musik eller video.

Samtidigt är det bra att ha en samling av dem på arbetsplatsen, eftersom du ofta har ett antal enheter anslutna till din Macbook för att fungera effektivt. Då är det viktigt att kunna konvertera om du har fått en ny Macbook som inte använder samma format som de gamla.

Med ett av dessa i fickan kan du också alltid ansluta till andra möten om det ska användas för kundmöten eller om projektinformation ska presenteras på arbetsplatsen. Och du ser lite mer förberedd ut om du kan dra ut din egen utrustning när den andra inte fungerar.

Dessutom är det bara bra att ha en USB-C (thunderbolt 3) för USB-kabel i hemmet, så att du kan ansluta till de olika enheterna du har när du vill. Det är svårt om du behöver överföra data från en enhet till en annan och sedan ta reda på att de inte har samma format.

Men kategorin är lyckligtvis ganska stor eftersom det är två stora format som är anslutna, vilket innebär att det är lätt att hitta något som passar ens behov. De olika produkterna har var och en en beskrivning om du vill veta mer om dem.

Dessutom är det en bra idé att uppmärksamma kvaliteten och hur mycket du tänker använda produkten. Om det bara är några gånger i månaden är en billig produkt förmodligen bra, men om du ska använda den varje dag är det en bra idé att välja en i hög kvalitet.