300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Hane
Hona
vis flere mindre
Längd
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Kategori
Pris
kr kr
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Ljud
Video
vis flere mindre
Filter
Thunderbolt 3

Thunderbolt 3

Det finns 160 produkter.
Thunderbolt 3 är Apples nya Thunderbolt som görs i samarbete med Intel och många andra.  Thunderbolt 1 Och Thunderbolt 2 baserades på Mini DisplayPort, men Thunderbolt 3 är baserad på USB-standarden USB-Cbetyder det att om din Mac har...
läs mer
Visar 1 - 54 av 160 artiklar
Thunderbolt 3

Thunderbolt 3 är Apples nya Thunderbolt som görs i samarbete med Intel och många andra. 

Thunderbolt 1 Och Thunderbolt 2 baserades på Mini DisplayPort, men Thunderbolt 3 är baserad på USB-standarden USB-Cbetyder det att om din Mac har Thunderbolt 3 kommer alla USB-C-enheter att fungera för den. De fungerar inte på andra sätt, Thunderbolt 3-enheter fungerar inte med USB-C-portar i en Mac.

Thunderbolt 3 är den universella porten, den är tillräckligt liten för att passa i den minsta Apple MacBook men funktionell nog att användas i MAC-proffsen. Porten rensa allt, ljud, video, data (t. ex. USB) och video på samma gång, Thunderbolt 3 är inte långsam trots detta, är hamnen helt klart den snabbaste som någonsin har varit i en Mac-dator, med 40 GB/s klara allt du behöver och mer till.
Thunderbolt 3 ger också tillgång till nya Reina externa bildskärmar, eftersom den stöder både 4K och 5k vid 60Hz, bara skärmarna saknas.

Vad är skillnaden mellan Thunderbolt 3 och USB-C? 

Kontakterna är liknande, de är faktiskt lika, och de arbetar också med varandra då och då, men skillnaden är att Thunderbolt 3 är en snabbare och stöder en massa saker som USB-C inte stöder. USB-C stöder ljud, video, data och ström, och det gör Thunderbolt 3 också, men Thunderbolt 3 stöder något mer av allt, t. ex. video gränser i USB-C till 4K vid 60Hz, där det redan är möjligt att använda Thunderbolt på upp till 8k vid 60Hz , sedan finns det dataanslutning som är på 10 Gbps på USB-C och 50 Gbit/s av Thunderbolt det betyder inte så mycket med en enda hårddisk, men om du måste sätta 4-5 hårddiskar tillsammans, är det viktigt att ha tillräckligt med bandbredd så att porten inte begränsar dina enheter , bara detta med att sätta enheter tillsammans, Thunderbolt stöder att du sätter enheter tillsammans i en orm för att så småningom sätta en enda kontakt för din MAC, till exempel en stor hårddisk några skärmar också så småningom med en enda kontakt i din MAC så att du har alla dina tillbehör monterade i en Enda kabel krävs dock är en Thunderbolt 3-enhet och inte en USB-C-enhet eftersom den annars inte går. Thunderbolt 1-och 2-enheter fungerar också, de är lite långsammare, men kan sättas en kedja av enheter till din MAC.

Vad är Thunderbolt 3?

Thunderbolt 3 är en anslutning/port som utvecklats av Intel i samarbete med Apple. Den är gjord för att överföra bild, video, ljud, data och kraft i en mycket hög hastighet. Den är baserad på samma kontakt som USB-C och är därför kompatibel med alla USB-C-portar. Detta ger dig full täckning av allt du behöver i en anslutning, och med Thunderbolt: s suveräna fokus på kvalitet får du den högsta hastigheten på marknaden med denna Thunderbolt 3-port för Mac.

Hur väl är Thunderbolt 3?

Thunderbolt 3 är skapad för att vara den bästa tekniken baserad på USB-C-kontakten. De lyckades verkligen skapa detta, så i denna port kommer du att ha möjlighet att köra 4K upplösning på fyra skärmar, 40Gbps överföringshastighet, vilket är 4x så hög som USB 3,1 och dubbelt så hög som Thunderbolt 2. Du kan ansluta upp till 6 enheter till denna ingång och Thunderbolt 3 ger utmärkt laddningskapacitet, vilket kan förvandla din MacBook till ett kraftpaket till en laddare om den har Thunderbolt 3. En Thunderbolt 3 till MacBook-porten kommer att ge dig den bästa posten på marknaden.

Vad är skillnaden mellan Thunderbolt 3 och USB-C?

USB-C är standardinställningen som Thunderbolt 3 baseras på. USB-C är utformad för att samla så många funktioner som möjligt i en enda plats/en enda port för att göra det så enkelt som möjligt för dig att använda din enhet. Detta gör att du kan ha en laddare för MacBook, dataöverföring, extern bildskärm anslutning, etc. I en anslutning istället för att behöva använda en USB-kontakt, en laddarkabel och en HDMI för att täcka samma behov. Den ny USB-C teknologien också erbjudande betydlig potential för fart stigningen än den föregående hamnen Använd, tillverkningen den en tydlig framtida investeringen till förvärva.

Thunderbolt designarAtt utnyttja denna potential. De har tagit allt USB-C kan och gjort det bättre. Med en högre genomströmningshastighet, kan du överföra från din externa till din MacBook eller från iPhone till MacBook mycket snabbare. Den utmärkta möjligheten att bearbeta data gör också att video kan optimeras med Thunderbolt 3 med 4K. Du kan även köra 5k eller 8k eller 4x 4K-skärmar via den här porten om du behöver. med möjlighet till mycket stor uteffekt, kan du säkert kasta ett nav till MacBook där, och sedan kan du köra ansluta hela 6 enheter samtidigt med en hubb för Thunderbolt 3

Det är definitivt ett bra val att ha en MacBook med Thunderbolt 3, som du får den senaste tekniken däri, och få gott om möjligheter att gå med, eftersom de flesta nyare enheter förmodligen få detta som en anslutning. Detta kommer att säkerställa bästa möjliga framtid för din MacBook.

Hur ansluter jag bäst till Thunderbolt 3?

Om du vill ansluta andra enheter till MacBook med Thunderbolt 3 måste du veta vilken typ av anslutningskontakt enheten använder. Om bildskärmen till exempel ansluts med Mini DisplayPort, om den nu köptes för Thunderbolt 2, behöver du en adapter som kan konvertera Mini DisplayPort till USB-C så att den kan anslutas till din MacBook. Här kommer vår bästa lösning vara vår USB-C till Mini DisplayPort-adapter, som enkelt låter dig ansluta en Mini DisplayPort till MacBook.

Eftersom det finns verkligen många enheter fortfarande använder USB 2,0 eller 3,0 du kan också behöva en USB-C till USB-adapter där det finns flera alternativ för hur det kan göras. Om du behöver ha en adapter i en mindre storlek, kan vi rekommendera en liten USB-C till USB 3,0. Om du hellre vill ha en längre kabel så att du har lite avstånd att arbeta med, då skulle vi rekommendera att gå upp en HAWEEL USB-C till USB-2,0 kabel, som du kan alltså ansluta direkt till en annan USB-enhet med en USB-port.

Om du behöver ansluta din MacBook till en bildskärm med HDMI-ingång, har Baseus gjort en utmärkt kabel bara tioL detta ändamål. Vi kan i alla fall klart rekommendera en Baseus USB-C till HDMI-kabel, eftersom det, vävda i nylon och med en längd av 1, 8M, ger en stor möjlighet att säkert ansluta till dina skär.

Hur ansluter jag flera enheter till Thunderbolt 3?

Det bästa sättet att göra detta är med en docka eller hubb för MacBook. En docka kan du ansluta detta till en eller flera portar på din MacBook, i sin tur öppnar många fler portar i dockan. Beroende på vad du behöver, kan du få en docka med nästan alla typer av hamnar i den, och med möjlighet till många olika funktioner.

Om du till exempel har Måste ha en som kan göra allt, vi har en Thunderbolt 3 USB-C-hubb gjord av HYPER, vilket ger dig 8 extra portar genom att sätta den i din Thunderbolt 3-port. Det är i en riktigt bra storlek och ger dig tillgång till USB-C, Thunderbolt, 2x USB, SD, microSD och HDMI, så det finns gott om möjligheter att täcka alla de behov du har. Speciellt om du spelar med tanken på att köra Dual 4K display ansluten till din MacBook.

Om du behöver ett nav som passar lite bättre på jobbet, har CASA A01 en USB-C-hubb för MacBook som har mindre funktionalitet med Ansluta monitorer, men i sin tur har nätverksanslutningar, något bättre flexibilitet och god hållbarhet.

Er du mer till enkel och maj inte behov alla funktionellitet så pass den över erbjudande, då du kanna få en mer blygsam USB-C till HDMI dock så pass har USB, HDMI och USB-C hamnen i den. Detta täcker de mest normala behov som laddare för iPhone , ansluta en enda bildskärm med HDMI och kanske ansluta en mus eller tangentbord. Det är mindre flexibelt en CASA A01, men i sin tur också i en mer hanterbar pris hyra.

Det finns gott om möjligheter att ansluta alla dina enheter via Thunderbolt 3.

USB-C är vad den nya MacBook 12 "använder, både för video, data och makt, dessa funktioner får Thunderbolt 3 också tillsammans med en massa andra funktioner. 

USB-C stöder 10 GB/s FOAnslutning är det 2x USB 3,0-hastigheten. USB-C stöder även 4K vid 30 bilder/SEK och ström upp till 100W. 
Men Thunderbolt 3 har ännu fler funktioner, till exempel stöder Thunderbolt 3 upp till 40 GB/s det är 2x hastigheten på Thunder 2 och 4x av USB-C, polisen är inte bättre Thunderbolt 3 kan fortfarande ge 100W, men det är nog för alla MacBook på marknaden nu , den största MacBook Pro 15 "använder endast 85W max. 
Thunderbolt 3 är riktigt stark i videodelen kan du placera 2x 4K-skärmar för varje Thunderbolt 3-kontakt, och båda monitorerna stöder upp till 60 Hz så att du kan spela med porten. Du kan också använda Thunderbolt 3 för att ansluta en 5k-och 8k-bildskärm till din Mac, men det finns inga bildskärmar som har Thunderbolt 3 och 8k ännu.

Med Thunderbolt 3 kan du också Kedjekoppling, så du kan t ex lägga 2x 4K-skärmar för en enda Thunderbolt 3, samma port kan också ge ström och ha några externa hårddiskar anslutna, i själva verket kan det finnas 6 enheter som är anslutna till varje Thunderbolt 3-port.