300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Teleskopisk ficklampa och plockverktyg för reparation och geocaching - Svart

vare nr.: #1737

Teleskopspö/extraktor för fiske och geocaching i glasfiber 10-11m

Visa alla bilder

Teleskopisk ficklampa och plockverktyg för reparation och geocaching - Svart

vare nr.: #1737

    79,00kr

    ca. 1-3 dagars leveranstid
    Fragt fra 45 kr

    Varan är slutsåld

    för objektet är i lager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Skickas imorgon lördag vid middagstid. 15,00
    Skickas imorgon söndag vid middagstid. 15,00
    Beställ nu och vi skickar om timmar & Minuter... Lördag. Söndag.


    Smart ficklampa med flera funktioner, så användningsmöjligheterna är många och du får därmed både ett 160 lumen ljus, magnetiskt upptagningsverktyg i båda ändar och möjlighet att sträcka ut ficklampan till 57 cm lång, där den yttersta länken sitter även flexibel och kan vridas 360º.

    Mer information ↓

    1-3 dagars leveranstid
    300 dagars returrätt
    200.000 danskar har köpt av oss


    Teleskopisk ficklampa och pick-up-verktyg för reparation och geocaching - Svart

    Teleskopiska ficklampor och pick-up-verktyg är praktiska redskap för både reparation och geocachingaktiviteter. Deras mångsidighet gör dem oumbärliga när det gäller att nå små föremål eller utforska mörka områden.

    Läs vidare för att lära dig mer om de funktioner, fördelar och användningsområden som denna produkt kan erbjuda.

    Funktioner och specifikationer

    Denna svarta teleskopiska ficklampa och pick-up-verktyg är designad med flera innovativa funktioner för att göra din upplevelse mer praktisk och effektiv. Några av de viktigaste funktionerna och specifikationerna inkluderar:

    • Teleskopisk förlängning: Ficklampan och pick-up-verktyget kan förlängas från 17 till 57 cm, så att du kan lysa upp och nå föremål som är utom räckhåll. Detta är särskilt användbart i situationer där du behöver få tag i små föremål eller utforska mörka och otillgängliga områden.
    • Svart design: Denna ficklampa och pick-up-verktyg kommer i en stilfull svart färg, en klassisk färg som man aldrig tröttnar på att se.
    • LED-lampa: Ficklampan är utrustad med en bra LED-lampa som ger ett klart och skarpt ljus. Detta gör det möjligt att utforska mörka områden eller exakt identifiera föremål du vill plocka upp.
    • Pick-up-funktion: Denna enhet är också utrustad med en pick-up-funktion som gör det möjligt att plocka upp små föremål från marken eller andra svårtillgängliga platser. Detta är användbart för både praktisk användning och geocachingaktiviteter.
    • Lätt och hållbar: Ficklampan och pick-up-verktyget är lätt och hållbart. Det är konstruerat av aluminium, vilket säkerställer att det kan tåla upprepad användning utan att skadas.

    Fördelar med att använda en teleskopisk ficklampa och pick-up-verktyg

    Det finns många fördelar med att använda en teleskopisk ficklampa och pick-up-verktyg för reparation och geocaching. Några av de viktigaste fördelarna inkluderar:

    • Ökad räckvidd: Med den teleskopiska förlängningen kan du enkelt nå föremål på svåråtkomliga platser eller på höjder som annars skulle vara omöjliga att nå. Detta sparar tid och ansträngning vid reparationer eller geocachingaktiviteter.
    • Belysning i mörka områden: LED-lampan i denna ficklampa gör det möjligt för dig att utforska mörka områden och upptäcka dolda föremål. Detta kan vara särskilt användbart under reparationer där du behöver tydlig belysning för att se små detaljer.
    • Enkel uppsamling av metallföremål: Den magnetiska pick-up-funktionen som är inbyggd i denna enhet gör det enkelt att plocka upp små metallföremål. Detta är särskilt praktiskt när du tappar små reservdelar under reparationer.
    • Praktisk och enkel att använda: Den teleskopiska ficklampan och pick-up-verktyget är enkla att hantera och kräver inga extra verktyg. Du kan enkelt utföra reparationer eller geocachingaktiviteter på egen hand utan att behöva förlita dig på annan utrustning.

    Användningsområden

    Denna teleskopiska ficklampa och pick-up-verktyg har många användningsområden i både hemmet och utomhusaktiviteter. Några av de primära användningsområdena inkluderar:

    • Reparationer: Detta verktyg är praktiskt för reparationsarbeten där du behöver nå små föremål eller lysa upp mörka områden. Det kan användas för elektronikreparationer, smyckesreparationer, bilreparationer och mycket mer.
    • Geocaching: Geocaching är en populär utomhusaktivitet där man letar efter dolda föremål med hjälp av GPS-koordinater. Denna ficklampa och pick-up-verktyg är användbara för att hitta och samla geocachingbehållare eller skatter som är placerade på svåråtkomliga platser.
    • Hemmanvändning: Verktyget är också användbart för vanliga vardagliga sysslor i hemmet. Det kan användas för att se och hämta nycklar eller små föremål som har trillat ner bakom möbler eller på svåråtkomliga platser.

    Med denna teleskopiska ficklampa och pick-up-verktyg kan du förbättra dina reparationsfärdigheter och njuta av spännande geocachingäventyr. Dess mångsidighet och användarvänlighet gör den till ett oumbärligt verktyg för alla som värdesätter funktionalitet och tillförlitlighet.

    iaai

    Teknisk specifikation

    • Varumärke:

      OEM

    • Sku:

      #1737

    • Återvända:

      300 dagars returrätt

    • Dimensioner (L x H x B):

      17 - 57 cm

    • Model:

      1W Flexible Magnet Camping Fishing Telescopic 360 Degrees Head Flashlight Outdoor Torch Magnetic Pick Up Tool Lamp(Black)

    • Utrustning:

      Lommelygte

      Tillbehör

    • Vikt:

      110g

    • Produktgaranti:

      Garanti enligt konsumentköplagen

    • Material:

      Aluminium

    • Inkluderar:

      4 x LR44 batteri

    Tillbehör

    Recensioner



    0 av 5 // baserat på recensioner


    Spørgsmål & svar