300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Färg
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Kategori
Smarte Automatisk støvsugere
Filter

Smarte Automatisk støvsugere

Det finns 55 produkter.
Robotdammsugare och tillbehör Robotdammsugare är en typ av robot som är designad för att automatiskt rengöra golv i hemmet. De är utrustade med avancerade sensorer som hjälper dem att navigera runt i rummet och hitta damm och smuts som de sedan suger upp. Robotdammsugare är ett smart och...
läs mer
Visar 1 - 54 av 55 artiklar
Smarte Automatisk støvsugere

Robotdammsugare och tillbehör

Robotdammsugare är en typ av robot som är designad för att automatiskt rengöra golv i hemmet. De är utrustade med avancerade sensorer som hjälper dem att navigera runt i rummet och hitta damm och smuts som de sedan suger upp.

Robotdammsugare är ett smart och bekvämt sätt att hålla golven rena på. De kan enkelt startas och stängas av med en fjärrkontroll eller en smartphone-app, så att man inte behöver oroa sig för att komma ihåg att starta dammsugaren.

Det finns många olika märken och modeller av robotdammsugare på marknaden, och det kan vara svårt att välja rätt.

Ett av de mest populära märkena av robotdammsugare är Roborock, som produceras av det kinesiska företaget Xiaomi. Roborock robotdammsugare är kända för sin kraftfulla sugförmåga och långa batteritid, och de har blivit mycket populära i Asien. Roborock robotdammsugare kan också användas för att moppa golv, så att man inte behöver använda en separat moppmaskin.

Tillbehör till robotdammsugare

Det finns också många olika typer av tillbehör till robotdammsugare som kan göra rengöringen ännu enklare och mer effektiv. Till exempel kan man köpa extra borstar till robotdammsugaren för att fånga ännu mer damm och smuts.

Huvudborste till din robotdammsugare

På undersidan av din robotdammsugare hittar du huvudborsten, som är det viktigaste tillbehöret till en robotdammsugare eftersom det är denna borste som borstar upp dammet och smutsen från golvet. Huvudborsten är vanligtvis tillverkad av mjuka, böjliga borstar som kan röra sig i olika riktningar för att fånga damm och smuts från alla vinklar. Huvudborsten kan vara tillverkad av olika material beroende på märket och modellen av robotdammsugaren.

Sidoborste till din robotdammsugare

En annan del av tillbehöret är sidoborsten, som är en del som sitter på sidan av robotdammsugaren och hjälper till att fånga damm och smuts längs väggarna och i hörnen. Sidoborstarna är vanligtvis tillverkade av mjuk, flexibel plast så att de inte skadar möbler eller väggar när robotdammsugaren passerar. Vissa robotdammsugare har också sidoborstar som kan rotera i olika riktningar för att fånga damm och smuts från olika vinklar.

Filter till din robotdammsugare

En robotdammsugare behöver också ett filter, som är en viktig del av tillbehöret. Filtret hjälper till att fånga damm och smuts så att det inte hamnar i robotdammsugarens inre. Filtersystemet består vanligtvis av flera lager av olika filtermaterial som kan fånga olika storlekar av damm partiklar. Filtersystemet bör bytas regelbundet för att säkerställa att robotdammsugaren fungerar optimalt.

Moppduk till din robotdammsugare

Om du vill tvätta golvet med din robotdammsugare är en moppduk en smart del som du kan montera på dammsugaren. Moppfunktionen är särskilt användbar om man har släta golv som kakel eller trägolv, eftersom det gör rengöringen ännu mer effektiv.

Gummiramp till din robotdammsugare

Till sist har vi en av de mest populära delarna av tillbehöret, nämligen gummirampen. En gummiramp hjälper robotdammsugaren att ta sig över dörrtröskeln i hemmet. Genom att installera dessa gummirampar i hemmet kan du undvika problem där din robotdammsugare fastnar under rengöringen.

iaai