300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Färg
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Smarte Automatisk støvsugere
Filter
Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S5, S50 og S55

Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S5, S50 og S55

Det finns 41 produkter.
Tillbehör och reservdelar till Roborock S5, S5 Max, S50 och S55 Har du letat med ljus och lykta efter Roborock-tillbehör? Då har du kommit till rätt ställe. Vi kommer att guida dig genom världen av tillbehör och reservdelar till Roborock. Vi på Mackabler är stora fans av Xiaomis...
läs mer
Visar 1 - 41 av 41 artiklar
Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S5, S50 og S55

Tillbehör och reservdelar till Roborock S5, S5 Max, S50 och S55

Har du letat med ljus och lykta efter Roborock-tillbehör? Då har du kommit till rätt ställe. Vi kommer att guida dig genom världen av tillbehör och reservdelar till Roborock. Vi på Mackabler är stora fans av Xiaomis Roborock-robotdammsugare. Därför strävar vi efter att vara en av de ledande återförsäljarna av smarta tillbehör och reservdelar till denna underbara produkt. Vi har allt från vanliga reservdelar till smarta tillägg som förbättrar din rengöringsupplevelse när du sätter igång din Roborock.

I följande text kommer vi att utforska allt du behöver veta när du ger dig in i att investera i en Xiaomi Roborock-robotdammsugare. Vi kommer att guida dig för att välja rätt reservdelar och smarta tillbehör som passar dina behov.

Hur väljer jag rätt reservdelar till min Roborock?

Innan du köper reservdelar till din Roborock är det viktigt att du undersöker vilken modell du har och om den specifika reservdelen är kompatibel med din Roborock-modell. Det kan vara variationer mellan olika modeller som kräver olika reservdelar. Nedanstående fyra modeller är i stort sett likadana, med undantag för Roborock S5 Max som skiljer sig något åt. Nedanstående tabell ger en översikt över de olika Roborock-modellerna. Vi har gjort detta för att göra det enklare att hitta rätt tillbehör till din specifika modell. Till exempel, om du letar efter tillbehör till Roborock S5 Max, kan du bara klicka på länken i tabellen för att se vårt utbud för den modellen.

Roborock S5. Se Roborock S5 tillbehör.

Roborock S5 Max. Se Roborock S5 Max tillbehör.

Roborock S50. Se Roborock S50 tillbehör.

Roborock S55. Se Roborock S55 tillbehör.

Vad rekommenderas att man investerar i till sin Roborock?

Det varierar beroende på vilka behov du har och vilka funktioner din Roborock har samt vad syftet är. Det kan vara så att du behöver en ny huvudborste till din Roborock eftersom den gamla är utsliten. Det kan också vara så att du letar efter en moppduk för att få dina golv att glänsa igen. Vi rekommenderar att du tar en titt på vår underhållspaket för Roborock-användare, som innehåller några av våra mest populära produkter. Underhållspaketet är kompatibelt med följande Roborock-modeller:

Roborock S5

Roborock S5 Max

Roborock S6 / Pure / MaxV

Vårt underhållspaket är en utmärkt startpunkt om du letar efter tillbehör till exempelvis Roborock S5 Max. Du kan se närmare på paketen här.

Som framgår av paketet ovan får du några av våra mest populära reservdelar och tillbehör till din Roborock. Du är därmed väl rustad om någon del på din Roborock går sönder och du behöver byta ut den. Vi rekommenderar bara att du kontrollerar att du har en av ovanstående modeller.

Varför är de olika reservdelarna viktiga?

Viktigheten av reservdelar ligger i själva ordet, eftersom det indikerar att det är en viktig del som din Roborock behöver för att fungera optimalt. För att vara tydlig, en trasig borste till Roborock S5 kommer att minska rengöringens effektivitet och en gammal och sliten moppduk till Roborock S5 Max kan lämna spår istället för att ta bort smuts.

Därför rekommenderar vi att du läser vidare här för att lära dig mer om de olika reservdelarna och tillbehören till Roborock, så att du är så väl förberedd som möjligt för framtiden.

I listan nedan kommer vi att gå igenom de olika delarna och förklara varför de är nödvändiga och i vilket skick de bör vara:

Moppduk: Moppduken är den del av din Roborock som fuktas av vattendispensrarna när du har aktiverat golvmoppsfunktionen på din Roborock. Det är viktigt att den är i gott skick och inte smutsig, eftersom det kan påverka kvaliteten på golvmoppningen. Vi har skrivit två guider som hjälper dig att välja rätt moppduk och hur du rengör den.

Vad är skillnaden mellan Roborock-moppdukar?

Hur tvättar jag mina Xiaomi Roborock-moppdukar?

Filter: Det är viktigt att din Roborocks filter är i gott skick, eftersom det är genom filtret som smuts och skräp filtreras. Om filtrets förmåga försämras eller om det uppstår ett hål i filtret kan din robotdammsugare inte förhindra att oönskade föremål sugs upp. Det kan skapa problem som kan vara dyra att åtgärda. Det är bra att regelbundet byta ut eller rengöra filtret för att vara på den säkra sidan.

Huvudborste: Denna del kan sägas vara mycket viktig för din Roborock. Det är den delen som sitter under och roterar för att föra upp smutsen i dammbehållaren. Huvudborsten är den del som slits mest eftersom den ständigt är i kontakt med golvytan. Det är därför en bra plats att kontrollera om du upplever minskad sugkraft.

Plastlock till huvudborste: Plastlocket har till uppgift att skydda huvudborsten när golvet dammsugs. Lockets funktion är också att få borsten närmare golvet, vilket resulterar i en bättre och mer grundlig rengöring.

Sidoborste: Sidoborstens uppgift är att föra in smuts och skräp under dammsugaren, som sedan samlas upp av huvudborsten och förs in i dammbehållaren. Sidoborsten ser också till att din Roborock når ordentligt in i hörnen när den dammsuger. Det kan vara bra att ha några extra sidoborstar som reserv eftersom de ofta kan stöta på kanter och i värsta fall brytas av, vilket minskar dammsugarens effektivitet.

Vattendispenser: Vattendispensern till din Roborock ser till att den monterade moppduken får rätt mängd vatten. Den är enkel att montera. Om du upplever att moppduken antingen inte får tillräckligt med vatten eller får för mycket, kan felet troligen finnas i vattendispensern.

Dammbehållare: Det är här all smuts och skräp samlas upp. Det är viktigt att dammbehållaren är i gott skick utan hål och att den töms regelbundet. En dammbehållare som inte uppfyller dessa krav kommer att minska sugkraften och därmed försämra rengöringen. Den är enkel att ta ut och tömma samt rengöra. Observera att filter inte ingår.

Ge din Roborock möjlighet att röra sig fritt i hemmet

Har du någonsin stått i en situation där du har behövt hjälpa din Roborock när den har fastnat eller på annat sätt inte kan ta sig fram? Som tur är har vi en smart lösning med våra smarta gummirampar. Med hjälp av dessa rampar kan din Roborock enkelt röra sig runt i hemmet och ta sig över trösklar mellan rummen utan problem. Du slipper bära den från köket till vardagsrummet när den är klar. Du kan se vår korta presentationsvideo om dessa gummirampar nedan och se med egna ögon varför detta är en enkel men smart lösning.

Se vår smarta guide om hur du enkelt byter ut reservdelar på din Roborock

Tycker du att hela processen med att byta ut olika reservdelar eller montera tillbehör till din Roborock verkar lite överväldigande? Vi har tagit fram en kort guide för att underlätta för dig. I videon nedan går vi igenom hur du enkelt och snabbt kan byta följande komponenter på din Roborock: huvudborste, moppduk, hur du fyller på vatten i din Roborock och hur du byter filter.

iaai