300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Robust och vattentät IP68 AirTag-hållare med nyckelring - Svart

vare nr.: #3206

Robust och vattentät IP68 AirTag-hållare med nyckelring - Svart

Visa alla bilder

Robust och vattentät IP68 AirTag-hållare med nyckelring - Svart

vare nr.: #3206

  1. Köpa 2
    Spara 5%
    Spar 7,90kr
  2. Köpa 3-
    Spara 15%
    Spar 35,55kr

79,00kr

ca. 1-3 dagars leveranstid
Fragt fra 45 kr

Varan är slutsåld

för objektet är i lager

Sendes i morgen kl. 16.30
Skickas imorgon lördag vid middagstid. 15,00
Skickas imorgon söndag vid middagstid. 15,00
Beställ nu och vi skickar om timmar & Minuter... Lördag. Söndag.


Rejäl och slitstark AirTag-hållare som tål både damm och smuts och tål att tappas i vatten så att du kan använda den även under de mest extrema förhållanden.

Mer information ↓

1-3 dagars leveranstid
300 dagars returrätt
200.000 danskar har köpt av oss


Robust och vattentät IP68 AirTag-hållare med nyckelring - Svart

Den robusta och vattentäta IP68 AirTag-hållaren med nyckelring i svart är det perfekta tillbehöret för dina Apple AirTags.

Den skyddar dina AirTags mot stötar, vatten och damm, samtidigt som den gör det enkelt att fästa dem på dina nycklar, väskor, bälten och andra föremål.

Vad är en AirTag-hållare?

En AirTag-hållare är ett skyddande fodral eller hölje som är speciellt utformat för att hålla Apple AirTags.

AirTags är små spårningsenheter som kan fästas på dina ägodelar för att hjälpa dig att hitta dem om de går förlorade eller blir stulna.

En AirTag-hållare skyddar dina AirTags från skador och gör det enklare att fästa dem på olika föremål.

Fördelarna med en robust och vattentät IP68 AirTag-hållare

En robust och vattentät IP68 AirTag-hållare erbjuder flera fördelar som gör den till det ideala tillbehöret för dina AirTags:

  • Skydd mot stötar: Denna AirTag-hållare är designad för att absorbera stötar och skydda dina AirTags från att bli skadade, även när de utsätts för hårda påfrestningar.
  • Vattentät: Med en IP68-klassificering för vattentäthet kan denna AirTag-hållare motstå vatten och håller dina AirTags torra även under våta förhållanden.
  • Dammskydd: En IP68-klassificering innebär också att denna AirTag-hållare är dammtät och håller dina AirTags fria från smuts och damm.
  • Enkel att fästa: Denna AirTag-hållare kommer med en nyckelring som gör det enkelt att fästa dina AirTags på dina nycklar, väskor, bälten och mer. Detta säkerställer att du alltid har enkel tillgång till din spårning.
  • Hållbarhet: Med robust konstruktion och material av hög kvalitet är denna AirTag-hållare designad för att vara hållbar och stå emot dagligt bruk.

Exempel på användningsscenarier

Ett användningsscenario för den robusta och vattentäta IP68 AirTag-hållaren med nyckelring i svart kan vara att fästa den på dina nycklar. På så sätt kan du enkelt spåra dina nycklar om du tappar bort dem.

Du kan också använda AirTag-hållaren för att fästa dina AirTags på din väska när du reser, och vara säker på att de är skyddade mot skador och är lätta att hitta.

Om du kör offroad på mountainbike eller crossbike, skulle denna AirTag-hållare också vara idealisk för att sätta på de tillhörigheter du vill ta extra hand om.

Statistik om förlorade nycklar och ägodelar

Förlorade nycklar och ägodelar är ett vanligt problem som många människor står inför. Här är några statistik som illustrerar omfattningen av detta problem:

  • Enligt en undersökning utförd av Tile, en ledande tillverkare av spårningsenheter, tappar den genomsnittliga personen bort cirka 3 680 nycklar och spenderar 6 månader av sitt liv på att leta efter dem. Detta motsvarar att förlora en nyckel minst 10 gånger per år.
  • Enligt en annan undersökning utförd av Yale, en tillverkare av låssystem, tror 80% av respondenterna att de har förlorat sina nycklar minst en gång i sitt liv.
  • Studier visar också att den genomsnittliga personen spenderar minst 10 minuter varje dag på att leta efter förlorade ägodelar, inklusive nycklar, plånbok och telefon.

Hur en AirTag-hållare kan hjälpa till att lösa detta problem

En AirTag-hållare kan vara en lösning på problemet med förlorade nycklar och ägodelar genom att möjliggöra spårning av deras plats och göra det enklare att hitta dem igen. Genom att fästa dina AirTags på dina nycklar eller andra viktiga föremål kan du använda din iPhone för att spåra deras plats. Detta sparar tid och minskar stressen som är förknippad med att förlora viktiga ägodelar.

Det är viktigt att välja en robust och vattentät AirTag-hållare som denna, som är IP68-vattentät. Detta säkerställer att dina AirTags är skyddade mot skador, oavsett om det är genom att oavsiktligt tappa dina nycklar i vattnet eller genom att utsätta dem för hårda väderförhållanden.

Den robusta och vattentäta IP68 AirTag-hållaren med nyckelring i svart erbjuder alla de fördelar du behöver för att skydda och spåra dina värdefulla föremål. Med dess hållbarhet, vattentäthet och enkla fästmöjligheter är den en effektiv lösning för att förebygga förlust och göra det lättare att återfinna dina nycklar eller andra föremål.

iaai

Teknisk specifikation

  • Varumärke:

    Kina OEM

  • Sku:

    #3206

  • Återvända:

    300 dagars returrätt

  • Model:

    Waterproof Anti-drop Anti-lost Tracker Positioning TPU Protective Case for AirTag(Black)

  • Utrustning:

    Håller

  • Vikt:

    10g

  • Produktgaranti:

    Garanti enligt konsumentköplagen

  • Vattentät:

    IP68: Støvtæt og vandtæt ned til 1m i 30 minutter

  • Material:

    TPU

    Silikone

    PC

Tillbehör

Recensioner



0 av 5 // baserat på recensioner


Spørgsmål & svar