300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

PULUZ multifunktionsfäste för GoPro, DJI, DSLR och andra kameror

vare nr.: #385-2

PULUZ multifunktionsfäste för GoPro, DJI, DSLR och andra kameror

Visa alla bilder

PULUZ multifunktionsfäste för GoPro, DJI, DSLR och andra kameror

vare nr.: #385-2

  1. Köpa 2
    Spara 5%
    Spar 20,90kr
  2. Köpa 3-
    Spara 15%
    Spar 94,05kr

209,00kr

ca. 1-3 dagars leveranstid
Fragt fra 45 kr

Varan är slutsåld

för objektet är i lager

Sendes i morgen kl. 16.30
Skickas imorgon lördag vid middagstid. 15,00
Skickas imorgon söndag vid middagstid. 15,00
Beställ nu och vi skickar om timmar & Minuter... Lördag. Söndag.


Multifunktionellt fäste du kan använda för att sätta upp din GoPro, DJI, DSLR eller annan kamera på många olika platser och i många olika vinklar.

Fästet är helt enkelt konstruerat med ett skruvfäste, så att du enkelt och enkelt kan fästa det och skruva loss det igen, och det är inte större än att du smart kan ha med dig i fickan eller fotoväskan.

Mer information ↓

👍Vi rekommenderar tillsammans med


ⓘ tryk på "tilføj til kurven" efter dit/dine valg.

1-3 dagars leveranstid
300 dagars returrätt
200.000 danskar har köpt av oss


PULUZ multifunktionsfäste för GoPro, DJI, DSLR och andra kameror är den idealiska lösningen för alla som vill ha flexibilitet och mångsidighet när det kommer till kameramontering. Detta innovativa fäste kan användas för en mängd olika kameror och tillåter fri rörlighet för kameran under fotografering. Se här vad PULUZ multifunktionsfäste kan erbjuda och varför det är det perfekta valet för varje kameraanvändare.

Flexibilitet är en nyckelfaktor för alla kameraanvändare, och PULUZ multifunktionsfäste ger just det. Detta fäste kan användas för en mängd kameror, inklusive GoPro, DJI och DSLR, och kan monteras på en mängd olika ytor. Det betyder att du kan ta fantastiska bilder i en mängd olika situationer, oavsett om det är på land, i vattnet eller i luften.

PULUZ multifunktionsfäste är också känt för sin exceptionella kvalitet och hållbarhet. Fästet är tillverkat av ett högkvalitativt material som gör det oförstörbart även när det används under extrema förhållanden.

När det kommer till funktioner har PULUZ multifunktionsfäste många imponerande funktioner. Den har ett brett utbud av justeringsmöjligheter för både vinkel och höjd, så att du kan få den perfekta bilden varje gång. Det betyder också att du kan använda fästet på en mängd olika platser och ändå få ett fantastiskt resultat varje gång.

Slutligen, en av de bästa sakerna med PULUZ multifunktionsfäste är dess mångsidighet. Det betyder att du kan använda den för ett brett utbud av olika fotograferingstyper, inklusive actionbilder, landskapsfotografering och mer. Vad du än behöver spela in är detta fäste den perfekta lösningen för dig.

Sammanfattningsvis kan vi säga att PULUZ multifunktionsfäste för GoPro, DJI, DSLR och andra kameror är ett utmärkt val för varje kameraanvändare. Den är flexibel, hållbar och ger bästa resultat varje gång. Om du vill ha en pålitlig och mångsidig lösning för att montera din kamera är PULUZ multifunktionsfäste den perfekta lösningen för dig.

Kompatibilitet

GoPro Hero 1

GoPro Hero 2

GoPro Hero 3

GoPro Hero 3+

GoPro Hero 4

GoPro Hero 4 session

GoPro Hero 5

GoPro Hero 5 session

GoPro Hero 6

GoPro Hero 7

GoPro Hero 8

GoPro Hero 9

Teknisk specifikation

  • Varumärke:

    PULUZ

  • Sku:

    #385-2

  • Återvända:

    300 dagars returrätt

  • Dimensioner (L x H x B):

    12,5 x 3 x 7,2 cm

  • Model:

    PULUZ Heavy Duty C Clamp Camera Clamp Mount with 1/4 inch Screw for GoPro Hero11 Black / HERO10 Black /9 Black /8 Black /7 /6 /5 /5 Session /4 Session /4 /3+ /3 /2 /1, DJI Osmo Action and Other Action Cameras(Black)

  • Utrustning:

    Håller

    Tillbehör

  • Vikt:

    205g

  • Produktgaranti:

    Garanti enligt konsumentköplagen

  • Material:

    Aluminium og ABS

  • CE märkt:

    Ja

  • WEEE:

    Ja

Recensioner



0 av 5 // baserat på recensioner


Spørgsmål & svar