300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

NexTool mini multitool 10-i-1 - Grön

vare nr.: #1565

Ny NexTool mini multitool 10-i-1 - Grön

Visa alla bilder

NexTool mini multitool 10-i-1 - Grön

vare nr.: #1565

    325,00kr

    ca. 1-3 dagars leveranstid
    Fragt fra 45 kr

    Varan är slutsåld

    för objektet är i lager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Skickas imorgon lördag vid middagstid. 15,00
    Skickas imorgon söndag vid middagstid. 15,00
    Beställ nu och vi skickar om timmar & Minuter... Lördag. Söndag.


    Behändigt litet multiverktyg med 10 verktyg i 1: nåltång, tång, nypp, nagelfil, kniv, flasköppnare, konservöppnare, sax, platt skruvmejsel och stjärnskruvmejsel.

    NexTool mini-multiverktyget mäter endast 6,8 x 2,7 x 1,8 cm hopfällt, så fickkniven är inte större än att du kan ha den i fickan eller sittande i nyckelringen.

    Mer information ↓

    1-3 dagars leveranstid
    300 dagars returrätt
    200.000 danskar har köpt av oss


    NexTool mini multiverktyg 10-i-1 - Grön: Allt-i-ett-verktyg för varje situation

    NexTool mini multitool 10-i-1 är ett mångsidigt och pålitligt verktyg designat för att möta alla dina behov i olika situationer.

    Detta kompakta verktyg är konstruerat med hög kvalitet och hållbarhet för att säkerställa att det klarar även de mest krävande jobben.

    Oavsett om du är en professionell hantverkare, en friluftsentusiast eller bara behöver en praktisk lösning för vardagliga reparationer, är detta mini-multiverktyg ett utmärkt val.

    En närmare titt på funktionerna

    NexTool mini multiverktyg 10-i-1 erbjuder ett brett utbud av funktioner som gör det till det perfekta verktyget för alla uppgifter. Här är listan över de inbyggda verktygen:

    • Kniv: Den inbyggda kniven är vass och hållbar, vilket gör det enkelt att göra exakta snitt.
    • Nåltång: Med tången kan du hantera både stora och små föremål med precision.
    • Skruvmejslar: Med både en platt och en stjärnskruvmejsel kan detta verktyg användas som en skruvmejsel för olika uppgifter.
    • Tång: Bra tandad tång för att greppa och vrida vid behov.
    • Burköppnare: Perfekt för utomhusaktiviteter och camping när det är dags att äta.
    • Flasköppnare: Gör det enkelt att öppna flaskor var du än är.
    • Nagelfil: Den inbyggda nagelfilen hjälper till att korrigera en delad nagel.
    • Sax: Perfekt för exakta klipp och andra små uppgifter.
    • Nipper: Klipp av trådar eller andra små föremål med lätthet.
    • Nyckelring: En praktisk nyckelring gör det enkelt att fästa multiverktyget på dina nycklar eller ryggsäck så att det alltid finns tillgängligt.

    Kvalitet och hållbarhet är nyckelfaktorer

    NexTool mini multitool 10-i-1 - Grön är designad med fokus på kvalitet och hållbarhet. Verktyget är tillverkat av slitstarkt rostfritt stål som är motståndskraftigt mot korrosion och tål långtidsanvändning utan att förlora sin skärpa eller styrka.

    Den gröna färgen ger inte bara en snygg estetik, utan förbättrar också synligheten så att du enkelt kan hitta verktyget i alla situationer.

    För att säkerställa tillförlitlig prestanda har avancerad teknik och tillverkningsteknik använts vid tillverkningen av detta multiverktyg. NexTool har etablerat sig som ett erkänt varumärke inom verktygsindustrin och deras produkter är kända för sin kvalitet och tillförlitlighet.

    Praktisk och bärbar

    En av de största fördelarna med NexTool mini multiverktyg är dess portabilitet och bekväma storlek. Detta verktyg är kompakt och lätt, vilket gör det enkelt att bära runt och förvara i fickan, väskan eller bilen. Du behöver inte längre bära flera olika verktyg, eftersom detta allt-i-ett multiverktyg ger dig alla nödvändiga funktioner i en enhet.

    Oavsett om du behöver utföra snabba reparationer hemma, camping i naturen eller behöver utföra exakta uppgifter på jobbet, kommer NexTool mini-multiverktyget att finnas där för dig. Den praktiska storleken gör att du alltid kan ha det här verktyget till hands, oavsett var du är.

    Perfekt för utomhusaktiviteter och nödsituationer

    Med sin mångsidighet och hållbarhet är NexTool mini multiverktyg 10-i-1 - Grön idealisk för utomhusaktiviteter, geocaching och nödsituationer. Om du är en ivrig friluftsentusiast kan detta verktyg vara en livräddare i många situationer.

    I nödsituationer kan detta multiverktyg också vara ovärderligt. Från att skära rep till att göra små reparationer, detta verktyg kan vara en viktig resurs när man möter oväntade hinder. Att ha ett pålitligt verktyg som NexTool mini-multiverktyget kan ge dig sinnesfrid att veta att du är beredd på det oväntade.

    Pålitligt och mångsidigt verktyg

    NexTool mini multiverktyg 10-i-1 - Grön är ett imponerande, mångsidigt och pålitligt verktyg som är perfekt för alla situationer. Med sitt breda utbud av funktioner, hållbarhet och bekväma storlek erbjuder detta multiverktyg det ultimata inom bekvämlighet och effektivitet.

    Den är perfekt för friluftsentusiasten och alla andra som behöver ett pålitligt verktyg för dagligt bruk, så NexTool mini-multiverktyget är ett utmärkt val.

    Investera i detta mini-multiverktyg idag och upplev alla fördelarna med att ha ett mångsidigt och hållbart verktyg inom räckhåll.

    Teknisk specifikation

    • Varumärke:

      NexTool

    • Sku:

      #1565

    • EAN-nummer:

      6973907630035

    • Återvända:

      300 dagars returrätt

    • Dimensioner (L x H x B):

      6,8 x 2,7 x 1,8 cm

    • Model:

      Multitool Nextool NE20050 10 in 1 (green)

    • Utrustning:

      Tillbehör

    • Vikt:

      83g

    • Produktgaranti:

      Garanti enligt konsumentköplagen

    • Material:

      Rustfrit stål

    Tillbehör

    Recensioner



    0 av 5 // baserat på recensioner


    Spørgsmål & svar