VILDE TILBUD
👩‍💻👨‍💻 studie-, skole- og arbejd-start med tilbud du ikke vil misse
OP TIL 50%
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

rabatAug_retina

Filter by

Utrustning
more... less
Price
31 kr 14309 kr
Manufacturers
more... less
QI opladning
more... less
MFi godkänd
more... less
Laddningseffekt
more... less
Längd
more... less
Hane
more... less
Hona
more... less
Understøtter: USB-PD
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
more... less
Färg
more... less
Vikt
more... less
Produktgaranti
more... less
Kompatibilitet
more... less
Filter
rabatAug_retina
Macbook pro 13 Retina

Macbook pro 13 RetinaDet finns 385 produkter.

DEN LILLA STJÄRNAN ALLA ÄLSKARDen imponerande MacBook Pro 13 "näthinnan är, med sin över 4 000 000. Pixlar, otroligt trevligt att titta på, och dess imponerande processorer gör det anmärkningsvärt snabbt att använda. Men genom att specifikt köpa tillbehör till din MacBook Pro 13-tums Retina kan du enkelt förbättra din upplevelse med din MacBook Pro Retina. Liksom så många andra Mac-datorer, med avseende på...
läs mer
Visar 1 - 54 av 385 artiklar
Macbook pro 13 Retina

DEN LILLA STJÄRNAN ALLA ÄLSKAR
Den imponerande MacBook Pro 13 "näthinnan är, med sin över 4 000 000. Pixlar, otroligt trevligt att titta på, och dess imponerande processorer gör det anmärkningsvärt snabbt att använda. Men genom att specifikt köpa tillbehör till din MacBook Pro 13-tums Retina kan du enkelt förbättra din upplevelse med din MacBook Pro Retina.

Liksom så många andra Mac-datorer, med avseende på MacBook Pro 13 näthinnan finns vissa typer av tillbehör som du inte kan göra utan. Detta gäller till exempel en hylsa som skyddar din MacBook från repor och andra ytliga skador eller ett par hörlurar som gör att du kan njuta av en bra film eller lyssna på musik när du är, till exempel, på resande fot.

Men även om MacBook 13 "näthinnan är väl utförda, både design och tekniska, kommer det att finnas några obehag om du inte köper rätt utrustning. Ett bra exempel är avsaknaden av VGA-eller DVI-ingångar på din MacBook Pro 13-tums Retina, vilket kan göra det omöjligt att ansluta datorn till en TV eller projektor. MacBook Pro 13-tums Retina-tillbehör kan förvandla din MacBook till en hel arbetsstation. Den MacBook Pro 13 "näthinnan har 2 Thunderbolt-portar och en enda HDMI-port, så du kan ansluta ett hav av bildskärmar och andra tillbehör på samma gång om du köper rätt tillbehör.

Lyckligtvis, om du känner att du inte har tillräckligt med diskutrymme på din MacBook, kan du också ladda ner den. Vi börjar sälja en liten MicroSD-kortadapter. Detta kan sättas i din MacBook Pro 13 "Retina för att göra det möjligt att ha en extra skiva i din MAC. Den smarta lilla adaptern är ursprungligen gjord för denna modell MacBook, eftersom den inte sticker ut och passar perfekt.

Slutligen är det en bra dator utan tillbehör som har sina begränsningar. Men dessa begränsningar kan lätt kringgås genom att rikta rätt tillbehör till din MacBook Pro 13 "Retina, här på Mackabler.