300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Justerbar vinkeladapter till Dyson dammsugare V7, V8, V10, V11 och V15

vare nr.: #2027

Justerbar vinkeladapter till Dyson dammsugare V7, V8, V10, V11 och V15

Visa alla bilder

Justerbar vinkeladapter till Dyson dammsugare V7, V8, V10, V11 och V15

vare nr.: #2027

    209,00kr

    ca. 1-3 dagars leveranstid
    Fragt fra 45 kr

    Varan är slutsåld

    för objektet är i lager

    Sendes i morgen kl. 16.30
    Skickas imorgon lördag vid middagstid. 15,00
    Skickas imorgon söndag vid middagstid. 15,00
    Beställ nu och vi skickar om timmar & Minuter... Lördag. Söndag.


    Rengör svåråtkomliga platser som ovanpå ett skåp med denna justerbara vinkeladapter.

    Adaptern passar Dyson modellerna V7, V8, V10, V11 och V15.

    Mer information ↓

    1-3 dagars leveranstid
    300 dagars returrätt
    200.000 danskar har köpt av oss


    Justerbar vinkeladapter till Dyson dammsugare V7, V8, V10, V11 och V15

    En effektiv och mångsidig dammsugare är en nödvändighet i varje hem eller arbetsmiljö. Dysons dammsugare, inklusive modellerna V7, V8, V10, V11 och V15, är kända för sin imponerande sugkraft och innovativa teknologi.

    För att förbättra användarupplevelsen och göra städningen ännu enklare är en justerbar vinkeladapter till Dyson dammsugare ett oumbärligt tillbehör.

    Förbättrad räckvidd och flexibilitet

    En justerbar vinkeladapter är speciellt utformad för att förlänga räckvidden och ge större flexibilitet under städningen. Genom att lägga till denna adapter till din Dyson dammsugare kan du enkelt nå svåråtkomliga områden som hörn, utrymmen mellan möbler eller under låga möbler.

    Den justerbara vinkeladaptern kan roteras vertikalt, vilket ger dig möjlighet att anpassa vinkeln efter behov. Detta gör det möjligt att dammsuga ytor som normalt skulle vara svåra att nå utan att behöva ändra din position eller flytta på möblerna.

    Hög kvalitet och hållbarhet

    En viktig faktor att överväga när du väljer tillbehör till din Dyson dammsugare är kvaliteten. En justerbar vinkeladapter av hög kvalitet är tillverkad av hållbart material som säkerställer långvarig användning och motståndskraft mot dagligt slitage.

    Passar olika Dyson modeller

    En av fördelarna med en justerbar vinkeladapter är dess kompatibilitet med olika Dyson dammsugarmodeller, inklusive V7, V8, V10, V11 och V15. Detta gör det möjligt för ägare av dessa modeller att uppgradera sin städupplevelse utan att behöva investera i en ny dammsugare.

    Genom att välja en justerbar vinkeladapter som passar specifikt till din Dyson-modell säkerställer du en exakt passform och optimal prestanda. Det är viktigt att dubbelkolla kompatibiliteten mellan vinkeladaptern och din Dyson dammsugare innan du gör ditt köp för att undvika eventuella problem eller inkompatibiliteter.

    Förbättrar ergonomin och minimerar belastningen

    En justerbar vinkeladapter är inte bara praktisk för att nå svåråtkomliga ställen, utan den kan också förbättra ergonomin under dammsugningen. Med hjälp av adaptern kan du uppnå en mer naturlig och bekväm kroppshållning, eftersom du undviker att böja dig onödigt eller sträcka dig för långt.

    Detta kan vara särskilt användbart för personer med rygg- eller rörlighetsproblem, eftersom det minimerar belastningen på kroppen och minskar risken för skador under städningen. Genom att investera i en justerbar vinkeladapter kan du göra städningen mer behaglig och skonsam för din kropp.

    Uppgradera din Dyson dammsugare med en justerbar vinkeladapter

    En justerbar vinkeladapter är ett oumbärligt tillbehör för ägare av Dyson dammsugare, inklusive modellerna V7, V8, V10, V11 och V15. Denna adapter förlänger räckvidden, ger större flexibilitet, förbättrar ergonomin och minimerar belastningen under städningen. Med en justerbar vinkeladapter kan du enkelt nå svåråtkomliga områden och göra städningen mer bekväm.

    Välj en justerbar vinkeladapter av hög kvalitet som passar till din Dyson dammsugarmodell och upplev fördelarna med en mer effektiv och problemfri städning. Låt inte svåråtkomliga områden vara ett problem längre - uppgradera din Dyson dammsugare idag!

    iaai

    Teknisk specifikation

    • Varumärke:

      OEM

    • Sku:

      #2027

    • Återvända:

      300 dagars returrätt

    • Dimensioner (L x H x B):

      19,6 x 4,2 cm

    • Model:

      Dyson V7 / V8 / V10 / V11 / V15 Steering Elbow Hose Up Top Adapter

    • Utrustning:

      Tillbehör

    • Vikt:

      98g

    • Produktgaranti:

      Garanti enligt konsumentköplagen

    • Material:

      Plastik

    Tillbehör

    Recensioner



    0 av 5 // baserat på recensioner


    Spørgsmål & svar