300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Färg
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Apple Watch
Ipad
Iphone
MACS
Filter
iPhone-och iPad-laddare

iPhone-och iPad-laddare

Det finns 79 produkter.
Hitta din iPhone eller iPad-laddare på Mackabler.dkEfter tillkomsten av smartphones, rollen av laddaren och inte minst dess förmåga att snabbt låta din enhet upp blivit mycket viktigare, just eftersom både iPhones och iPads kräver stora mängder ström dagligen. Och det kan vara svårt att hitta...
läs mer
Visar 1 - 54 av 79 artiklar
iPhone-och iPad-laddare

Hitta din iPhone eller iPad-laddare på Mackabler.dk

Efter tillkomsten av smartphones, rollen av laddaren och inte minst dess förmåga att snabbt låta din enhet upp blivit mycket viktigare, just eftersom både iPhones och iPads kräver stora mängder ström dagligen. Och det kan vara svårt att hitta runt i alla de olika alternativ som finns när du behöver hitta din nästa laddare för antingen din iPhone eller din iPad.

Här på Mackabler.dk kan vi erbjuda dig ett brett, varierat och kvalitetssäkrat urval som hjälper dig att hitta den laddare som uppfyller de behov och förväntningar du har för en. 

Vid närmare inspektion visar det sig att det finns stora individuella skillnader mellan laddarna och det är därför viktigt att du fokuserar din uppmärksamhet på de parametrar som vi kommer att granska nedan. På detta sätt är du väl rustad att göra rätt val för första gången och köpa rätt laddare omedelbart.

Priser för varje plånbok

Naturligtvis, när du behöver investera i en ny laddare för antingen din iPad eller din iPhone, du måste också tänka på hur mycket pengar du vill och förmågan att spendera. Lyckligtvis har vi ett stort urval av laddare, vilket innebär att du har ett mycket bra tillfälle att hitta en laddare som kostar vad du vill betala.

Låt oss säga att du inte vill spendera en massa pengar på en laddare, men kanske bara behöver en ny, eftersom den gamla har antingen gått förlorad eller bara inte fungerar längre. I detta fall kan det vara ett alternativ att titta på detta modell. Som ni kan se, detta är en laddare, som på många sätt är mycket likt den klassiska laddaren för iPhone. 

Det är en 5W laddare, vilket innebär att den är avsedd för laddning iPhones. Därför vara medveten om att det kommer att bäras snabbare om du också använda den för din iPad, så det rekommenderas inte. Men det fungerar för alla kända iPhEn modell. Du kan också använda den som en extra laddare som du kan ha i skolan eller på jobbet. 

Naturligtvis finns det också möjlighet att ta en laddare som kostar något mer. Med Anker Powerport 6 med 6x USB-portar 60W har vi flyttat upp i en helt annan liga. Här får du en laddare, som med hela 60W kan enkelt hantera laddning av flera enheter på en gång. Priset är naturligtvis också något dyrare, men ändå är detta en ganska trevlig laddare, som fortfarande inte kostar de vita ur ögonen. Det kan användas av familjen, till exempel, som har flera iPhones och iPads och därför också regelbundet har ett mycket stort behov av att ladda sina enheter. Det är också ett alternativ att använda laddaren när hela familjen åker på semester tillsammans. Då är det nog bara för att få denna modell.

Design och uttryck

För många människor, det spelar en stor roll i hur laddaren fysiskt presenterar sig, och det är också en av anledningarna till att många tillverkare har varit medvetna om att det lönar sig att betona design och uttryck. När allt är den medföljande laddaren för din nya iPhone eller iPad är inte en produkt som ståtar med en stilistisk uttryck som ger konkurrenterna bakhjulen.

Andra tillverkare är i den fördelaktiga positionen att de inte är bundna av att behöva lägga sig upp på en specifik Apple term, vilket bidrar till att ge dem mer latitud när de har till uppgift att designa en laddare för din iPad eller iPhone. Vi får dock inte försumma det faktum att det faktiskt finns människor som behåller mycket av det rena original äpplet, vilket är anledningen till att vi också kan erbjuda laddare med den designen. Kontrollera till exempel den här laddaren, som med 12W är lämplig för både iPads och iPhones.

Om du skulle vara intresserad av att skaffa en laddare som har en helt annan term, finns det stora möjligheter för detta. Vad säger du till denna M7 iPhone / iPad dubbel laddare - USB och USB-C 20W. Denna laddare är enkel och elegant med sin vita färg och ser ut som den klassiska laddaren från Apple. Skillnaden här är att du får en snygg och extremt användarvänlig laddare som faktiskt har tillräckligt med ström för att ladda 2 iPads samtidigt.

Du kan också gå i ett helt annat dike och ta en närmare titt på DUX DUCIS 3-portars 65W Mac, iPhone, iPad USB-C/USB PD och QC laddare. Här får du en liten och kraftfull laddare, som har 3 portar för laddning. Du kan därför ladda både iPhone, iPad och något tredje samtidigt. Den ger till och med tillräckligt med ström för en MacBook.

Snabb laddning-när du behöver mycket ström snabbt

När du letar efter en laddare, är det till sin natur eftersom du vill skaffa en gadget som snabbt och enkelt kan se till att du alltid har ström på din smartphone eller iPad. Eftersom även om iPhones och iPads bara har blivit vackrare och mer användarvänliga, eftersom tiden har passerat, kan du förmodligen också vara bekant med det faktum att de använder en hel del makt och att du sällan kan gå runt en hel dag utan att behöva ladda din enhet.

I dessa tider, när de allra flesta av våra kommunikationer sker via elektroniska kanaler, är det alfa och Omega som du kan veta att du inte har ont om ström. Vi behöver våra smartphones och våra iPads både för privat bruk, men faktiskt för arbete, där mottagning och bearbetning av e-post, till exempel, till stor del hanteras av en smartphone eller en surfplatta. 

Det är inte alltid så att vi har tid att vänta på den medföljande laddaren för att avsluta laddningen, och om du är en flitig användare av din smartphone eller iPad, har du säkert lärt dig att du bara kan sätta 10% ström på din iPhone Innan du kan gå vidare. Detta är ofta en ohållbar situation ochT kan vara av stor olägenhet för dig att du inte kan få tillräckligt med ström på din iPhone eller iPad tillräckligt snabbt. 

Det är precis där Snabbladdnings tekniken kommer in. Snabb laddning är en ganska bra uppfinning, som på mycket kort tid kan-om inte låta din smart helt upp-ge enheterna stora mängder ström. Det är en mycket användarvänlig funktion som vi är säkra på att du kommer att uppskatta. Upplev det bland annat i modellen GooBay dubbel USB laddare 2x USB - upp till 12W, som är utrustad med den absolut senaste teknologin inom detta område.

Ladda flera enheter åt gången

Med intåget av smartphones och surfplattor har vårt dagliga liv på många olika sätt blivit lättare-Ja, någon skulle till och med hävda att livet har blivit roligare. Om det tidigare var brukligt att det bara fanns en eller två mobiltelefoner i familjen, som för övrigt kunde hålla makten en vecka eller så i taget, ser bilden helt annorlunda ut i dag. En genomsnittlig familj med två vuxna och två stora barn har ofta minst 4 smartphones och två eller fler iPads. Det ställer krav på möjligheten att låta sina enheter upp snabbt.

Man kan naturligtvis välja att ha flera laddare liggande, men det finns säkert också ett annat alternativ som du kan välja att använda sig av. Antingen ensamt eller tillsammans med de laddare du redan har. I själva verket har vi ett stort urval av olika laddare som har gemensamt att du kan ladda flera enheter på en gång med en enda. 

Vi ser till exempel det här 6 portar USB-laddare, du får här en laddare som du faktiskt kan ansluta 6 enheter till i taget. Du kan sedan Ladda 6 iPhones åt gången, men du bör vara medveten om att det är något annorlunda om du vill för att ladda iPads. På grund av laddarens tekniska specifikationer och prestanda är det endast möjligt att ladda 3 iPads åt gången, vilket fortfarande är absolut godkänt.  

Så det finns ett hav av olika alternativ för dig när du vill ladda dina enheter smartare. Du bör återigen se till att du har en kontroll på vad som behöver du har. Här är det särskilt viktigt att du tänker på om du ska behöva både ladda iPad och iPhone samtidigt, eftersom det sätter lite högre krav på multiladdaren du kanske köper. Därför, vänligen korrigera din uppmärksamhet på laddarens specifikationer innan du bestämmer vilken modell du vill spendera pengar på. Om inget annat, är det verkligen värt att se till att ta en laddare som kan hantera mer än en enhet i taget.

Var uppmärksam på laddarens watt

När du behöver köpa en laddare till din iPhone eller iPad är det viktigt att se till att du köper en laddare som kan leverera den mängd watt du behöver. Det finns skillnader mellan prestanda som de varierande Apple-enheterna behöver, och grovt sett skiljer det mellan 5W, 10W och 12W.

Om vi först tittar på laddare som ger 5W, är detta en typ av laddare som fungerar med alla iPhones, iPods och en enda iPad mini. Som ett exempel på denna laddare kan nämnas Choetech 14W Solcellepanel m. USB-A 1-port, som levererar ström till din iPhone via solceller i den bästa miljön. Det är en bra lösning om du bara har en enda iPhone och samtidigt vill minska din strömförbrukning.

Om vi går vidare till laddare som levererar 10W, här är laddare som kan leverera ström till alla iPhones och iPods. Om du vill använda en 10W-laddare för en iPad bör du vara medveten om att laddning av iPads som är nyare än iPad 4 kommer att ske i långsammare takt, eftersom de nya modellerna vanligtvis kräver 12W för att ladda optimalt.

Ett exempel på en fin 12W laddare Är detta iPhone /iPad laddar 12W från M7, som helt enkelt tydligt ladda din iPhone. Du kan också använda den till din iPad, men du kommer att lära dig att laddningen sker något långsammare än med en laddare, som är exakt lämpad för detta ändamål.

Då får vi till de mest kraftfulla laddare som kan leverera hela 20W. Här får du en laddare som du kan använda för alla dina iPhones och inte minst för alla nyare och äldre iPad-modeller. Om du vill vara säker på att du får ut det mesta av din nya laddare måste du hitta en 20W-modell. Till exempel M7 iPhone / iPad dubbel laddare - USB och USB-C 20W, som är en modell som på bästa sätt visar vad en super laddare ska kunna göra. 

Vilken laddare ska jag välja?

Nu har vi tittat på flera olika laddare för iPads och iPhones, och det är ett faktum att det finns många olika, som alla har sina fördelar. Och som vi ursprungligen skrev, är det viktigt att du hittar dig själv en laddare som uppfyller dina behov. Det finns en skillnad mellan om du bara behöver ladda en enda iPhone, eller om du behöver för att hålla hela familjens arsenal av smartphones och surfplattor aktuella.

Låt oss säga att du bor ensam och har en enda iPhone och en iPad av nyare datum. Så du har förmodligen ofta varit i en situation där du behöver ladda dina enheter samtidigt. Här kan du ta en titt på en av laddarna, där möjligheten att tillåta flera enheter att erbjudas samtidigt. Denna Baseus 3-portars PD QC3 laddare - 2xUSB och 1xUSB-C - 30W, vilket är en väldigt snygg laddare som enkelt och elegant möter de behov en ägare av en iPhone och iPad kan ha.

Men om du bara är intresserad av en extra laddare till din iPhone som du kan ta för att arbeta eller resa, kanske du vill titta på något annat. Detta modell mycket påminner dig om laddaren som kommer med när du köper din iPhone, och det är ett bra val om du inte behöver laddning för att äga rum mycket snabbt eller behöver ladda fler enheter ad gangen.

Hittade du inte det du letade efter?

Vi hoppas att du har blivit klokare på alla alternativ som följer med dig om du letar efter en ny laddare till din iPhone eller iPad. Som sagt, det finns många olika typer, och vi är bara intresserade av att hitta det du behöver. Om du har några frågor eller om du inte hittar det du söker, tveka inte att kontakta oss. Vi är redo att hjälpa dig att hitta exakt det du söker.