300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 500 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Utrustning
Längd
more... less
Färg
Hane
Hona
Price
kr kr
Kompatibilitet
more... less
Manufacturers
more... less
QI opladning
Laddningseffekt
more... less
Filter
iPhone og iPad bil tilbehør

iPhone og iPad bil tilbehør

Det finns 62 produkter.
Med intåget av iPhones och iPads, en hel del olika alternativ har plötsligt öppnats när du vill vara underhållande eller kanske helt enkelt använda enheterna för ett praktiskt ändamål. Årtionden sedan var dessa användningsområden bara en dröm, och de flesta människor kan minnas en tid då varken smartphones eller datorer var mannens egen. Men med den tekniska utvecklingen står vi nu här och kan hålla hela världen i våra händer.  Det betyder mycket i vårt dagliga liv,...
läs mer
Visar 1 - 54 av 62 artiklar
iPhone og iPad bil tilbehør

Med intåget av iPhones och iPads, en hel del olika alternativ har plötsligt öppnats när du vill vara underhållande eller kanske helt enkelt använda enheterna för ett praktiskt ändamål. Årtionden sedan var dessa användningsområden bara en dröm, och de flesta människor kan minnas en tid då varken smartphones eller datorer var mannens egen. Men med den tekniska utvecklingen står vi nu här och kan hålla hela världen i våra händer. 

Det betyder mycket i vårt dagliga liv, och i praktiken innebär det också att triviala resor med bil över hela landet eller ner genom Europa kan plötsligt bli lite mer underhållande. Låt oss ta en titt på hur med vissa prylar för din iPhone och/eller iPad, kan du göra den långa enheten både mer underhållande och mer produktiva.

Låt smart upp när du kör bil

En smartphone á la an iPhone är en smart telefon. Det är i namnet, men tyvärr kan vi inte komma runt det faktum att dessa smartphones kräver en stor mängd kraft. Det finns inte många av oss som kan gå en hel (eller en halv) dag utan att plötsligt febrig att börja leta efter en plugg så att vi kan få lite mer kraft på telefonen eller surfplattan. Det går som en självklarhet att det också kan vara ett problem när vi kör bil, men lyckligtvis finns det råd.

Förr i tiden var det normalt att röka cigaretter i bilen, och det är därför som en relik i framtiden, det finns fortfarande en cigarett tändare i många bilar. Detta är inte något avskyvärda i sig, men det är just den enhet som tillåter oss att hitta kraft i bilen för att ladda våra smartphones idag. Du kan köpa småprylar som du kan sätta i tändningen, varefter den producerar så mycket kraft som du kan låta dina enheter upp.

En HAWEEL Dual USB billaddare är ett exempel på en sådan laddare. Helt enkelt koppla in den i cigarettändare och du har möjlighet att låta två enheter upp på en gång. Laddaren passar alla iPhone-modeller och till några andra telefoner rätt Så. En av de läckra sakerna med laddaren är att den kan leverera en hel del kraft åt gången, vilket innebär att den även låter iPads upp. men det går inte riktigt så fort med de helt nya modellerna.

Det är en bra idé att kunna låta smart när du kör bil. Laddaren tar inte mycket plats och du har enkel åtkomst till den från förarsätet. På så sätt kan du nå din destination med din iPhone och iPad utan att behöva leta efter en strömkontakt först. Om du använder dina enheter som GPS samtidigt är det ännu viktigare att de behåller makten hela vägen, så att du kan få tillgång till tjänsten under hela resan.

Håll barnen i baksätet

Det har hänt mycket på underhållnings fronten de senaste åren. För tjugo år sedan kunde en resa från Köpenhamn till en sommarstuga på västkusten kännas som en mycket lång resa för de minsta i baksätet. Och när resan är lång för barnen, det är verkligen också mycket lång för föräldrarna. Det finns en tid och en plats för allt, och vi tror att det är en mycket bra idé att se till att du kan ge barnen en möjlighet att roa sig lite när du som familj är på långa resor.

Den IPaden är en mycket läcker uppfinning där du kan både titta på filmer, spela spel och på andra sätt hitta sätt att underhålla dig själv och dina barn. För det mesta kan de lite äldre barnen ta reda på hur man sitter tyst med en iPad i knät, medan det är svårare med de mindre barn som för övrigt också tenderar att få pressade knappar som avbryter uppspelningen eller på annat sätt orsaka problem. 

Så det kan vara smart att se till att iPad är ur händerna på de små och ligger någonstans där de kan naturligtvis se vad som händer, men på samma gång kan inte få röra det lätt. Om olyckan är ute och du måste sakta ner det, är det också en fin försiktighetsåtgärd att iPad är åtdragna, snarare än 4-åriga sittande med den i sina händer.

Det är därför vi har olika prylar som du kan användaE till iPaden i bilen. Vad säger du till exempel iPad Bilhållare för placering på huvudstödet? Den passar alla olika modeller av iPads, och den är utformad på ett sådant sätt att iPad sitter säkert, så att du inte riskerar att röka på golvet. Det är ett bra sätt att se till att barnen i baksätet har något att roa sig med-särskilt om du går på lång hastighet.

Reser?

Vi lever i en värld som blir mindre och mindre. Nyheter Breakes med blixtens hastighet på Twitter, och detta är verkligen en globaliserad värld. Där förr i tiden var det mycket dyrt att till exempel flyga till USA, öster eller Australien, idag är det möjligt för de flesta att hitta pengar för det. men oavsett om du reser som privatperson på semester eller i händelse av en affärsresa , kommer du inte att komma runt det faktum att det tyvärr finns en skillnad mellan de eluttag du hittar över hela världen.

Självklart, när du reser, är det också viktigt att du alltid har ström på din iPhone och iPad, men om du inte tar med rätt adaptrar kan du plötsligt fastna i en situation där du inte kan få ström till dina enheter Och det kan mycket väl förstöra semestern. Det är därför det är bra att vi bara har ett stort paket fullt av olika adaptrar som du kan använda runt om i världen när du är ute och reser.

Med en Paket med reseadapter Du får en massa olika pluggar. Det finns så många olika att du kan tillämpa dem som exotiska platser som England, Hong Kong, Japan, Kanada och Filippinerna för att bara nämna några. 

Prylar som bara gör resan fetare

Det kan vara bra att köra en lång resa i bilen, oavsett om du åker på semester eller om du bara kör en hel del bil i samband med ditt arbete. Men det kan också snabbt förvandlas till en trivial upplevelse, vilket är anledningen till att vi har några häftiga prylar som kan hjälpa dig att få något mer av din enhet. Vi vet väl att en resa ner den tyska Autobahn bara precGlass kan vara så tråkigt som det låter.

De flesta människor bryr sig om att lyssna på radion och lyssna på musik när de kör bil. Och i många fall är det bra med den vanliga radion, som både presenterar nyheter och spelar de senaste hitsen. Men det kan också vara att du vill lyssna på din egen musik och kanske samtidigt har möjlighet att låta din smartphone upp. Därför har vi en läcker smart liten gadget i lager som du kanske är intresserad av.

Cara hands-free Bluetooth för bil Har en massa olika funktioner, men i detta fall är vi mest intresserade av att med denna gadget kommer du att ha möjlighet att spela din egen musik. Det kan mycket väl vara lite långhårig att lyssna på tyska schlager Hits timme efter timme. Det är därför vi tycker att det kan vara en bra idé att ge dig själv möjligheten att spela din egen musik.

Enheten skapar konsekvens mellan din iPhone och bilens högtalare, vilket innebär att du nu kan lyssna på din egen musik och inte vara föremål för radions DJ preferenser. Du kan placera Bluetooth-enheten där du vill, vilket är till sin natur hjälper till att fortbilda dess användbarhet. Med den senaste Bluetooth-tekniken, det finns också en hög nivå av bakgrundsbrus reducering, och det är bra när du använder enheten för handsfree-samtal. 

Akta dig för din iPhone och iPad-även i bilen

Nu är det mycket välkänt att både en iPhone och en iPad är några dyra enheter som de flesta människor inte har råd att byta ut efter eget gottfinnande. Därför bör du också spendera tid och inte minst pengar på att se till att skydda din iPhone och din iPad-även när du kör bil. Du kanske undrar att en roadtrip kan utgöra en risk för dina enheter, men du bör komma ihåg att till exempel kan du komma ut i situationer där du måste sakta ner eller på annat sätt göra en obekant manöver.

Vi har till exempel en Svart anti slip matta, som är utformad på ett sådant sätt att den kan hålla på din iPhone, oavsett hur mycket detKällare. Det kan faktiskt hålla en iPhone på en vertikal vägg. Det är verkligen inte för att, vi uppmanar er att sätta din iPhone fastnat på ett fönster, men du kan vara säker på att den har befogenhet att hålla sig till en del. så om du vill ha en matta som har fastnat och kan hålla din iPhone fastnat , ta en titt på denna modell.

Nu kan du bara behöver ett grundläggande skydd för din iPhone, så att du inte riskerar iPhonen tar skada medan du kör. Och om du verkligen skulle vilja ha en gadget som är väldigt cool, bör du ta för att titta på denna produkt från BASEUS. Det är något så smart som en cover som kan leverera ström till din iPhone på samma gång. Så medan du skyddar din iPhone från knubs, kan du också lägga till den till makten. En perfekt liten fin gadget som både passar på din iPhone och på samma gång har en djärv funktion.

På det hela taget måste du ta hand om din iPhone och iPad när du kör bil. Det är alltid en bra idé att se till att dina enheter inte har förmågan att ta sig runt, och du bör se att både iPad och iPhone är säkert fastnat om du behöver dem för att Visa underhållning till barnen i baksätet. Förmodligen är det smart med all ny teknik, men det gör verkligen ingenting som du försöker vara lite för utseende och framför allt tänka på dina passagerare och din egen säkerhet. 

Och akta dig för dig själv-kör säkert 

Vi har varit lite berört i ovanstående avsnitt. För din egen säkerhet. En av de största hoten mot säkerheten i bilen, om vi pratar om iPhone eller iPad, är folkets något skakig attityd att prata i telefon under körning. Men inte bara är det bevisligen mycket farligt både att prata handhållen på telefonen, skriva textmeddelanden eller göra något annat på sin smartphone när du kör bil-det är också olagligt, och en hel del stora böter delas ut dagligen, just på grundval av kränkning av Trafik lag.

Så när du vill ta hand om dina passagerare och dig själv, bör du Utforska hur du kan underhålla en del av den funktionalitet du vill använda i din bil utan att kompromissa med säkerheten på samma gång. Här på Mackabler.dk vi älskar iPhones och iPads, men vi är också mycket ute efter att se att du kan säkert använda dessa enheter.

En Baseus intelligent billaddare med Bluetooth är med sin design och användarvänliga funktioner en gadget som erbjuder dig varierande tjänster. Först är det en klassisk laddare för din iPhone eller iPad. Det måste anslutas via Bluetooth och när du får ett samtal i bilen, kan du helt enkelt ta telefonen av laddaren och lägga den i örat, och då är du redo att prata på telefonen. Detta innebär att du kan prata utan att behöva använda händerna för att hålla telefonen säker, och på så sätt säkerheten kommer att öka och du kommer inte att bryta mot trafik lagen.

En av de mycket användbara funktionerna i en iPhone är den inbyggda GPS, som kan hjälpa dig att hitta din väg runt om i landet. Lyckligtvis är det inte mer sittande och Messing med stora kartor och försöker avgöra var du är. Här har smartphone verkligen revolutioned marknaden. Men du måste fortfarande komma ihåg att det inte är en bra idé att sitta och bråka med din iPhone medan du kör, så det kan definitivt vara smart om du förvärvar en smart hållare för din iPhone. Med en sådan kan du Placera telefonen så att du fortfarande har en bild av det-men på ett sådant sätt att din uppmärksamhet inte tas bort från din primära uppgift. Nämligen att köra bil.

Se denna BASEUS gravitation hållareSom skapas för ändamålet. Det är en mycket tålig och mycket fint utformad hållare, som hjälper till att se till att du inte behöver oroa dig för om det fastnar. Helt enkelt bifoga den till bilens luftintag och omedelbart kan du köra bil, titta på GPS och besvara samtal i säkra handsfree-sätt.

PRYLAR FÖR DEN LÅNGA VÄGEN
Du måste gå för familjebesök på Jylland, eller så kan du pendla till Arbete och därför tillbringar mycket tid i bilen dagligen? Gör din resa enklare med tillbehör till dina Apple-enheter! På denna sida har vi några användbara prylar i form av utmärkta bil tillbehör för iPhone och iPad.

Finns det barn i baksätet som inte kan hålla koncentrationen? Med en iPad Bilhållare, din iPad är inställd som en bildskärm och barnen kan enkelt se något spännande på Netflix eller HBO. Det finns inget som en Road Trip där de små är underhållna och tysta! Men om du använder så mycket finns det en hög sannolikhet att det rinner ut halvvägs över stora bältet, och sedan finns det brus igen. Därför bör du vara beredd med rätt bil tillbehör för din iPad! En billaddare är precis vad du behöver, och vi har två olika typer här på Mackabler-en vanlig billaddare och en Sandberg iPad/iPhone billaddare. Båda har två USB-portar, så du kan lämna din iPhone på samma gång med din iPad. Super smart!

En riktigt bra bit bil tillbehör är Cara hands-free Bluetooth för bil. Om bilen inte har Bluetooth i sig, då med denna gadget kan du få det! Anslut bara Cara-adaptern med bilen via AUX-ingången med miniuttaget som medföljer köpet. Sedan, via Bluetooth, kan du spela musik från din iPhone på bilens högtalare, eller har handsfree-telefonsamtal på väg till jobbet. Batteriet är även uppladdningsbart-det kommer inte att bli enklare. För detta ändamål rekommenderar vi också en Bilhållare för luftutlopp för din iPhone 4., 5. eller 6. Generation. Då det sitter perfekt både för handsfree-telefonsamtal och i fall det har att agera GPS. Detta är användbara iPhone och iPad bil tillbehör!