300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
QI opladning
Laddningseffekt
vis flere mindre
Producenter
vis flere mindre
Ipad
Iphone
MACS
Filter
iPhone og iPad bil tilbehør

iPhone og iPad bil tilbehør

Det finns 53 produkter.
Med intåget av iPhones och iPads, en hel del olika alternativ har plötsligt öppnats när du vill vara underhållande eller kanske helt enkelt använda enheterna för ett praktiskt ändamål. Årtionden sedan var dessa användningsområden bara en dröm, och de flesta människor kan minnas en tid då varken...
läs mer
Visar 1 - 53 av 53 artiklar
iPhone og iPad bil tilbehør

Med intåget av iPhones och iPads, en hel del olika alternativ har plötsligt öppnats när du vill vara underhållande eller kanske helt enkelt använda enheterna för ett praktiskt ändamål. Årtionden sedan var dessa användningsområden bara en dröm, och de flesta människor kan minnas en tid då varken smartphones eller datorer var mannens egen. Men med den tekniska utvecklingen står vi nu här och kan hålla hela världen i våra händer. 

Det betyder mycket i vårt dagliga liv, och i praktiken innebär det också att triviala resor med bil över hela landet eller ner genom Europa kan plötsligt bli lite mer underhållande. Låt oss ta en titt på hur med vissa prylar för din iPhone och/eller iPad, kan du göra den långa enheten både mer underhållande och mer produktiva.

Låt smart upp när du kör bil

En smartphone á la an iPhone är en smart telefon. Det är i namnet, men tyvärr kan vi inte komma runt det faktum att dessa smartphones kräver en stor mängd kraft. Det finns inte många av oss som kan gå en hel (eller en halv) dag utan att plötsligt febrig att börja leta efter en plugg så att vi kan få lite mer kraft på telefonen eller surfplattan. Det går som en självklarhet att det också kan vara ett problem när vi kör bil, men lyckligtvis finns det råd.

Förr i tiden var det normalt att röka cigaretter i bilen, och det är därför som en relik i framtiden, det finns fortfarande en cigarett tändare i många bilar. Detta är inte något avskyvärda i sig, men det är just den enhet som tillåter oss att hitta kraft i bilen för att ladda våra smartphones idag. Du kan köpa småprylar som du kan sätta i tändningen, varefter den producerar så mycket kraft som du kan låta dina enheter upp.

En Goobay Dual USB billaddare är ett exempel på en sådan laddare. Helt enkelt koppla in den i cigarettändare och du har möjlighet att låta två enheter upp på en gång. Laddaren passar alla iPhone-modeller och till några andra telefoner rätt Så. En av de läckra sakerna med laddaren är att den kan leverera en hel del kraft åt gången, vilket innebär att den även låter iPads upp. men det går inte riktigt så fort med de helt nya modellerna.

Det är en bra idé att kunna låta smart när du kör bil. Laddaren tar inte mycket plats och du har enkel åtkomst till den från förarsätet. På så sätt kan du nå din destination med din iPhone och iPad utan att behöva leta efter en strömkontakt först. Om du använder dina enheter som GPS samtidigt är det ännu viktigare att de behåller makten hela vägen, så att du kan få tillgång till tjänsten under hela resan.

Håll barnen i baksätet

Det har hänt mycket på underhållnings fronten de senaste åren. För tjugo år sedan kunde en resa från Köpenhamn till en sommarstuga på västkusten kännas som en mycket lång resa för de minsta i baksätet. Och när resan är lång för barnen, det är verkligen också mycket lång för föräldrarna. Det finns en tid och en plats för allt, och vi tror att det är en mycket bra idé att se till att du kan ge barnen en möjlighet att roa sig lite när du som familj är på långa resor.

Den IPaden är en mycket läcker uppfinning där du kan både titta på filmer, spela spel och på andra sätt hitta sätt att underhålla dig själv och dina barn. För det mesta kan de lite äldre barnen ta reda på hur man sitter tyst med en iPad i knät, medan det är svårare med de mindre barn som för övrigt också tenderar att få pressade knappar som avbryter uppspelningen eller på annat sätt orsaka problem. 

Så det kan vara smart att se till att iPad är ur händerna på de små och ligger någonstans där de kan naturligtvis se vad som händer, men på samma gång kan inte få röra det lätt. Om olyckan är ute och du måste sakta ner det, är det också en fin försiktighetsåtgärd att iPad är åtdragna, snarare än 4-åriga sittande med den i sina händer.

Det är därför vi har olika prylar som du kan användaE till iPaden i bilen. Vad säger du till exempel iPad Bilhållare för placering på huvudstödet? Den passar alla olika modeller av iPads, och den är utformad på ett sådant sätt att iPad sitter säkert, så att du inte riskerar att röka på golvet. Det är ett bra sätt att se till att barnen i baksätet har något att roa sig med-särskilt om du går på lång hastighet.

Reser?

Vi lever i en värld som blir mindre och mindre. Nyheter Breakes med blixtens hastighet på Twitter, och detta är verkligen en globaliserad värld. Där förr i tiden var det mycket dyrt att till exempel flyga till USA, öster eller Australien, idag är det möjligt för de flesta att hitta pengar för det. men oavsett om du reser som privatperson på semester eller i händelse av en affärsresa , kommer du inte att komma runt det faktum att det tyvärr finns en skillnad mellan de eluttag du hittar över hela världen.

Självklart, när du reser, är det också viktigt att du alltid har ström på din iPhone och iPad, men om du inte tar med rätt adaptrar kan du plötsligt fastna i en situation där du inte kan få ström till dina enheter Och det kan mycket väl förstöra semestern. Det är därför det är bra att vi bara har ett stort paket fullt av olika adaptrar som du kan använda runt om i världen när du är ute och reser.

Med en Paket med reseadapter Du får en massa olika pluggar. Det finns så många olika att du kan tillämpa dem som exotiska platser som England, Hong Kong, Japan, Kanada och Filippinerna för att bara nämna några. 

Prylar som bara gör resan fetare

Det kan vara bra att köra en lång resa i bilen, oavsett om du åker på semester eller om du bara kör en hel del bil i samband med ditt arbete. Men det kan också snabbt förvandlas till en trivial upplevelse, vilket är anledningen till att vi har några häftiga prylar som kan hjälpa dig att få något mer av din enhet. Vi vet väl att en resa ner den tyska Autobahn bara precis kan vara så tråkigt som det låter.

Akta dig för din iPhone och iPad-även i bilen

Nu är det mycket välkänt att både en iPhone och en iPad är några dyra enheter som de flesta människor inte har råd att byta ut efter eget gottfinnande. Därför bör du också spendera tid och inte minst pengar på att se till att skydda din iPhone och din iPad-även när du kör bil. Du kanske undrar att en roadtrip kan utgöra en risk för dina enheter, men du bör komma ihåg att till exempel kan du komma ut i situationer där du måste sakta ner eller på annat sätt göra en obekant manöver.

Vi har till exempel en Svart anti slip matta, som är utformad på ett sådant sätt att den kan hålla på din iPhone, oavsett hur mycket detKällare. Det kan faktiskt hålla en iPhone på en vertikal vägg. Det är verkligen inte för att, vi uppmanar er att sätta din iPhone fastnat på ett fönster, men du kan vara säker på att den har befogenhet att hålla sig till en del. så om du vill ha en matta som har fastnat och kan hålla din iPhone fastnat , ta en titt på denna modell.

Nu kanske du bara behöver ett grundläggande skydd för din iPhone så att du inte riskerar att iPhone skadas när du kör. Du kan ta en titt på vårt stora utbud av skal till iPhones - du kommer garanterat att hitta något du gillar.

På det hela taget måste du ta hand om din iPhone och iPad när du kör bil. Det är alltid en bra idé att se till att dina enheter inte har förmågan att ta sig runt, och du bör se att både iPad och iPhone är säkert fastnat om du behöver dem för att Visa underhållning till barnen i baksätet. Förmodligen är det smart med all ny teknik, men det gör verkligen ingenting som du försöker vara lite för utseende och framför allt tänka på dina passagerare och din egen säkerhet. 

Och akta dig för dig själv-kör säkert 

Vi har varit lite berört i ovanstående avsnitt. För din egen säkerhet. En av de största hoten mot säkerheten i bilen, om vi pratar om iPhone eller iPad, är folkets något skakig attityd att prata i telefon under körning. Men inte bara är det bevisligen mycket farligt både att prata handhållen på telefonen, skriva textmeddelanden eller göra något annat på sin smartphone när du kör bil-det är också olagligt, och en hel del stora böter delas ut dagligen, just på grundval av kränkning av Trafik lag.

Så när du vill ta hand om dina passagerare och dig själv, bör du Utforska hur du kan underhålla en del av den funktionalitet du vill använda i din bil utan att kompromissa med säkerheten på samma gång. Här på Mackabler.dk vi älskar iPhones och iPads, men vi är också mycket ute efter att se att du kan säkert använda dessa enheter.

En av de mycket användbara funktionerna hos en iPhone är den inbyggda GPS, som kan hjälpa dig att hitta runt om i landet. Som tur är sitter den inte längre och bråkar med stora kort och försöker avgöra var du är. Här har smartphonen verkligen revolutionerat marknaden. Men man ska ändå komma ihåg att det inte är en bra idé att sitta och tjafsa med sin iPhone när man kör, så det kan säkert vara smart om man skaffar sig en smart hållare till sin iPhone. Med den kan du placera din telefon så att du fortfarande har en bild av den – men på ett sådant sätt att din uppmärksamhet inte distraheras från din primära uppgift. Nämligen att köra bil.

Hos Mackabler har vi ett stort utbud av alla de bästa tillbehören till bilen!