300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

7-i-1 utomhusverktyg: Vissling, kompass, termometer, LED-ljus, förstoringsglas, reflektor och rum - 9,6 cm - Grön/svart

vare nr.: #1760

7-i-1 utomhusverktyg: Vissling, kompass, termometer, LED-ljus, förstoringsglas, reflektor och rum - 9,6 cm - Grön/svart

Visa alla bilder

7-i-1 utomhusverktyg: Vissling, kompass, termometer, LED-ljus, förstoringsglas, reflektor och rum - 9,6 cm - Grön/svart

vare nr.: #1760

  1. Köpa 2
    Spara 5%
    Spar 6,50kr
  2. Köpa 3-
    Spara 15%
    Spar 29,25kr

65,00kr

ca. 1-3 dagars leveranstid
Fragt fra 45 kr

Varan är slutsåld

för objektet är i lager

Sendes i morgen kl. 16.30
Skickas imorgon lördag vid middagstid. 15,00
Skickas imorgon söndag vid middagstid. 15,00
Beställ nu och vi skickar om timmar & Minuter... Lördag. Söndag.


Mångsidig liten pryl för friluftsentusiasten, scouten, geocachern eller vandraren, som med totalt 7 funktioner i 1 enhet erbjuder många användningsmöjligheter när du är ute i naturen.

Den knappt 10 cm långa prylen innehåller alltså ett stort antal verktyg inklusive ett litet förvaringsfack på 2 x 1,5 cm, och den bärs lätt runt halsen med den bifogade snören.

Mer information ↓

1-3 dagars leveranstid
300 dagars returrätt
200.000 danskar har köpt av oss


Oavsett om du är en ivrig vandrare, campare, geocacher eller utomhusäventyrare är det viktigt att ha rätt utrustning för att hantera naturens oförutsägbarhet.

7-i-1 utomhusverktyget är en smart gadget som kombinerar sju viktiga funktioner i ett kompakt och bärbart verktyg. Här kan du läsa om funktionerna och deras användbarhet i olika utomhussituationer.

Pålitlig och mångsidig 7-i-1-gadget

Med en storlek på endast 9,6 x 2,7 cm är detta multifunktionella verktyg designat för att vara en pålitlig följeslagare utan att ta för mycket plats.

Färgkombinationen grönt och svart gör den inte bara estetiskt tilltalande, utan också lätt att hitta i en ryggsäck eller akutväska. Många utomhusverktyg kan verka skrymmande eller värdelösa, men denna 7-i-1-enhet är designad med praktiska tankar.

De sju funktionerna

Den här enheten är mer än ett enkelt verktyg; det är ett överlevnadspaket som passar i din handflata. Låt oss dyka in i dessa funktioner:

1. Vissla

Ett ljud kan höras på långt avstånd och kan vara avgörande för räddning. Den inbyggda visselpipan i detta verktyg är hög och kan vara skillnaden mellan att hittas eller att bli missad.

2. Kompass

Att navigera utomhus kan vara utmanande, men en pålitlig kompass är en livräddare. Integreringen av kompassen säkerställer att du alltid kan bestämma din riktning och hitta tillbaka till lägret eller civilisationen.

3. Termometer

Att hålla koll på temperaturen är viktigt, särskilt i extrema klimat. Termometerfunktionen hjälper dig att fatta rätt beslut gällande klädval och skydd mot väder och vind. Termometern klarar -20 till 50 grader Celsius.

4. LED-ljus

Ljus är viktigt när mörkret faller. LED-lampan är inte superkraftig, men om du plötsligt behöver ljus har du en liten ficklampa nära till hands. Fungerar genom att hålla ner knappen.

5. Förstoringsglas

Detaljer kan vara avgörande för att identifiera växter, insekter eller tända en eld med hjälp av solens strålar. Ett förstoringsglas är ett underskattat verktyg som kan göra stor skillnad.

6. Reflektor

I en nödsituation kan signalering till räddningspersonal vara skillnaden mellan liv och död. Reflektorn hjälper till att fånga ljus och skickar signaler till potentiella hjälpare. Den kan naturligtvis också användas för att skicka meddelanden över längre avstånd till vänner eller andra grupper.

7. Förråd

Ett litet rum för förvaring av t.ex. piller eller akut information är ett klokt tillägg till alla överlevnadspaket. Detta diskreta fack kan användas för att hålla små men viktiga föremål torra och säkra. Den mäter cirka 2 x 1,5 cm.

Tillämpbarhet i olika scenarier

Det här verktyget är utformat för att vara lika mångsidigt som de situationer det kan användas i. Här är några exempel på hur 7-i-1 utomhusverktyget kan vara till nytta:

  • Vandring och camping: Navigera längs stigarna, mät dagens temperatur och hitta din väg och saker med ficklampan.
  • Överlevnadsträning: Använd visselpipan för att signalera plats och förstoringsglaset för att fokusera solljus för att tända en eld.
  • Fiske och jakt: Övervaka vädret och använd reflektorn för att signalera din plats till andra i gruppen.

7-i-1-verktyg för friluftsmänniskor

7-i-1 utomhusverktyget är en värdefull del av alla utomhuskit. Dess multifunktionella design gör den till ett smart verktyg för alla som tillbringar tid utomhus och vill vara förberedda för alla situationer. Oavsett om du är vandrare, husbil, geocacher eller bara vill vara säker på dina utflykter är detta verktyg ett smart köp.

Genom att kombinera visselpipa, kompass, termometer, LED-ljus, förstoringsglas, reflektor och förvaringsfack blir detta verktyg en välkommen följeslagare på alla dina äventyr.

Teknisk specifikation

  • Varumärke:

    Kina OEM

  • Sku:

    #1760

  • Återvända:

    300 dagars returrätt

  • Dimensioner (L x H x B):

    9,6 x 3 x 2,7 cm

  • Model:

    7 in 1 (Survival Whistle / Compass / Thermometer / LED Light / Magnifier / Retroreflector / String)

  • Utrustning:

    Tillbehör

  • Vikt:

    40g

  • Produktgaranti:

    Garanti enligt konsumentköplagen

  • CE märkt:

    Ja

  • WEEE:

    Ja

Tillbehör

Recensioner



0 av 5 // baserat på recensioner


Spørgsmål & svar