300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Producenter
vis flere mindre
Vikt
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter

VR-headset för iPhone

Det finns 1 produkt.
VR-headsets för iPhone De bästa VR-spelen och programmen för iPhone! VR har äntligen blivit tillräckligt billigt och bra för att vi alla ska kunna ta del av det. Det är våra telefoner som är tillräckligt snabba och har tillräckligt hög upplösning för att ge oss den ultimata upplevelsen. Vi säljer...
läs mer
  • Inte finns i lager.
    400 Google

    Google Cardboard är en bit kartong med 2 linser som gör det möjligt att förvandla din iPhone eller annan smartphone till ett 3D Virtual Reality-headset. Det fungerar väldigt enkelt eftersom du bara monterar lådan, ansluter linser och laddar ner din första 3D Cardboard-app från App Store eller Google Play.

    75,00kr
    1-2 veckors leveranstid
Visar 1 - 1 av 1 artikel
VR-headset för iPhone

VR-headsets för iPhone

De bästa VR-spelen och programmen för iPhone!

VR har äntligen blivit tillräckligt billigt och bra för att vi alla ska kunna ta del av det. Det är våra telefoner som är tillräckligt snabba och har tillräckligt hög upplösning för att ge oss den ultimata upplevelsen.

Vi säljer den billigaste möjligheten till VR, nämligen Google Cardboard, men det finns många andra sätt att få VR på och vi arbetar på att hitta fler alternativ.

VR är en förkortning för virtual reality, eller virtuell verklighet på svenska. Idag innebär det att man sätter på sig ett headset framför ögonen och ser en visuell värld genom headsetet. För att göra denna värld mer levande för dig, rör sig landskapet när du rör på dig. Det är alltså du själv som bestämmer vart du vill titta och inte någon som har kodat programmet i förväg.

Ett headset gör också mycket för att VR ska kännas mer verkligt.

Här har vi samlat en rad spel och program som är bra att använda med VR på din iPhone. Det här är alltså en guide till VR-appar och spel på iPhone, både 5, 5s, SE, 6, 6s, 6 Plus och 6s Plus.

Google Expeditions

Pris: Gratis

Google Expeditions-appen är en ny app från Google som är utformad för deras nya Google Dream VR-boxar. Appen är avsedd att visa olika saker, som till exempel havsbotten och olika intressanta platser. Den är också riktad till studenter inom medicin och biologi, men det betyder inte att vi andra inte kan vara med. Appen fungerar bra med både VR-box 2 och Google Cardboard-box.

Google Cardboard

Pris: Gratis

Google Cardboard-appen är en av de bästa du kan hitta. Den visar lite av allt möjligt. Du kan titta på videor, spela små spel och uppleva landskap eller utforska Google Maps i VR. Du kan till och med installera fler program inuti appen, vilket ger dig ännu fler möjligheter.

VR Minecart

Pris: Gratis

Det första spelet är mycket enkelt. Du sitter i en vagn och samlar poäng. Grafiken i spelet är inte superbra, men det gör bara att din iPhone kan köra det smidigt och det gör upplevelsen bättre. Våra hjärnor behöver inte mycket för att övertygas om att det vi ser är verkligt.

VR Mojo Orbulus Special Edition

Pris: Gratis

Det här är en app som visar olika 3D-VR-bilder, så att du kan hoppa mellan olika platser på jorden. Här kan du verkligen se hur mycket det gör att ha VR istället för bara en bild.

Air Racer VR

Pris: Gratis

I det här spelet flyger du ett flygplan. Grafiken är inte superbra, men den är mer än tillräcklig för att få dig att känna att du faktiskt flyger. Spelet är riktigt coolt, särskilt med tanke på att utvecklarna ger det bort gratis.

Space Coaster VR

Pris: Gratis

I det här spelet åker du på en berg- och dalbana, men till skillnad från en video kan du titta runt åt alla håll. Du måste också skjuta ner några drönare med ett sikte, men det är bara en liten del av spelet.

Dungeon Cave VR

Pris: Gratis

I detta "spel" går du igenom en fängelsegrotta fylld med läskiga monster och liknande. Spelet är inte riktigt ett spel eftersom du inte riktigt kan bestämma vart du vill gå, det är mer som en guide, men det är fortfarande läskigt.

GoPro VR

Pris: Gratis

Det här programmet visar mycket av det innehåll som skapas med GoPros VR-kamera. Det finns massor av action och häftiga miljöer. Det kommer ständigt nya videor, men dessa är bara videor, du bestämmer inte själv vart du ska gå, men du kan fortfarande se allt i VR.

Liftoff VR for Google Cardboard

Pris: Gratis

I detta "spel" kan du följa en raket ut i rymden. Det är mer som en guide än ett spel, men det är fortfarande superintressant.

VR Space: The Last Mission

Pris: 16 kr

Detta spel är en förstapersonsskjutare, eller FPS. Spelet går helt enkelt ut på att du ska skjuta ner andra rymdskepp medan du styr ditt eget. Spelet är väldigt snyggt och ger många timmars underhållning.

Within - VR

Pris: Gratis

Within är ännu en gratis appbutik för ditt VR-headset. Här kan du ladda ner bilder, videor och appar som du kan titta på med ditt VR-headset.

Discovery VR

Pris: Gratis

Den här appen är skapad av tidningen Discovery. De spelar in massor av VR-video som de kontinuerligt publicerar i denna app.

Gravity Train VR

Pris: Gratis

Detta är ännu ett spel där du åker på räls. I spelet tar du dig från ena änden av jorden till den andra genom en hiss. Det finns massor av upplevelser på vägen genom jorden.

VR Bang

Pris: Gratis

VR Bang är en arkadskytte, där du måste skjuta snabbt och fortsätta skjuta. Det gör att Bang blir ett mycket snabbt spel, särskilt med ett VR-headset på.

InCell VR (Cardboard)

Pris: Gratis

I detta spel kan du resa in i en cell och en bakterie. Spelet är nyligen gjort gratis och är mycket välgjort och du kan lära dig mycket av det.

Lamper VR: Firefly Rescue

Pris: 8 kr

Det här spelet är förmodligen det snyggaste VR-spelet du kan få till iPhone. Det är gjort för yngre barn, men kan också uppskattas av lite äldre. I spelet styr du en liten insekt på sin resa genom den enorma världen. Du styr och kan titta runt med ditt huvud och både bakgrunden och spelupplevelsen är helt fantastiska.

FastHit VR

Pris: 8 kr

FastHit är ett förstapersonsskjutarspel där du rör dig genom världen och kan skjuta och styra vart du tittar. Spelet stöder också vanliga 2D-spelupplevelser på iPhone.

Hidden Temple Adventure

Pris: 29 kr

Spelet Hidden Temple Adventure är ett äventyrsspel där du ska utforska olika saker med VR. Spelet är utformat för barn, men det hindrar inte någon från att spela det. Världen är mycket välgjord och spelet ger en fin spelupplevelse.

Romans From Mars 360

Pris: Gratis

Det här spelet är ett litet roligt gratis spel som gör din Cardboard riktigt rolig. Du spelar arga romare från Mars och måste skjuta och göra annat för att skydda dig själv, eller så finns det egentligen ingen anledning - designen påminner mycket om Angry Birds.

Zombie Shooter VR

Pris: Gratis

I detta spel måste du skjuta zombier, och många av dem. Designen liknar spel från början av detta årtusende, men det tar inte bort något av spelupplevelsen, som är helt fantastisk på grund av VR, särskilt för ett gratis spel.

Zombie Pirates - Google Cardboard VR Shooter

Pris: Gratis

I detta spel måste du skjuta zombiepirater innan de fångar dig. Det är mycket enkelt designat och världen är byggd för barn, men alla kan spela det. Du skjuter zombier med vatten, vilket egentligen inte är meningsfullt, men det gör det lite lättare att hantera en shooter för barn.

BattleZ VR

Pris: Gratis

Detta spel är en förstapersonsskjutare, FPS, som kräver en extern kontroll. Spelet stöder också flerspelarläge.

VR Neon Pipe: Death Route For Google Cardboard

Pris: Gratis

Detta spel är en lite annorlunda skinnspel, som vi har sett många av. Här måste du själv försöka undvika att krascha, vilket gör skinnspel till en slags plattformsspel där det handlar om att komma så långt som möjligt.

Google Spotlight Stories

Pris: Gratis

Detta program, eller app, är Googles historia-app. Med denna app kan du hitta de coolaste 360-graders interaktiva historierna. Historierna är fyllda med mini-historier, vilket innebär att du kan få en ny upplevelse varje gång.

iaai