DELA DIG!  🎁 JANUARIREA  OP TIL 60%

300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning

more... less

Hane

more... less

Price

219 kr 289 kr

Manufacturers

more... less

Understøtter: USB-PD

more... less

SøgUSB Type C 3.2

USB Type C 3.2Det finns 2 produkter.

En USB-C 3,2-kabel är en av de snabbaste kablarna fördataöverföring på marknaden. Med en överföringshastighet på upp till 20 Gbit/s kan du snabbt överföra alla dina data via USB-portarna som stöder formatet. Det är upp till en fyrdubbling av hastigheten på en USB-C 3,0-kabel och en fördubbling jämfört med USB-C 3,1. På detta sätt ser vi för närvarande en fördubbling i hastighet för varje ny generation av USB-C. Det enda formatet...
läs mer
  • Vy:
Visar 1 - 2 av 2 artiklar
USB Type C 3.2

En USB-C 3,2-kabel är en av de snabbaste kablarna fördataöverföring på marknaden. Med en överföringshastighet på upp till 20 Gbit/s kan du snabbt överföra alla dina data via USB-portarna som stöder formatet.

Det är upp till en fyrdubbling av hastigheten på en USB-C 3,0-kabel och en fördubbling jämfört med USB-C 3,1. På detta sätt ser vi för närvarande en fördubbling i hastighet för varje ny generation av USB-C.

Det enda formatet som överträffar hastigheten på USB-C 3,2-formatet är Thunderbolt 3-formatet som är en fördubbling framför. Men stöder alla format av USB-C många av samma uppgifter och högre format blir bara en nödvändighet för hög-slutanvändning.

Men om du bara vill ha supersnabbt laddningshastighet, då en USB-C 3,2 kabel är ganska klart att rekommendera.

Vilken är den bästa USB-C 3,2 kabel?

Eftersom USB-C 3,2 är ett relativt nytt format, det finns inte ett hav av möjligheter i denna kategori, om du inte är en specialist. Vi har små alternativ här på sidan som alla är i toppklass av USB-C 3,2 kablar.

När du behöver hitta en bra USB-C-kabel, det finns flera olika saker du behöver för att hålla ett öga på innan du väljer en. Det är naturligtvis viktigt att din MacBook eller PC stöder det format som kabeln använder.

Dessutom är det viktigt att välja en bra kvalitet kabel så att hållbarheten är top notch. Det är oerhört frustrerande om du köper en speciell USB-C-kabel som bryter första gången du får böja den och därför är det viktigt att titta på vilka material den är gjord av.

Den mest hållbara är ofta gjord av vävd nylon, där det finns några som är gränsad med rostfrittstål för överlägsen hållbarhet.

INFORMATION - SIDCACHE
Sid generering
Typ av cache
Kan cachastrue
Serverns cache paus1 day(s)
Webbläsarens cache varaktighet60 minute(s)
Kontrollercategory
ValutaSvenska kronor
Land-
LandSverige
Låtsas URLhttp://mackabler.dk/usb-type-c-32-316?pc_cur=3&pc_groups=1&pc_ctry2=SE-18&pc_dev=1&specifics=
Låtsas URL (efter)http://mackabler.dk/usb-type-c-32-316?pc_cur=3&pc_groups=1&pc_ctry2=SE-18&pc_dev=1&specifics=
GrupperBesökare,
Grupper i cookie1
Standardgrupp i cookie1
Från cache
PrestandaServerns cache använd 0 gånger och byggt 1 gånger => 0.0%