300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Pris
kr kr
Ljud
Video
Filter
USB-C (Thunderbolt 3) för VGA-adaptrar och kablar

USB-C (Thunderbolt 3) för VGA-adaptrar och kablar

Det finns 7 produkter.
USB-C (thunderbolt 3) till VGA-adaptrar och kablar På den här sidan hittar du ett bra urval av USB-C (thunderbolt 3) till VGA-adaptrar och kablar som ger dig möjlighet att ansluta din Macbook till en mängd enheter som använder det äldre VGA-formatet, vilket kan vara otroligt praktiskt i olika...
läs mer
Visar 1 - 7 av 7 artiklar
USB-C (Thunderbolt 3) för VGA-adaptrar och kablar

USB-C (thunderbolt 3) till VGA-adaptrar och kablar

På den här sidan hittar du ett bra urval av USB-C (thunderbolt 3) till VGA-adaptrar och kablar som ger dig möjlighet att ansluta din Macbook till en mängd enheter som använder det äldre VGA-formatet, vilket kan vara otroligt praktiskt i olika situationer.

För att ge en liten introduktion till konceptet är USB-C det nya när det gäller dataöverföringsformat, vilket innebär att alla nya Macbooks och iMacs använder detta format i stor utsträckning eftersom det ger den snabbaste överföringshastigheten och kan skicka nästan alla typer av data.

Å andra sidan är VGA ett något äldre format som är utformat för bild- och videohantering, vilket innebär att det inte kan göra lika mycket som USB-C och har en betydligt lägre överföringshastighet. Å andra sidan finns det i många äldre skärmar och enheter.

Det innebär att om man vill ansluta till en gammal skärm eller annan bildenhet med sin Macbook, så är det nödvändigt att ha en USB-C (thunderbolt 3) till VGA-kabel som kan konvertera från det ena formatet till det andra, vilket är vad som finns här.

För att ge några exempel kan man hitta många projektorer som använder VGA, så om man har en projektor på jobbet och vill att ens Macbook ska kunna använda den, så är det en riktigt bra idé att skaffa en USB-C (thunderbolt 3) till VGA-kabel, som några av dem här på sidan.

Dessutom är det också en situation man ofta hamnar i om man studerar, eftersom man både vid tentor och presentationer kan behöva ansluta till en projektor, och då är det alltid trevligt att kunna använda sin egen utrustning istället för att förlita sig på andras.

Man får också möjlighet att använda en USB-C (thunderbolt 3) till VGA-adapter om man vill arbeta med en extra skärm istället för att bara använda den på sin Macbook. Då kan den nämligen möjliggöra anslutning av de två istället för att bara kunna använda en ny skärm.

Detta är otroligt användbart om man vill ha mysiga kvällar framför TV:n och vill visa något annat än bara det som visas på programmet. Då kan man helt enkelt koppla sin Macbook till den och visa vad man har på den, vilket är riktigt häftigt.

På det sättet kan man vara säker på att kunna visa matchen på storbild om det är en viktig final och man har vännerna över för att titta. Då blir stämningen i alla fall lite bättre, vilket också är det viktigaste när det kommer till kritan.

Det finns olika alternativ för USB-C (thunderbolt 3) till VGA-adaptrar och kablar, och för att du ska kunna hitta den perfekta är det en bra idé att gå igenom de olika alternativen eftersom det kan vara skillnad i kvalitet, pris och framför allt funktioner, där vissa kan ansluta till flera typer av enheter.

iaai