300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Hane
Hona
Längd
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Pris
kr kr
MFi godkänd
Laddningseffekt
Ljud
Filter
USB-C (Thunderbolt 3) för Lightning-adaptrar och-kablar

USB-C (Thunderbolt 3) för Lightning-adaptrar och-kablar

Det finns 37 produkter.
USB-C (thunderbolt 3) till Lightning-adaptrar och kablar I denna kategori hittar du vårt fantastiska utbud av USB-C (thunderbolt 3) till Lightning-adaptrar och kablar som ger dig många möjligheter att konvertera mellan de två formaten. Detta kan vara användbart i många olika situationer, och...
läs mer
Visar 1 - 37 av 37 artiklar
USB-C (Thunderbolt 3) för Lightning-adaptrar och-kablar

USB-C (thunderbolt 3) till Lightning-adaptrar och kablar

I denna kategori hittar du vårt fantastiska utbud av USB-C (thunderbolt 3) till Lightning-adaptrar och kablar som ger dig många möjligheter att konvertera mellan de två formaten. Detta kan vara användbart i många olika situationer, och några av användningsområdena beskrivs här.

Lightning-formatet är, som de flesta vet, det format som används för att ladda iPhones och iPads. Det är därför mycket viktigt att ha en Lightning-kabel om man äger någon av dessa enheter. Dessutom är det alltid bra att ha olika typer av kablar för att kunna ladda olika enheter när man är på språng.

USB-C (thunderbolt 3) är ett nyare format som är avsett att ersätta det vanligare USB-formatet. Det är extremt snabbt jämfört med andra format på marknaden och det stöds starkt av Apple. Av dessa skäl finns det främst i alla nyare Macbooks och iMacs som primära portar.

Därför är det en bra idé att ha ett sätt att konvertera från USB-C (thunderbolt 3) till Lightning, särskilt om man har en ny Macbook och vill kunna ladda sin iPhone genom den, eftersom man annars inte kan göra det med den vanliga USB-kabeln från de flesta vanliga iPhone-laddare.

Det är lätt att föreställa sig att det kan vara praktiskt att kunna använda sin Macbook som laddare för iPhone när man är på språng, eftersom man lätt kan hamna i en situation där det inte finns något eluttag i närheten, men man behöver ha tillräckligt med ström på sin iPhone för att kunna ringa eller skriva.

Samma sak kan sägas om man befinner sig på en plats där det bara finns möjlighet att använda en eluttag åt gången, men man vill kunna ladda båda enheterna samtidigt. Med en USB-C (thunderbolt 3) till Lightning-kabel kan man helt enkelt ansluta sin Macbook till eluttaget och ansluta sin iPhone till Macbooken för att ladda båda enheterna.

Dessutom möjliggör en USB-C (thunderbolt 3) till Lightning-kabel överföring av data mellan enheter, så om man vill överföra alla sina bilder eller videor från sin iPhone till sin Macbook kan man enkelt göra det med en sådan USB-C (thunderbolt 3) till Lightning-kabel som denna.

Dessutom använder många andra smartphones USB-C som sin laddnings- och informationsanslutning, så om man vill ansluta en nyare smartphone till en iPhone är denna kabel ett alternativ eftersom den konverterar mellan de två aktuella formaten, vilket är praktiskt.

Det finns olika typer av kablar som kan klara uppgiften och de kommer i olika kvaliteter beroende på vilket märke och framför allt vilken prisklass man väljer. Generellt sett följer kvaliteten priset ganska väl, men för mer detaljer beskrivs det på de enskilda sidorna för de olika produkterna.

Sammanfattningsvis ger en USB-C (thunderbolt 3) till Lightning-kabel eller en USB-C (thunderbolt 3) till Lightning-adapter många olika möjligheter, och i varje situation kan man säkert hitta många fler sätt att använda den på. Det rekommenderas starkt att skaffa en sådan till sin Macbook och iPhone.

iaai