MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
more... less
Price
38 kr 1153 kr
Manufacturers
more... less
Laddningseffekt
more... less
Längd
more... less
Hane
more... less
Hona
more... less
Understøtter: USB-PD
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
more... less
Färg
more... less
Vikt
more... less
Produktgaranti
more... less
Kompatibilitet
more... less
Filter
Travel nätadaptrar

Travel nätadaptrarDet finns 29 produkter.

Här är adaptrar som kan göra dina kraft laddare passar i andra länder. Du kan använda den när du åker på semester eller om du köper en Mac eller iPhone utomlands och behöver göra adaptern så den passar i Danmark. Hur kan jag få makt utomlands? Utomlands finns det ofta andra typer av strömkontakter än vi har i Danmark och de använder ofta en annan ström. Därför behöver du ett sätt att omvandla den utländska strömmen till samma som den...
läs mer
Visar 1 - 29 av 29 artiklar
Travel nätadaptrar

Här är adaptrar som kan göra dina kraft laddare passar i andra länder. Du kan använda den när du åker på semester eller om du köper en Mac eller iPhone utomlands och behöver göra adaptern så den passar i Danmark.

Hur kan jag få makt utomlands?

Utomlands finns det ofta andra typer av strömkontakter än vi har i Danmark och de använder ofta en annan ström. Därför behöver du ett sätt att omvandla den utländska strömmen till samma som den vi använder i Danmark. Detta kan göras antingen genom att köpa helt nya kraftkablar när du når det andra landet, vilket är oerhört besvärligt. Annars måste du ta en reseadapter som kan förvandla kraften/pluggen utomlands till en ström/ingång som passar vad vi använder i Danmark. Vi har här på sidan ett brett utbud av resor strömadaptrar som passar dina behov.

Vad är en Travel nätadapter?

En Travel nätadapter omvandlar makt/plugg i ett annat land i makt/ingång som passar den danska. På så sätt kan alla uttag utomlands användas. Det finns många olika typer av resor strömadaptrar, beroende på vilket land du ska och hur många funktioner adaptern ska ha. Du kan till exempel köpa en adapter som passar i stort sett alla länder, eller bara en enkel för ett visst land. Vi har på denna sida adaptrar för alla resebehov.

Hur får jag den bästa Travel nätadapter?

Det beror på vad du behöver använda din adapter för. Om du ska ha den bästa reseadaptern för iPhone, eller reseadapter för MacBook kan vi erbjuda en Apple World Travel adapter kit som är mycket bra. Om du letar efter en allround reseadapter som kan användas för allt, vi kan säkert rekommendera Adam Elements OMNIA reseadapter, som har både strömkontakter och två USB-ingångar, så du har både laddare för iPhone, eller laddare för smartphone medan du kan ladda Normalt med ett eluttag.

Laddarna från Apple och alla andra kan användas med 230 V oG 110 V, så det är bara pluggen i väggen vilket innebär att du inte kan använda din laddare var som helst i världen. Med en adapter som dessa kan du använda din danska laddare var som helst i världen, så du behöver inte köpa en ny som bara används ett par gånger. 

Dessa strömadaptrar fungerar också för alla andra elektroniska enheter, de är inte bara för Apples. 

Det finns många som sparar lite på sin Mac, iPad, flygplats eller iPhone genom att köpa den i exempelvis England eller USA, detta är också bra eftersom de flesta av Apples produkter är globala och det finns därför ingen skillnad om du köper den här eller i USA , men pluggen är annorlunda, vi har också adaptrar här som kan anslutas direkt till din Mac, iPhone, iPad laddare så att du inte behöver ha en otäck adapter. Men titta på det dock finns adaptrar för UK/USA iPad laddare, UK/USA MagSafe laddare, UK/USA Airport eller andra adaptrar.

Lande kort over hvilken type strøm stik landet bruger.