300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Färg
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Smarte Automatisk støvsugere
Filter
Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S7

Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S7

Det finns 24 produkter.
Tillbehör och reservdelar till Xiaomi Roborock S7 När det gäller tillbehör till Xiaomis Roborock S7 strävar vi efter att vara en av de ledande återförsäljarna i Danmark. Inte bara när det gäller tillbehör, utan även reservdelar. Viktiga komponenter som är avgörande för att din Roborock S7 ska...
läs mer
Visar 1 - 24 av 24 artiklar
Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S7

Tillbehör och reservdelar till Xiaomi Roborock S7

När det gäller tillbehör till Xiaomis Roborock S7 strävar vi efter att vara en av de ledande återförsäljarna i Danmark. Inte bara när det gäller tillbehör, utan även reservdelar. Viktiga komponenter som är avgörande för att din Roborock S7 ska fungera som den ska. Oavsett om du letar efter vanliga reservdelar eller smarta tillbehör till dessa, kommer vi att guida dig för att göra städupplevelsen så bra som möjligt.

I denna text kommer vi att förklara vad som är viktigt att veta när du ska investera i en Roborock S7-robotdammsugare från Xiaomi. Så att du väljer rätt reservdelar och tillbehör som kan förbättra din upplevelse av Roborock S7.

Hur väljer jag rätt reservdelar till min Roborock S7?

Först och främst är det viktigt att kontrollera att du har en Roborock S7. Du kan snabbt kontrollera detta genom att titta under Roborocken, där det finns en klistermärke som visar vilken modell det är. Detta är viktigt att kontrollera eftersom inte alla komponenter är kompatibla med alla Roborock-modeller.

Vad ska jag investera i till min Roborock S7?

Först och främst kan du fråga dig själv vilka behov du har när det gäller tillbehör till din Roborock S7. Vill du ha tillbehör för dammsugning eller letar du efter en ny moppduk för att kunna rengöra ditt golv? Här på Mackabler erbjuder vi olika produkter som var och en utmärker sig för sitt ändamål.

Du kan se en fullständig översikt över produkterna längst upp på denna sida.

Varför är olika reservdelar och tillbehör viktiga?

Vi har olika produkter att välja mellan, som var och en har sin egen funktion. Nedan kommer vi att beskriva vad de används till och deras betydelse. På så sätt kommer du som användare av Roborock S7 att vara bättre rustad och kunna dra full nytta av din nya robotdammsugare.

Reservdelar är i sig viktiga eftersom de indikerar att det handlar om komponenter som är avgörande för din Roborock S7 om den ska fungera som avsett. Det kan därför vara fördelaktigt att undersöka om alla komponenter i din Roborock S7 är intakta och fungerar som de ska. Även en enda komponent som inte fungerar som den ska kan minska sugkraften.

Huvudborste:

Huvudborstens syfte är att rotera under din Roborock S7 och föra upp smuts och skräp i filtret och vidare till dammbehållaren. Det är den komponent som oftast slits mycket eftersom den är i kontakt med golvet hela tiden när den dammsuger. Det är därför viktigt att den inte är trasig eller på annat sätt inte fungerar optimalt, eftersom det kommer att minska den övergripande kvaliteten på rengöringen. Den är otroligt enkel att byta ut och rengöra, vilket vi rekommenderar att du gör om du upplever att rengöringen inte är tillfredsställande.

Denna huvudborste finns både med vanliga borstar och en version med gummi. Fördelen med gummiutgåvan är att den inte fångar upp hår och smuts på samma sätt som borstarna, vilket gör den mycket enklare att rengöra. Den är också mer hållbar eftersom gummit tål mer än borstarna. Du får därför en mycket bättre rengöring med denna.

Filter:

Det är också viktigt att hålla koll på filtret eftersom det kräver regelbunden rengöring och att kontrollera om det finns hål. Ett filter som inte är intakt förlorar förmågan att filtrera upp smuts som din Roborock S7 dammsuger. Om något "olyckligt" dammsugs upp kan det fastna i dammsugaren och skapa problem. Det är därför viktigt att regelbundet kontrollera om filtret är i gott skick. Detta kan göras när du ändå ska tömma dammbehållaren.

Moppduk:

Om du planerar att använda din Roborock S7 för att tvätta golvet behöver du en moppduk. Moppduken placeras under din Roborock och vatten tillsätts genom vattendispensrarna. Det är viktigt att den inte är trasig eftersom det kan ge ränder på golvet när det tvättas. Du får inte samma resultat och därmed inte en jämn rengöring. Här på Mackabler har vi två olika moppdukar: den vanliga moppduken och vår lyxmoppduk.

Den vanliga moppduken: har samma funktionalitet som den ursprungliga Roborock-moppduken, så du är garanterad en bra rengöring.

Lyxmoppduken: levererar bättre kvalitet och hållbarhet än de ursprungliga moppdukarna. Den är också utrustad med mikrofiber, vilket gör den bättre på att samla upp smuts och skräp.

Bestig dina trösklar med en gummiramp

En av våra smarta tillbehör till Xiaomi Roborock S7 är våra gummirampar. Med dem behöver du inte lyfta ett finger. Din Roborock kan passera höga kanter utan hinder och köra fritt runt i ditt hem utan att du behöver lyfta den. Gummirampen är perfekt för kanter som mäter 2-3 cm och med det självhäftande tejp på undersidan är du säker på att den sitter kvar och inte flyttar sig från sin plats.

iaai