300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Färg
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Smarte Automatisk støvsugere
Filter
Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S6

Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S6

Det finns 41 produkter.
Tillbehör och reservdelar till Xiaomi Roborock S6 Kategorin heter 'Tillbehör och reservdelar till Xiaomi Roborock S6' och behöver också översättas i texten. Xiaomi Roborock S6 är en högpresterande robotdammsugare som är utrustad med en rad avancerade funktioner och teknologier. S6-modellen...
läs mer
Visar 1 - 41 av 41 artiklar
Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S6

Tillbehör och reservdelar till Xiaomi Roborock S6

Kategorin heter 'Tillbehör och reservdelar till Xiaomi Roborock S6' och behöver också översättas i texten. Xiaomi Roborock S6 är en högpresterande robotdammsugare som är utrustad med en rad avancerade funktioner och teknologier. S6-modellen lanserades i september 2019 och har sedan dess blivit mycket populär och erkänd både bland experter och konsumenter. Nedan kommer vi att gå igenom Roborock S6 samt vilka tillbehör och reservdelar man kan skaffa till den. Vi hoppas att denna genomgång kommer att besvara alla dina frågor.

Avancerad navigering och kartläggning

Om vi tittar närmare på Xiaomi Roborock S6 är en av dess mest imponerande funktioner dess förmåga att navigera och kartlägga rummet den befinner sig i på ett intelligent sätt. Detta görs med hjälp av avancerad LIDAR-teknologi. Tekniken möjliggör att exakt kartlägga rummet och navigera genom det på mest effektiva sätt.

Kraftfull sugkraft för effektiv rengöring

Utöver det är S6 utrustad med en stark sugkraft på 2000Pa, vilket gör den kapabel att samla upp allt från små dammpartiklar till större smuts och hår. Den är därför idealisk att använda hemma om du inte har tid att dammsuga själv men behöver en ren golvyta. Med Xiaomi Roborock S6 kan du alltid vara säker på att golvet i ditt hem är skinande rent efter att roboten har kört sin rutt.

Smart funktioner för ökad bekvämlighet

Förutom den smarta navigeringstekniken och den höga sugkraften har Xiaomi Roborock S6 också en rad andra smarta funktioner som gör dammsugningen mer effektiv och bekväm för dig. Till exempel kan du anpassa din robotdammsugare med hjälp av en app på din iPhone eller Android-smartphone. Det ger dig möjlighet att bland annat styra dammsugaren, planera städuppgifter och justera inställningarna efter dina behov. Du kan också programmera din Roborock S6 att rengöra specifika områden och undvika andra där du helst inte vill att den ska köra. Det kan till exempel vara en plats med många kablar som den bör undvika.

Imponerande batteritid och laddningstid

Sist men inte minst måste vi prata om batteriet i Xiaomi Roborock S6, som ger imponerande batteritid och en mycket kort laddningstid. Med en batterikapacitet på 5200 mAh får du upp till 150 minuters kontinuerlig rengöringstid på en enda laddning. Så snart rengöringen är klar eller robotdammsugaren känner att batteriet börjar ta slut, återvänder den automatiskt till sin laddningsstation. Laddningstiden är mellan 3-4 timmar.

En robotdammsugare som klarar de flesta behov

För att sammanfatta är Xiaomi Roborock S6 en otroligt avancerad och effektiv robotdammsugare som är idealisk för alla som vill ha ett mer praktiskt och effektivt sätt att hålla sitt hem rent. Med sin avancerade teknik, kraftfulla sugkraft och smarta funktioner tillhör Xiaomi Roborock S6 utan tvekan den översta hyllan när vi tittar på de bästa robotdammsugarna på marknaden.

Det bästa tillbehöret och reservdelarna till din Xiaomi Roborock S6

Det är viktigt att inte glömma allt smart tillbehör och alla reservdelar som du kan skaffa till din Xiaomi Roborock S6. Dessa produkter syftar till att förbättra dammsugarens prestanda och användarvänlighet för dig som konsument. Det finns flera olika tillbehörsprodukter och reservdelar som alla har gemensamt att de ska förbättra din användarupplevelse. Hos MacKabler säljer vi flera olika tillbehörsprodukter och reservdelar till Roborock S6, inklusive mopphandduk, filter, huvudborste, sidoborste, vattendispenser, dammbehållare och gummirampar. Vi kommer att gå igenom dem en efter en så att du vet varför var och en av dem är viktig.

Mopphandduk

Mopphandduken är en viktig komponent för din Roborock S6 eftersom den fuktas av vattendispensern när du använder golvmoppsfunktionen på din Roborock. Det är avgörande att mopphandduken är i gott skick och ren eftersom en smutsig handduk kan påverka kvaliteten på golvmoppen. Vi har skapat två guider som hjälper dig att välja rätt mopphandduk och rengöra den korrekt så att du kan upprätthålla optimal prestanda för din Roborock. 

Huvudborste

Denna del av din Roborock S6 anses vara särskilt viktig eftersom den sitter längst ner och roterar och leder smutsen upp i dammbehållaren. Huvudborsten är den del som oftast slits mest eftersom den konstant är i kontakt med golvytan. Om du upplever nedsatt sugkraft är det en bra idé att kontrollera huvudborsten för eventuella fel eller slitage.

Vattendispenser

Vattendispensern till din Roborock S6 är en vital komponent som ser till att mopphandduken får rätt mängd vatten för golvmoppen. Det är enkelt och smidigt att installera vattendispensern. Om du upplever problem med att mopphandduken inte får tillräckligt med vatten eller att den får för mycket vatten är det en bra idé att undersöka om problemet beror på ett fel i vattendispensern.

Filter

Det är av avgörande betydelse att filtret på din Roborock S6 är i intakt skick eftersom det är genom detta filter som damm och smuts filtreras. Om filtrets effektivitet minskar eller om det uppstår ett hål kan din robotdammsugare inte förhindra att oönskade föremål sugs upp, vilket kan leda till problem som kan vara dyra att åtgärda. Det rekommenderas därför att byta ut eller rengöra filtret regelbundet för att säkerställa att din Roborock S6 fungerar optimalt och för att undvika potentiella problem.

Sidoborste

Sidoborstens funktion är att samla upp smuts och skräp och föra det in under dammsugaren där det samlas upp av huvudborsten och sedan förs in i dammbehållaren. Förutom att säkerställa en grundlig rengöring är sidoborsten också viktig för att din Roborock S6 ska kunna komma ordentligt in i hörnen och skrymslena. Det kan vara en bra idé att ha ett par extra sidoborstar i lager eftersom de kan stöta emot kanter och potentiellt gå sönder, vilket kan minska dammsugarens prestanda.

Dammbehållare

Dammbehållaren på din Roborock är platsen där allt uppsamlat skräp och smuts samlas. För att uppnå bästa rengöringseffekt är det viktigt att dammbehållaren är i gott skick utan hål och att den töms regelbundet. En dammbehållare som inte uppfyller dessa kriterier kommer att resultera i minskad sugkraft och försämrad rengöring. Som tur är det enkelt att ta ut dammbehållaren och tömma den, och den kan också rengöras utan problem.

Ge din Xiaomi Roborock S6 friheten att röra sig runt i hemmet

Det kan vara frustrerande att uppleva att din Roborock S6 fastnar eller inte kan ta sig runt i hemmet. Vi har dock en smart lösning på detta problem - våra praktiska gummirampar.

Med hjälp av dessa rampar kan din Roborock röra sig smidigt runt i hemmet och övervinna trösklar och andra hinder mellan rummen. Du slipper därför bära den från rum till rum när den är klar med dammsugningen.

iaai