300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Färg
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Smarte Automatisk støvsugere
Filter
Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S5 Max

Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S5 Max

Det finns 37 produkter.
Tillbehör och reservdelar till Xiaomi Roborock S5 Max Roborock S5 Max - den ultimata robotdammsugaren Roborock S5 Max är en av de bästa robotdammsugarna på marknaden idag. Den har en imponerande prestanda och kan effektivt och noggrant rengöra ditt hem. Med sina avancerade funktioner och smarta...
läs mer
Visar 1 - 37 av 37 artiklar
Tilbehør og reservedele til Xiaomi Roborock S5 Max

Tillbehör och reservdelar till Xiaomi Roborock S5 Max

Roborock S5 Max - den ultimata robotdammsugaren

Roborock S5 Max är en av de bästa robotdammsugarna på marknaden idag. Den har en imponerande prestanda och kan effektivt och noggrant rengöra ditt hem. Med sina avancerade funktioner och smarta teknologi är den en av de bästa investeringarna du kan göra för att förbättra din hemstädning.

S5 Max - mer än bara en robotdammsugare

Roborock S5 Max är inte bara en robotdammsugare, den är en del av ditt hem. Med sina avancerade funktioner och smarta teknologi är den designad för att göra ditt liv enklare och mer bekvämt. S5 Max kan enkelt styras via din smartphone och du kan planera städningen av ditt hem var du än befinner dig. Den har också förmågan att korsa trösklar och andra hinder för att kunna rengöra hela ditt hem utan problem.

Vi förstår vikten av att ha rätt tillbehör och reservdelar till din Xiaomi Roborock S5 Max robotdammsugare. Vi har samlat en omfattande lista över tillbehör och reservdelar som kan förbättra prestandan och livslängden på din dammsugare. Reservdelarna och tillbehören är något vi själva har och testar på kontoret med vår egen robotdammsugare och kan därför garantera kvaliteten.

Roborock S5 Max tillbehör

Vi förstår vikten av att använda högkvalitativa tillbehör till din Roborock S5 Max. Vi har ett stort urval av originaltillbehör som noggrant har valts ut för att ge dig bästa kvalitet och långvarig prestanda. Med våra kvalitetstillbehör kan du vara säker på att din dammsugare kommer att prestera optimalt och ge dig bästa städresultat varje gång.

Roborock S5 Max filter

Ett bra filter är avgörande för att hålla ditt hem fritt från damm och allergener. Vi rekommenderar att använda ett HEPA-filter som är utformat för att fånga de minsta partiklarna och säkerställa renare luft i ditt hem. Vårt urval av HEPA-filter är noggrant utvalt för att ge dig bästa kvalitet och långvarig prestanda.

Roborock S5 Max mopphandduk

För att uppnå bästa möjliga rengöring av ditt hem kan du med fördel använda en mopphandduk. Denna typ av tillbehör är idealisk för att rengöra hårda golv och säkerställa en grundlig rengöring. Vi har ett stort urval av mopphanddukar som passar din Xiaomi Roborock S5 Max.

Roborock S5 Max ramp för dörr

Om du har trösklar eller andra hinder i ditt hem kan rampar för dörrar vara en praktisk tillbehör till din dammsugare. Dessa rampar gör det enkelt för din dammsugare att korsa höga hinder och fortsätta rengöra ditt hem utan avbrott.

Roborock S5 Max sidoborste

En bra sidoborste kan göra stor skillnad när det gäller att rengöra längs kanter och hörn i ditt hem. Vårt urval av sidoborstar är designade för att passa perfekt till din Xiaomi Roborock S5 Max och säkerställa en grundlig rengöring varje gång.

Roborock S5 Max huvudborste

Huvudborsten är en av de viktigaste delarna av din robotdammsugare eftersom den är ansvarig för att samla upp all smuts och damm från ditt golv. Våra huvudborstar är av hög kvalitet och designade för att ge dig bästa möjliga rengöring och säkerställa att de håller länge och inte låter.

Roborock S5 Max dammbehållare

Det är viktigt att ha en bra dammbehållare till din dammsugare eftersom det är där all smuts och damm samlas.

iaai