VILDE TILBUD
👩‍💻👨‍💻 studie-, skole- og arbejd-start med tilbud du ikke vil misse
OP TIL 50%
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

rabatAug_retina

Filter by

Utrustning
more... less
Price
131 kr 5026 kr
Manufacturers
more... less
Längd
more... less
Hane
more... less
Hona
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
more... less
Färg
more... less
Vikt
more... less
Produktgaranti
more... less
Kompatibilitet
more... less
Filter
rabatAug_retina
Spel tillbehör

Spel tillbehör Det finns 136 produkter.

Vad ska jag ha av spelutrustning? När det gäller spelutrustning handlar det om att hitta det som kan öka komforten och responsen när du spelar. Eftersom du ofta spelar för många timmar i taget är det viktigt att din utrustning stöder det så bra som möjligt. Om du spelar på en bärbar dator som en MacBook, det är ganska uppenbart att köpa en monter för MacBook. På så sätt får du möjlighet att justera höjden och vinkeln så att den passar bäst att sitta. Detsamma kan sägas om du...
läs mer
Visar 1 - 54 av 136 artiklar
Spel tillbehör

Vad ska jag ha av spelutrustning?

När det gäller spelutrustning handlar det om att hitta det som kan öka komforten och responsen när du spelar. Eftersom du ofta spelar för många timmar i taget är det viktigt att din utrustning stöder det så bra som möjligt.

Om du spelar på en bärbar dator som en MacBook, det är ganska uppenbart att köpa en monter för MacBook. På så sätt får du möjlighet att justera höjden och vinkeln så att den passar bäst att sitta.

Detsamma kan sägas om du spelar på en iPad eller iPhone och vill spel för många timmar i rad. Här kan en monter verkligen göra upplevelsen mycket bättre. Det gör det också lättare att titta på filmer eller strömma.

I många spel, särskilt på MacBook, då är det nödvändigt att ha en mus om du vill ha en chans att följa med. Här är en spelmus som ger hög komfort och stor möjlighet till anpassning vad man ska leta efter och det kan göra sin erfarenhet mycket bättre.

Dessutom är det alltid viktigt att ha ljudet i ordning, oavsett om du spelar eller streamar. Här är ett headset en mycket bra investering, eftersom du får superb ljud samt isolerar från utsidan ljud som kan distrahera dig när du sitter och behöver koncentrera sig.

Här i kategorin har vi lite annorlunda som kan hjälpa dig när du är Gamer, där vi har särskilt fokuserat på att ge god komfort. Den goda komforten gör både att njuta av spelet mer, men det hindrar dig också från att få skador, både i ryggen, naken och handlederna.

Med en kombination av olika produkter i denna kategori, bör du vara väl täckt, även om det är spel på iPhone, iPad eller MacBook du är på.