300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Filter
Smart glödlampa med HomeKit

Smart glödlampa med HomeKit

Det finns 19 produkter.
Smart Lampa med Homekit Här hittar du vår kategori med hela vårt utbud av smarta lampor och tillbehör som använder Homekit och kan integreras i en sådan heminstallation. Alla är smarta enheter och kan användas på olika sätt beroende på dina behov hemma. Att vara en smart enhet innebär att de kan...
läs mer
Visar 1 - 19 av 19 artiklar
Smart glödlampa med HomeKit

Smart Lampa med Homekit

Här hittar du vår kategori med hela vårt utbud av smarta lampor och tillbehör som använder Homekit och kan integreras i en sådan heminstallation. Alla är smarta enheter och kan användas på olika sätt beroende på dina behov hemma.

Att vara en smart enhet innebär att de kan anslutas till wifi och sedan nås genom det, antingen genom en app på din iPhone eller genom en central enhet som Homekit, som kan dirigera information till och från olika enheter och styra olika inställningar.

Med en central styrenhet blir det betydligt enklare att installera ditt smarta hem om du har fler än ett par enheter i hemmet. Om du till exempel vill ha alla dina lampor som smarta lampor är det praktiskt att kunna installera dem alla på en gång istället för individuellt.

I just denna kategori har vi olika alternativ som kan uppfylla dina behov när det gäller smarta lampor. Det finns olika alternativ beroende på vad du vill att lampan ska kunna göra, och självklart varierar prisnivån beroende på dess funktioner.

En smart lampa kan vara riktigt smart om du vill ha bättre kontroll över elförbrukningen i hemmet, eftersom den enkelt kan tändas, släckas och mätas med din iPhone. Då blir det mycket enklare att skapa en passande ljusnivå i hela huset, även när du inte är hemma.

En smart lampa med Homekit ger också möjlighet att skapa olika ljusinställningar runt om i huset. Så om du vill ha dämpat ljus i sovrummet men klart ljus i badrummet kan du enkelt göra dessa kombinationer med en enda typ av lampa.

Dessutom ger det flexibilitet att kunna ändra inställningarna när du vill. Så om du vill ha festligt färgat ljus kan du enkelt ändra inställningarna. På samma sätt kan du enkelt skapa en romantisk belysning för en mysig middag.

Förutom en dedikerad smart lampa finns det olika smarta enheter som indirekt kan hjälpa till med belysningen. Olika smarta uttag kan göra det enklare att styra allt som är anslutet till eluttag runt om i huset, som golvlampor, TV-apparater osv.

Med sådana enheter blir det ännu enklare att styra när strömmen är på eller av i hemmet. Du kan enkelt gruppera dina elektroniska enheter i olika rum på samma smarta uttag, så att du kan slå på eller stänga av allt samtidigt.

På det sättet får du också möjlighet att övervaka elförbrukningen för de olika enheterna, eftersom du bara behöver öppna appen och se hur mycket ström som har använts på varje smart uttag. På så sätt kan du enkelt reglera din strömförbrukning.

Som skydd mot inbrott är smarta enheter också mycket praktiska. Du kan enkelt använda smarta lampor som avskräckning genom att ställa in dem att tändas och släckas vid olika intervaller. Det kan vara särskilt användbart när du är på semester och vill få det att se ut som om du är hemma.

Dessutom kan du självklart också få olika smarta enheter som är avsedda att fungera som larm. Det kan vara allt från smarta sirener till inomhuskameror som kan övervaka vad som händer i specifika vinklar och skicka direkt till din iPhone så att du kan se det själv.

Genom att ha kameror som täcker olika vinklar kan du få riktigt bra skydd för ditt hem eftersom du får möjlighet att reagera nästan omedelbart. Samtidigt kan du vara säker på att se vem som rör sig på din tomt, även om de inte kommer in.

Förutom kamerorna är sirenen naturligtvis också en imponerande avskräckning, eftersom få vågar fortsätta ett inbrott med den i öronen.

Sammanfattningsvis finns det många bra alternativ i denna kategori som kan göra livet enklare, oavsett om det handlar om att spara energi eller att få extra skydd. För mer information kan du läsa vidare på de enskilda sidorna.

iaai