300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Producenter
vis flere mindre
Filter
Smart Garden

Smart Garden

Det finns 7 produkter.
Smart trädgård Är ditt hem anpassat för de många teknologiska möjligheterna vi har idag? I allt högre grad börjar så kallade smarta enheter att ta över oss - och nu har det också kommit till våra hem, larm och trädgårdar. Det handlar om enheter som med röststyrning och integration till din...
läs mer
Visar 1 - 7 av 7 artiklar
Smart Garden

Smart trädgård

Är ditt hem anpassat för de många teknologiska möjligheterna vi har idag? I allt högre grad börjar så kallade smarta enheter att ta över oss - och nu har det också kommit till våra hem, larm och trädgårdar. Det handlar om enheter som med röststyrning och integration till din smartphone med mera kan göra ditt liv enklare, säkrare och tryggare. I vårt sortiment hittar du några av dessa enheter - perfekt för dig som vill ta ett steg in i det högteknologiska, moderna hemmet där fler och fler enheter kommunicerar med varandra och gör jobbet åt dig. Syftet med dessa larm är att lätta på din börda, och om du lyckas utnyttja dessa enheter optimalt är det precis vad de lyckas med.

Kom igång med din smarta trädgård

Om du vill vara med på tåget kan du börja i vårt sortiment. Här hittar du till exempel en så kallad startpaket som innehåller ett antal av de mest grundläggande och användbara elementen för ett smartare hem. Och dessa nya möjligheter kan verka svåra att förstå för många. Därför finns våra experter tillgängliga för dig om du har frågor om våra produkter. De kan säkert ge dig ett användbart och kvalificerat svar baserat på sin djupa kunskap om våra produkter.

Är en smart trädgård något för mig?

Om du förstår att utnyttja möjligheterna kan det absolut vara ett trygghetsskapande och effektivt verktyg. Det är perfekt för dig som har ett tekniskt intresse - och kanske redan använder teknologi i din vardag. Med enkel installation kan dessa enheter också användas av dem som inte nödvändigtvis är superanvändare inom IT. Skaffa din smarta trädgård idag och upplev de fantastiska möjligheterna de skapar!

iaai