300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Pris
kr kr
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Laddningseffekt
Producenter
vis flere mindre
Iphone
Filter

Smart ljus

Det finns 67 produkter.
Smart belysning Vilka möjligheter finns det när det kommer till smart belysning? När det kommer till smart belysning finns det flera olika alternativ. Det mest direkta är att använda smarta lampor i dina lampor, vilket gör att du kan styra själva lampan med hjälp av en app eller en central...
läs mer
Visar 55 - 67 av 67 artiklar
Smart ljus

Smart belysning

Vilka möjligheter finns det när det kommer till smart belysning?

När det kommer till smart belysning finns det flera olika alternativ. Det mest direkta är att använda smarta lampor i dina lampor, vilket gör att du kan styra själva lampan med hjälp av en app eller en central enhet som Google Home, Alexa eller Xiaomi central. Det är samtidigt det sätt där du kan behålla en liknande utseende jämfört med innan du bytte till en smart lampa. Alternativt kan du använda en smart lampsockel som placeras mellan lampan och sockeln, vilket styr strömtillförseln till lampan. Detta ger i de flesta fall samma funktionalitet som en smart lampa, men istället kan du använda vanliga lampor och behålla funktionaliteten. Detta kan visa sig vara billigare i det långa loppet, men inte nödvändigtvis det snyggaste alternativet, eftersom lampan som sätts i en smart lampsockel kommer att sticka ut mer än om den inte fanns.

Vilket är det bästa alternativet för smart belysning?

Vilket smart belysningsalternativ som är bäst för dig beror på vilken typ av belysning du har i ditt hem eller vill ansluta till. För vanliga tak- eller vägglampor finns det generellt tre alternativ. Antingen kan du byta ut själva lampan med en smart lampa, vilket är lika enkelt som att sätta i vilken annan lampa som helst. Alternativt kan du använda en smart lampsockel som kan ta emot samma lampor som lampan kunde tidigare. Annars kan du använda en smart strömbrytare för att hantera strömförsörjningen till lampan, vilket är smart eftersom den kan användas för mer än bara lampor och därmed är mer flexibel. Men om du har golvlampor eller andra typer av lampor som ansluts till ett vägguttag kan du med fördel skaffa en smart vägguttagskontakt, som har samma funktionalitet som de andra alternativen, men är enkel att sätta i vägguttaget.

iaai