300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Hur du behandlar dina kablar bäst

iPhone kan kabel
För att förlänga livslängden på en kabel (oberoende av kvalitet och kabel), alltid se till att undvika att böja den. ju fler gånger du böjer kabeln desto mer sannolikt finns det att kabeln kommer att bryta. Garantin täcker inte om kabeln bryts på grund av Bockning är det därför värt att se till att kabeln är så rak som möjligt.iPhone headset
 
Headset är oerhört bräckliga jämfört med laddning kablar i tråden som mycket tunnare, och därför kan bucked mer, vilket bryter lättare. Därför, se till att inte göra någon spricka eller extrem bock i det det försämrar livslängden på headsetet. Se därför till att alltid hålla kabeln så rak som möjligt och stor mjuk bock.

Många människor tenderar att vrida headset runt sin telefon, och det är vad du har att göra om du vill förlänga ditt liv. Den ständiga böjning och utbyggnaden gör trådarna inuti du blir mycket bräcklig och så småningom bryta. 

  Thunderbolt/Mini DisplayPort-kabel
Det är också viktigt när du använder datorn för att se till att dina kablar inte gör en spricka. En spricka kommer att försämra livslängden på kabeln i den utsätts för tryck som kan orsaka trådarna inuti kabeln att bryta, och därmed anslutningen försvinner och kabeln är således defekt. Därför, alltid se till att det inte finns någon bock någonstans på tråden.

Någon kanske inte har ett bord tillräckligt nära TV när de använder kabeln, och därför någon är frestad att dra kabeln så länge de kan, vilket kabeln att bryta. Om du gör det ofta nog kan du vara säker på att kabeln dör.

 

Dessa "regler" gäller för alla kablar vi och andra säljare.