300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Find dit stik

Är du osäker på om du behöver få Thunderbolt eller Lightning? Pluggen Wizard är för dig som är osäker på skillnaden mellan Thunderbolt och Lightning eller något helt annat. Fel plugg igen? Klicka dig igenom vår guide och undvik den för din nästa beställning

Har du problem med att hitta rätt plugg? Här är en guide för att hitta den rätta, klicka dig igenom hitta antingen pluggen med utformningen av din Mac eller något helt annat.

Åska? Belysning? Men var det inte också något med ett moln? Apple har att komma med en ny kontakt då och då som kan göra det svårt att hålla reda på vilka kablar att greppa och som omvandlare är bra att ha i sin arsenal om du vill kunna samarbeta med andra produkter och enheter. 

Det är därför vi skapade denna lilla guide, som du kan klicka dig igenom och ta reda på vilken kontakt det är nu också i din Apple-produkt. När du klickar igenom guiden, kommer du att presenteras med några frågor om den Apple-produkt som du vill köpa utrustning för, och du kommer då att tas till själva kontakten som används i den produkten. 

Därför, när du har svarat, kommer vi också att förse dig med länkar till de kategorier där du kan köpa kablar och tillbehör som använder dessa anslutningar. Guiden är tänkt som ett verktyg för dig, så du kan snabbt hitta just de produkter du står och saknar och gör det ganska enkelt för dig att undvika att beställa fel objekt hem.

Guiden är tänkt som ett hjälpande verktyg, eftersom en Google-sökning inte alltid ger dig ett tydligt svar på vilken kontakt att använda, eftersom detta också beror på vilket år din Apple-produkt produceras och inte bara namnet på det. Klicka sedan igenom guiden och få grepp om vilken plugg du behöver för din enhet.

Hitta din kontakt här: