300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Virksomhed og offentlige

Är du ett företag och behöver du några kablar för dina anställda? Nedan kan du se specialerbjudanden för dig som företag, så du kan erbjuda dina anställda företagspresenter och annat gott. Vi säljer många iPhone 5 och 4-kablar till små och medelstoraföretag och skolor.
 

Om du också har köpt iPads eller iPhones för dina anställda, lärare eller elever, är det dyrt att köpa originalkablar för dem varje gång de går sönder. På mackabler.dk hanterar vi uppgiften till under 30% av priset. Vi agerar gärna med Faktura, Företag-Dancard eller med EAN-nummer Fråga bara.


Vi ger också rabatter. Men vi ger först en rabatt på iPhone 5 Eller iPhone 4 Kablar om beställningen är över 20 kablar.


Vi förhandlar Minidisplay för VGA Och Mini display för DVi För storskaliga företag, där de huvudsakligen är skolor där lärarna har MacBook-datorer. Det finns också några företag som köper dem i samband med inköp av externa bildskärmar för sina anställda.


Om du vill ha ett erbjudande måste du till sist skriva till [email protected] 

Om du vill köpa med EAN-nummerVälj EAN-betalning Under betalningsmetod. Kom ihåg att skriva din EAN nr i anteckningsfältet, precis under leveransmetoderna.

EAN betalingsfaktura

 

Kontakta oss för att få ett specialpris

iPhone 4 kabel til virksomheder

30-stifts kabel

iPhone 4 kablar, fungerar med både iPhone 2g, 3G, 3GS, 4 och 4S samt iPad 1, 2 och 3.Läs mer om produkten
Mini Display til VGA

Minidisplay för VGA

Är kabeln som ofta används som en adapter från en MacBook (Både plast, luft eller Pro) till en projektor. Eftersom den stora majoriteten av Projectore har VGA-portar.
Läs mer om produkten
Mini Display til DVI

Mini display för DVi

Är adaptern du ofta använder för att ansluta din MacBook (Både plast, luft eller Pro) till en extern bildskärm, eftersom de flesta externa bildskärmar använder den digitala DVI-porten.Läs mer om produkten
Mini Display til HDMI kabel

Mini display för HDMI

kan även användas för nyare externa bildskärmar, den har samma digitala kvalitet som DVi-kontakten och stöder även ljud via samma kabel, samtidigt är det inte bara en adapter utan även en kabel.


Läs mer om produkten
iPhone 5 kabel til virksomheder

8-stifts kabel

iPhone 5-kablar, fungerar med både iPhone 5, 5c och 5S samt iPad 4 och mini.Läs mer om produkten