Vi sender hver dag, nøjagtigt som vi plejer
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Vill du hänga med fler artiklar som denna?

De 6 bästa spelen för MAC!

Var hittar jag spel för Mac?

En av de bästa argumenten Windows-användare har kvar är "du kan inte spela på en Mac" och det är också sant att det är lite mer besvärande att spela på en Mac än en Windows-dator.
Till exempel, de flesta större titlar släpps bara för Windows, och om de kommer till Mac de är ofta år för sent-men det finns en hel del som ingår, även av de mycket stora spel beslutsfattare.

Blizzard som utgivare Warcraft, World of Warcraft, Starcraft och många fler, publicerar alltid spel för både Mac och Windows samtidigt.

Valve gör samma, de är bakom spel som Counter-Strike, Half-Life, Dota, Portal, Team Fortress och många fler. Valve driver också "Steam" spel portal, som fungerar på Mac.

2K spel som ligger bakom BioShock-serien, men det är bara den senaste BioShock Infinite som fungerar för Mac.
Du kan också bara bita surt äpple och installera Windows via Boot Camp. 

 

 

 

Portal 2

Portal 2 är en av världens bästa spel, åtminstone vad spelkritiker säger.
I spelet kommer du att utrustas med en pistol som kan göra hål i väggar, tak och golv som är en portal till en annan typ av hål du också har kontroll över.
Det är mycket enkelt, och tanken är riktigt bra gjort, som berättelsen.

 

BioShock Infinite

BioShock är ett riktigt bra spel som utspelar sig i en värld som tar vid stormen av Atlas Shrugged politiska utopi, där eliten har flyttat upp på himlen.
Återigen är berättelsen en jätte plus.

 

XCOM: okänd fiende

I spelet är jorden konsumeras av utlänningar, måste du som en combo i en tur-baserade spel bekämpa utlänningar i alla former och färger.
Du måste uppgradera dina soldater, deras vapen och avgöra vilken typ av spel du kommer att utöva.

 

Limbo

Limbo är ett danskt spel som är en plattform 2D spel som, trots sin mycket enkla struktur, är extremt underhållande och verkligen skrämmande.

 

StarCraft II

StarCraft är en riktig klassiker som var en del av att definiera Blizzard som en av världens största spel producenter.
StarCraft 2 är redan ett klassiskt strategispel geR gott om möjligheter för både action och tanke verksamhet, vilket är en riktigt bra mix.

 

Sid Meier ' s Civilization V

Civilization V är ännu en riktig strategispel från 2K Games. Civilization V kämpar mot sina fiender genom att erövra områden eller flytta förbi sin motståndare.
Civilization V är tur-baserad, och strategi är viktigt, vilket innebär mindre åtgärder.
Du alltid börja Som i 1991 när den första civilisationen dök upp, med dig, en enkel ny byggmästare, med en spetsig pinne för att utforska en värld på ett fredligt eller ofredligt sätt-samtidigt som du måste stå för militär, diplomati, vetenskap, infrastruktur, samhälle och mycket mer.