300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Kategori
Pris
kr kr
Ipad
Iphone
Laddningseffekt
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter

Xtorm

1 produkter.

Letar du efter ett utsökt urval av Powerbanks för iPhone eller en bra laddare för iPhone så har du kommit till rätt ställe. Här hittar du Xtorm som har ett hav av olika kraft banker som kan täcka alla behov.

Mer
Visar 1 - 1 av 1 artikel
Lista produkter efter tillverkare: - Xtorm

Letar du efter ett utsökt urval av Powerbanks för iPhone eller en bra laddare för iPhone så har du kommit till rätt ställe. Här hittar du Xtorm som har ett hav av olika kraft banker som kan täcka alla behov.


Xtorm har kört så långt tillbaka som 2008, där de skulle vara ledande i att ge människor extra energi i sin vardag. På detta område har de gjort ett utmärkt jobb med distinktioner från många platser.


Företaget producerar både för privat konsumtion och för företag, eftersom Power Banks är mycket användbar för alla som har enheter att debitera. Så oavsett om du bara letar efter en produkt för dig själv eller en företags gåva, är Xtorm uppenbart.


De är baserade i Holland där de har fungerat sedan de startade och sedan dess expanderat från. Därför har de en central bas i Europa som ger dem tillgång till många marknader, inklusive vår här i Danmark, som vi drar nytta av.


Alla deras produkter är specialiserade för att kunna förse dig med kraft när som helst, var som helst. Så de har laddare så att du kan ladda dina enheter, kraft banker att ta makten med dig och solpaneler att ladda när du är borta hemifrån.


De döljer inte det faktum att deras Agenda handlar om makt och det är inte tveksamt om ni besöker deras sida som är full av energi. Denna beskrivning omfattar således både företaget som helhet och de produkter de tillverkar.


Deras energiska produkter och attityd har också lyckats övertyga oss att presentera dem här på vår sida. I samarbete med dem har vi funnit de bästa buden för laddare och Powerbanks som kan ge det bästa till våra kunder.


Deras produkter passar också bra med vårt koncept, eftersom de främst riktar sig till Apple-produkter och är grundligt testade till Apples standarder, så du kan vara säker på att din iPhone får det bästa där.


Det har varit fokus på att både få en vanlig laddare för iPhone men också att kunna flytta ut i en sol laddare för iPhone om du vill ha ett proffsFör speciella situationer, eller bara vill prova några olika alternativ som en laddare för iPhone.


Dessutom har vi en Power Bank för iPhone eller Power Bank för iPad för alla situationer, om så det borde ha en hel del avgifter eller bara några. Det breda sortimentet ger dig möjlighet att alltid hitta något för dina behov.


Eftersom Xtorm är experter på Power Bank för iPhone marknaden, det finns också alla de olika alternativ som finns för Powerbanks på denna sida. De har några ganska bra Qi trådlös Power Bank för iPhone till exempel som är värt ett försök.


Den stora sorten gör också deras produkter tillgängliga i många prisklasser beroende på vad det är du letar efter. Det bör dock sägas att de är närmare att vara i premien prisklass än rabatten prisklass, eftersom de lägger mycket bra pris på hög kvalitet.