300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Kategori
Pris
kr kr
Ipad
Iphone
MACS
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Hane
Hona
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter

Ugreen

66 produkter.

För den som letar efter en kabel eller adapter av hög kvalitet har du hittat den kategori du behöver här. Kategorin behandlar UGREEN som producerar ett brett spektrum av olika tekniska produkter, där deras kabel sortiment visa Mer

Visar 1 - 54 av 66 artiklar
Lista produkter efter tillverkare: - Ugreen

För den som letar efter en kabel eller adapter av hög kvalitet har du hittat den kategori du behöver här. Kategorin behandlar UGREEN som producerar ett brett spektrum av olika tekniska produkter, där deras kabel sortiment visas här.


UGREEN är baserat i Kina sedan 2009 och har haft stor framgång som tillverkare för ett brett sortiment av högkvalitativa produkter. De har blivit ganska stora genom att bli en del av Internet-marknaden där, med hjälp av webbplatser som Amazon, JD.com och naturligtvis har vi ökat marknadsandelar.


Deras kompletta fokus är på att göra de allra bästa produkterna det även kan göras och om man tittar på deras filosofi så finns det ingen tvekan om att det är med kvaliteten i centrum att deras arbete fungerar.


Deras skala är mycket bred jämfört med hur många produkter de producerar, eftersom de båda har fingrar i kablar, laddare, adaptrar och ett hav av tillbehör både för datorer, Apple och olika andra saker.


Med tanke på deras utmärkta fokus på kvalitet har vi valt att samarbeta med dem för att återförsälja några av deras bästa produkter. Här har vi först och främst valt att använda ett antal av deras kablar och adaptrar, eftersom de bidrar mest till vårt urval.


Av denna anledning finns det några bud på sidan av kablar och adaptrar som löser olika behov, som vanligtvis kommer från att konvertera från en viss input till en annan utgång. Eftersom det finns ett antal olika typer av signaler, det finns också ett antal olika typer av kablar.


Alla produkter på denna sida är av hög kvalitet, garanterar lång livslängd och hög slitstyrka så att kablarna inte bryts lätt. Eftersom UGREEN producerar i överlägsen kvalitet, är deras produkter också i premien prisklass, jämfört med billigare alternativ, men är också betydligt bättre.