MUNDBIND 😷
3-lag Type IIR CE godkendt
😷 MUNDBIND
300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
more... less
Categories
more... less
Price
90 kr 422 kr
Ipad
more... less
Iphone
more... less
MACS
more... less
MFi godkänd
more... less
Laddningseffekt
more... less
Hane
more... less
Hona
more... less
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
more... less
more... less
Filter

Lista produkter efter tillverkare: - Ugreen24 produkter.

För den som letar efter en kabel eller adapter av hög kvalitet har du hittat den kategori du behöver här. Kategorin behandlar UGREEN som producerar ett brett spektrum av olika tekniska produkter, där deras kabel sortiment visa Mer

Visar 1 - 24 av 24 artiklar

Lista produkter efter tillverkare: - Ugreen

För den som letar efter en kabel eller adapter av hög kvalitet har du hittat den kategori du behöver här. Kategorin behandlar UGREEN som producerar ett brett spektrum av olika tekniska produkter, där deras kabel sortiment visas här.


UGREEN är baserat i Kina sedan 2009 och har haft stor framgång som tillverkare för ett brett sortiment av högkvalitativa produkter. De har blivit ganska stora genom att bli en del av Internet-marknaden där, med hjälp av webbplatser som Amazon, JD.com och naturligtvis har vi ökat marknadsandelar.


Deras kompletta fokus är på att göra de allra bästa produkterna det även kan göras och om man tittar på deras filosofi så finns det ingen tvekan om att det är med kvaliteten i centrum att deras arbete fungerar.


Deras skala är mycket bred jämfört med hur många produkter de producerar, eftersom de båda har fingrar i kablar, laddare, adaptrar och ett hav av tillbehör både för datorer, Apple och olika andra saker.


Med tanke på deras utmärkta fokus på kvalitet har vi valt att samarbeta med dem för att återförsälja några av deras bästa produkter. Här har vi först och främst valt att använda ett antal av deras kablar och adaptrar, eftersom de bidrar mest till vårt urval.


Av denna anledning finns det några bud på sidan av kablar och adaptrar som löser olika behov, som vanligtvis kommer från att konvertera från en viss input till en annan utgång. Eftersom det finns ett antal olika typer av signaler, det finns också ett antal olika typer av kablar.


Alla produkter på denna sida är av hög kvalitet, garanterar lång livslängd och hög slitstyrka så att kablarna inte bryts lätt. Eftersom UGREEN producerar i överlägsen kvalitet, är deras produkter också i premien prisklass, jämfört med billigare alternativ, men är också betydligt bättre.