300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Kategori
Pris
kr kr
Iphone
Filter

Twelve South

1 produkter.

På denna sida är vårt läckra urval från tillverkaren Twelve South som är ett innovativt företag med produkter som återspeglar denna mentalitet. De gör exklusiva produkter för Apple-enheter, så Mer

Visar 1 - 1 av 1 artikel
Lista produkter efter tillverkare: - Twelve South

På denna sida är vårt läckra urval från tillverkaren Twelve South som är ett innovativt företag med produkter som återspeglar denna mentalitet. De gör exklusiva produkter för Apple-enheter, så om du vill ha något specifikt för din iPhone eller Mac kan du se här.


Twelve South har startat så sent som 2009 när ett gift par bestämde sig för att starta ett företag som skulle göra produkter för Apple som var lika läckra en stil som Apples egna produkter. sedan dess växte de bara större och har nu 20 personer i syd Carolina anställd.


Om du letar efter en cool bit lyx tillbehör till din Apple-enhet, har du kommit till höger. Här har vi allt från vår USA-baserade tillverkare Twelve South, som gör starka Premium märkesprodukter speciellt utformade för alla dina Apple-enheter.


Deras fokus ligger på att vara innovativ, eftersom deras uppdrag är att göra Apple-tillbehör som är minst lika starka som Apples egen. Därför kan du hitta många tillbehör här på sidan som sticker ut från vad mer du hittar från de flesta andra tillverkare med tillbehör.


Deras sätt att göra detta är genom att göra linjer som deras BookBook linje eller deras Journal Line att ge exempel som ger en allmän design stil, som sedan projiceras och produceras i en variant som passar alla olika modeller, men fortfarande är Unika vardera.


På så sätt garanterar de att varje produkt i dessa linjer sticker ut från andra, och även med målet att separera sig från varandra. Det ger dig på det sättet en stil som inte kan hittas någon annanstans, vilket kan vara helt din egen efter hur du vill att det ska vara.


Trots sitt fokus på den läckra stilen, lyckas de ändå göra produkter som är mycket användbara, så att du inte förlorar de praktiska fördelarna med att använda dem, så att du kan hitta många olika sätt att använda dem med de flesta av dem , oavsett produkt.


Dessutom, däckKker Twelve South vida när de försöker göra tillbehör för alla Apple-enheter, även om det är iPhone, iPad, MacBook eller Apple Watch. De har även tillbehör som inte är direkt relaterade till produkter på det sätt som ljus, standers eller andra saker i denna stil.


Trots sin breda täckning och de unika produkter de lyckas skapa, håller tolv syd sig i en liten storlek och föredrar att göra det på det sättet. Det gör att de kan hålla sig till sitt ursprungliga uppdrag och hålla leverera på den nivå de vill.


När det gäller nivå, sätter de också standarden hög, med högkvalitativa material och en design som är väl utförda. Detta leder dem i klassen av Premium tillbehör och detta återspeglas i priset på sina produkter, som är i hög jämfört med många andra på marknaden.


Men bara på grund av den höga kvaliteten, de lyckas trots priset ändå, och har successivt spridit sig till över 100 länder i världen. De förväntar sig bara att gå längre, så det finns uppenbarligen en marknad för deras uppdrag att kunna utvecklas, vilket vi skulle vilja följa.


Därför har vi samlat många av deras produkter här på sidan, som vi tror att alla lyckas bidra med något till respektive enheter som tillhör. De har en annan karaktär än vad de andra tillverkarna representerar och därmed lyckas fylla en ny nisch som passar in mycket bra.