300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
Categories
Price
kr kr
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter

Sugru

2 produkter.

På denna sida hittar du vårt urval från Sugru, som är lämplig för att fastställa olika saker såsom elektroniska produkter, kablar, ledningar och andra små problem som det är mer effektivt att fixa än att byta ut och för dyrt att skicka till Mer

Visar 1 - 2 av 2 artiklar
Lista produkter efter tillverkare: - Sugru

På denna sida hittar du vårt urval från Sugru, som är lämplig för att fastställa olika saker såsom elektroniska produkter, kablar, ledningar och andra små problem som det är mer effektivt att fixa än att byta ut och för dyrt att skicka för reparation.


Sugru ägs av företags formuläret form, som startade redan 2003, där utvecklingen av materialet började. Försäljningen har stadigt ökat sedan dess och nådde i 2012 upp över 100000 kunder och försäljning motsvarande därtill.


Sedan dess har företaget plockat upp stora mängder kapital i synnerhet från gräsrotsfinansiering, i själva verket över 10M. Dollarn, som säger lite om populariteten av produkten. Dessutom har de också fått mycket stöd från olika företag.


Deras uppdrag och vision är att minska mängden skräp och avfall i världen som både förorenar men kan också ha återvunnits om det hade varit lite lättare att åtgärda problemen.


Det är just detta som sugrus material, som påminner om modeller vax kan lösa, eftersom det är mycket lätt att tillämpa. De hävdar att detta kan innebära att människor blir mycket bättre på att återvinna saker som de annars skulle ha kastat ut om de snabbt kan lösa problemen.


Denna idé låter lockande i våra öron och det är verkligen en riktning som vi vill hjälpa till att stödja. Det är därför det har också fått en plats på denna sida där den kan hitta sin väg tillsammans med en massa andra verktyg som hjälper till att reparera istället för att kasta ut.


Modellen vuxen själv är även relativt billigt om du jämför med att behöva skicka din enhet för reparation, eller ännu värre att behöva köpa en ny. Det kan snabbt bli dyrt om du måste köpa en ny laddare varje gång hunden får gnaga lite vid kanten. Åtminstone, jämfört med att kasta en anteckning om detta, kan det fixa det många gånger själv.