300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
vis flere mindre
Kategori
Pris
kr kr
Ipad
Iphone
MACS
MFi godkänd
Laddningseffekt
vis flere mindre
Hane
Hona
Filter

Sinox

1832 produkter.

På den här sidan ser du våra produkter från leverantören Sinox, som är marknadsledande inom hårdvara, multimedia och hemelektronik. De är särskilt en av de bästa företag Mer

Visar 433 - 486 av 1832 artiklar
Lista produkter efter tillverkare: - Sinox

På den här sidan ser du våra produkter från leverantören Sinox, som är marknadsledande inom hårdvara, multimedia och hemelektronik. De är särskilt en av de bästa företagen när det gäller reservdelar för iPhone.


Sinox grundades 1973 och är baserat i Aalborg där de har levererat högkvalitativ hårdvara och service i många år. Dessutom har de filialer runt om i Norden samt i Kina där de samarbetar med bra leverantörer.


De många åren på ryggen gör Sinox Till ett av de mest erfarna företagen på marknaden, en upplevelse som är oerhört värdefull att ha på en marknad där företag öppnar och stänger i hög hastighet runt om i världen.


Med en värdegrund baserad på ansvar och hög kvalitet, som följs upp med hög kvalitetskontroll, är det garanterat att få produkter som är top notch. De satte sin standard otroligt hög genom att följa BSCI: s uppförandekod så att samvetet är i ordning.


Därför är de också en självklar leverantör för oss att arbeta med, eftersom vi tror att deras starka värdegrund och deras höga kvalitet i leveranserna är exakt den typ av företag vi vill jobba med.


När det gäller reservdelar för en iPhone är det också viktigt att kvaliteten är i ordning, vilket är ytterligare en anledning till varför det är så viktigt att hitta en leverantör som Sinox Att arbeta med så att vi kan leverera anständiga produkter till våra kunder.


På sidan här kan du få det mesta du har möjlighet att ersätta i din iPhone, så om du vill spara pengar på reparation, är möjligheten här.


I pris termer, det är betydligt billigare än att få det repareras, särskilt om du vill göra det genom de allmänna kanalerna som Apples egen, eller andra former av Apple Stores.