300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
Categories
Price
kr kr
Ipad
Iphone
MACS
MFi godkänd
Laddningseffekt
more... less
Hane
Hona
Filter

Sinox

423 produkter.

På den här sidan ser du våra produkter från leverantören Sinox, som är marknadsledande inom hårdvara, multimedia och hemelektronik. De är särskilt en av de bästa företag Mer

Visar 1 - 54 av 423 artiklar
Lista produkter efter tillverkare: - Sinox

På den här sidan ser du våra produkter från leverantören Sinox, som är marknadsledande inom hårdvara, multimedia och hemelektronik. De är särskilt en av de bästa företagen när det gäller reservdelar för iPhone.


Sinox grundades 1973 och är baserat i Aalborg där de har levererat högkvalitativ hårdvara och service i många år. Dessutom har de filialer runt om i Norden samt i Kina där de samarbetar med bra leverantörer.


De många åren på ryggen gör Sinox Till ett av de mest erfarna företagen på marknaden, en upplevelse som är oerhört värdefull att ha på en marknad där företag öppnar och stänger i hög hastighet runt om i världen.


Med en värdegrund baserad på ansvar och hög kvalitet, som följs upp med hög kvalitetskontroll, är det garanterat att få produkter som är top notch. De satte sin standard otroligt hög genom att följa BSCI: s uppförandekod så att samvetet är i ordning.


Därför är de också en självklar leverantör för oss att arbeta med, eftersom vi tror att deras starka värdegrund och deras höga kvalitet i leveranserna är exakt den typ av företag vi vill jobba med.


När det gäller reservdelar för en iPhone är det också viktigt att kvaliteten är i ordning, vilket är ytterligare en anledning till varför det är så viktigt att hitta en leverantör som Sinox Att arbeta med så att vi kan leverera anständiga produkter till våra kunder.


På sidan här kan du få det mesta du har möjlighet att ersätta i din iPhone, så om du vill spara pengar på reparation, är möjligheten här.


I pris termer, det är betydligt billigare än att få det repareras, särskilt om du vill göra det genom de allmänna kanalerna som Apples egen, eller andra former av Apple Stores.