300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
Categories
Price
kr kr
Ipad
Iphone
MACS
MFi godkänd
Laddningseffekt
more... less
Hane
Hona
Filter

Satechi

29 produkter.

På denna sida har vi hela vårt sortiment från tillverkaren Satechi, som gör ett brett spektrum av effektiva former av Apple-tillbehör i utmärkt design. De tillverkar främst produkter för Apple, men har ä Mer

Visar 1 - 29 av 29 artiklar
Lista produkter efter tillverkare: - Satechi

På denna sida har vi hela vårt sortiment från tillverkaren Satechi, som gör ett brett spektrum av effektiva former av Apple-tillbehör i utmärkt design. De gör främst produkter för Apple, men har också många typer av tillbehör som kan användas universellt för de flesta enheter.


Så långt tillbaka som 2005 i San Diego, har Satechi många års erfarenhet inom området teknisk utveckling och har lyckats vara mycket nära vågen under de många år de har gjort, särskilt när det gäller att utveckla sina egna kärnkompetenser och desig Ns.


När du saknar en smart lösning för dina Apple-enheter är den här sidan alltid ett bra ställe att börja på, eftersom Satechi levererar allt du behöver, även om det är för att effektivisera ditt arbete eller optimera dina hem inställningar , eftersom de har allt du behöver.


Satechi arbetar från en ideologi som säger att deras teknik och design måste vara tidlös och för evigt under utveckling, vilket är tydligt i de produkter de tillhandahåller, alla inspirerade av den enkla, snygga designen som passar i alla sammanhang, oavsett om det är hemma eller arbete.


Deras teknik länka den gamla till den nya och ge en stark koppling mellan alla samma enheter som du arbetar med. Denna speciella koppling och deras förmåga att alltid leverera den produkt som behövs i tid kräver ett skarpt öga på hur utvecklingen sker.


Detta öga på vad som händer och vad som behövs på marknaden är vad som har hållit Satechi i fronten av den tekniska vågen under så många år. Därför kommer man också att finna att alla deras produkter är användbara, medan deras mönster passar i tid som vi är i nu.


Med en banbrytande tänkesätt att göra det, har de lyckats vinna många utmärkelser för sina produkter, både på deras tekniska förmågor, men också på deras mönster som perfekt komplement till de enheter som de är utformade för att stödja, oavsett om det är äpple eller inte.


De ser det som viktigt att lyssna på deras Kunder eftersom det är just där de kan få en känsla för vad morgondagens design ska vara. Därför kan man tydligt se hur produkterna också är utformade för att ge människor vad de vill, samtidigt som de ger vad de behöver.


Men trots allt, den bästa beskrivningen av Satechi är att de är en samling av Tech människor som är riktigt bra på vad de gör. Här är deras produkter en perfekt skildring av det, eftersom de är alla riktigt bra för sina respektive ändamål, vare sig det är nav, kablar, bryggor, standers, etc.


Med ett ganska stort urval av tillbehör, finns det en god chans att du kan hitta det du söker på denna sida och alla produkter kommer definitivt att uppfylla dina förväntningar, stora som små. Oavsett om det är för MacBook, iPhone, iPad, Apple Watch eller andra.


Satechis produkter är i högsta kvalitet och de är också belägna i premiumpris intervallet även om det är i den låga änden prissatta. Men när det gäller kvalitet, tror vi att de konkurrerar med de största aktörerna på marknaden utan några problem, och de levererar på det varje gång.


Det är just därför som vi också har valt dem som partner, eftersom vi ser dem som framåtblickande, med ett skarpt öga på trender och behov och med förmågan att alltid producera starka produkter. Så om du hittar det som passar dina behov här, då de rekommenderas starkt.