300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filtrer produkter

Utrustning
Kategori
Pris
kr kr
Ipad
Iphone
MFi godkänd
Laddningseffekt
Hane
Hona
Filter

RAVPower

5 produkter.

På denna sida är vårt urval från tillverkaren RAVPower, som tillhandahåller olika produkter för laddning, som avgifter för iPhone, kabel för iPhone och Power Bank för iPhone i många olika former.< Mer

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
Lista produkter efter tillverkare: - RAVPower

På denna sida är vårt urval från tillverkaren RAVPower, som tillhandahåller olika produkter för laddning, som avgifter för iPhone, kabel för iPhone och Power Bank för iPhone i många olika former.


Sedan 2011 har RAVPower levererat kraftfulla hårdvarulösningar för många olika ändamål, där deras kärnprodukt har varit batterier för bärbara datorer och smartphones. Deras första försäljning skedde på Amazon i EU och sedan har det spridit sig till de flesta av världen.


När de växte i storlek runt om i världen, expanderade de också sitt sortiment från bara batterier. Detta har resulterat i att de är mycket betydelsefulla på elmarknaden.


RAVPower startas och är baserat i Storbritannien där de har haft ett bra ställe att bygga ett nätverk från som det är samlingsplatsen för många olika företag. Dessutom har Storbritannien utmärkt infrastruktur för att hantera den typ av sjöfart som RAVPower behov.


RAVPower är unik i sin förmåga att exakt nätverk, vilket kan ses från de många samarbeten de har ingått med andra företag. Denna omfattande täckning bidrar mycket till deras framgång eftersom det exakt säkerställer att deras enheter är så kompatibla som möjligt.


Som namn har RAVPower ett koncept som bygger på rå kvalitet. Detta uppnår dem med en enkel men otroligt effektiv design. Således, de låga produkter som alltid levererar god kvalitet.


Företaget fäster stor vikt vid att vara på den innovativa vågen, vilket innebär att de alltid kommer att ha ett bud på den senaste tekniken, om det handlar om sol laddare för iPhone eller Qi trådlös laddning för olika enheter.


Deras läckra urval är starkt representerade här på vår sida som vi gillar deras kombination av stil-säker design och hög kvalitet. Dessutom levererar de på hela spektrumet av laddnings anordningar, som vi uppskattar mycket.


De olika enheterna är väl testade, vilket innebär att kvaliteten är top-notch oavsett vad du vill från dem. Risk som normalt kan associeras med ström.


När det gäller pris, de är också i den lägre delen jämfört med utförandet av de olika enheterna, vilket innebär att du får stort värde för dina pengar. De är alltså en riktigt bra satsning om du vill ha bra kvalitet men inte nödvändigtvis vill betala för det bästa på marknaden.


Som nämnts har RAVPower ett brett spektrum av enheter som de ständigt kommer att vara på den senaste tekniken. Detta innebär att på denna sida kan du få allt från Power Bank till iPhone, laddare för iPhone eller ens en solcellsladdare för iPhone.


De flesta produkter kommer också med ytterligare funktioner som ger en extra bonus på toppen av affären. Detta kan till exempel innefatta Vara som en multi laddare för iPhone, som kan vara ganska praktiskt så att du kan ladda alla dina enheter samtidigt.


Det kan också vara MFI Lightning kablar för iPhone som är extra tålig, så de inte lika lätt att bryta eller Power Bank för iPhone som också förstärks för att minimera risken för att det bryts.