300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
250.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

HYPER by Sanho Corporation

0 produkter.

I denna kategori, alla våra produkter är tillgängliga från tillverkaren Hyper, som består främst av deras urval av NAV under HyperDrive varumärke. Dessa NAV finns i olika lägen, men med det gemensamma syftet att de är särskilt utformade för Apple PROD Mer

Inga produkter från denna tillverkare.

Lista produkter efter tillverkare: - HYPER by Sanho Corporation

I denna kategori, alla våra produkter är tillgängliga från tillverkaren Hyper, som består främst av deras urval av NAV under HyperDrive varumärke. Dessa NAV finns i olika lägen, men med det gemensamma syftet att de är särskilt utformade för Apple PROD


Hyper är ett företag som startade för 13 år sedan, där de har fokuserat i många år på att göra smartare lösningar, både i datalagring men också i mer specialiserade ämnen (de har världens tunnaste HDMI-kabel).


De är baserade i San Francisco, Silicon Valley och är därför nära där den coolaste tekniska utvecklingen sker. Det ger många fördelar, såsom starka nätverk som kan hjälpa både med kvalificerad personal, samt massor av teknisk kunskap.


Deras image är att ett ungt företag med massor av energi för att starta nya saker, med Geek tillvägagångssätt som ger produkter med en annan lösning på problemen. Detta säkerställer att de enheter du får från det är helt unika.


Företaget har fått brett stöd på Kickstarter, där deras koncept måste testas med ett mål på 100000 dollar, där de istället lyckats samla in över 1 miljon dollar, vilket säger mycket om hur eftertraktade deras produkter är.


Förutom att göra nav för MacBook, de har olika andra linjer av tekniska produkter som också gör vardagen lättare. Detta inkluderar batterier för MacBook, trådlösa USB-portar och olika fall för att lagra dina enheter i.


Dessutom är de naturligtvis på VR-vågen (Virtual Reality) och kommer med bud på VR-headset som kan göra det möjligt att använda den nya programvaran som stöder denna typ av gränssnitt, vilket är bra om du vill kasta dig in i VR-spel eller liknande.


Som nämnts ovan, har vi valt att fokusera på deras HyperDrive linje som levererar sina nav till MacBook. Så i kategorin här kan du hitta alla deras bästa nav för MacBook, där det finns lite till alla behov, även om det bara är att ansluta ett par saker eller ett längre utbud av enheter.


Prisklass Hyper REn bred eftersom de har både billiga dockor som uppfyller grundläggande behov, men också har ganska dyra knutpunkter som i sin tur är mycket konkurrenskraftiga på marknaden. Om man tittar bara på antalet grindar, då deras priser är ganska genomsnittet.


Men om du skaffar en hubb för MacBook från Hyper, får du en enhet som har mycket fokus på att ha så mycket funktionalitet i så lite utrymme som möjligt. Alla deras NAV är i en mindre storlek än sina konkurrenter, så om det är en prioritet väljer du Hyper.


Dessutom är deras produkter särskilt utformade som ett nav för MacBook, vilket innebär att både i design och storlek passar. Samtidigt är deras inträde i form av USB-C och Thunderbolt specifikt avsett för MAC som huvudsakligen använder dessa portar.


Deras val av USB-C som ett primärt uttag gör dem också leverera utmärkt kvalitet, eftersom det ger överlägsen genomströmning. På så sätt kan ett sådant nav för MacBook enkelt hantera alla ingångar som sedan i hög kvalitet.