300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS
Om os

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Utrustning
Categories
Price
kr kr
Iphone
Möjlighet att plocka upp i Köpenhamn
Filter

FLOVEME

2 produkter.

På denna sida hittar du vårt läckra urval från sidan FLOVEME, som gör produkter som kan täcka alla dina tillbehörs behov. De är utformade för iPhone och kan göra livet lättare när din iPho Mer

Visar 1 - 2 av 2 artiklar
Lista produkter efter tillverkare: - FLOVEME

På denna sida hittar du vårt läckra urval från sidan FLOVEME, som gör produkter som kan täcka alla dina tillbehörs behov. De är utformade för iPhone och kan göra livet lättare när din iPhone behöver laddas.


FLOVEME är ett företag som startades 2015 i staden Shenzhen, Kina, som är en av de viktigaste tekniska utvecklingen i världen. Med starka förbindelser både i staden och i resten av världen, har FLOVEME massor av resurser att rita på.


Detta företag bygger sitt koncept att deras produkter ska vara vackra och i hög kvalitet, precis som de finns för att fylla ett behov för användaren. På så sätt är det egentligen inte produkten i sig de går upp i men användarens behov.


Det innebär också att deras produktion ofta kommer med användarnas behov, snarare än att fokusera på vissa produkter. Det är dock avgränsas av tillbehör för iPhone, där särskilt nyare teknik som en Qi trådlös laddare för iPhone är central.


FLOVEME har också lyckats övertala oss med sina produkter och deras koncept, så vi har också valt att inkludera fler av deras produkter i vårt sortiment. Deras speciella förhållningssätt till sina användare ger en nisch som annars inte fylls på vår webbplats.


En av deras coolaste produkter är deras Qi trådlösa laddare för iPhone som kan ladda en iPhone genom att sätta den på plattan. Det är helt klart det nya och det kommer bara att finnas fler av dem.


Dessutom har de också några bra bud på en vanlig laddare för iPhone som vi har inkluderat här på sidan. De är ganska utmärkt både vid laddningshastigheten och på säkerheten inuti och hållbarhetstiden utanför.


I pris termer är de också mycket konkurrenskraftiga, vilket också är till deras fördel. De är närmare rabatt varumärkena både i pris och kvalitet.