300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
FRI FRAGT FRÅN 499 KR
100.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 15 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

DJI

0 produkter.

Kreativitet är kärnan i varje dröm. Varje idé, varje banbrytande språng som förändrar vår värld börjar med visionen av begåvade skapare. På DJI ger vi dessa skapare de verktyg som de behöver för att leva upp sina idéer.

Mer

Inga produkter från denna tillverkare.

Lista produkter efter tillverkare: - DJI

Våra plattformar ger dem möjlighet att ta bilder som en gång var utom räckhåll. Våra flyg- och kamerastabiliseringssystem omdefinierar kameraplacering och rörelse. Fantastiska foton och video, uppskattade personliga minnen och avancerade professionella bilder tas varje dag, i alla hörn av världen med DJI-produkter.


Vi gör detta genom ett oöverträffat engagemang för FoU, en kultur med ständig innovation och nyfikenhet och fokus på att omvandla komplex teknik till enkla att använda enheter. Genom att bygga på etos "form följer funktion" kombinerar våra produkter avancerad teknik med dynamisk design.


Med huvudkontor i Shenzhen, allmänt betraktat som Kinas Silicon Valley, drar DJI fördelar av direkt tillgång till leverantörerna, råvaror och unga, kreativa talangpooler som krävs för fortsatt framgång. Med hjälp av dessa resurser har vi vuxit från ett enda litet kontor 2006 till en global arbetskraft. Våra kontor finns nu i USA, Tyskland, Nederländerna, Japan, Sydkorea, Peking, Shanghai och Hong Kong. Som ett privatägt och drivet företag fokuserar DJI på vår egen vision och stöder kreativa, kommersiella och ideella applikationer av vår teknik. Idag omdefinierar DJI-produkter industrin. Professionals inom filmskapande, jordbruk, bevarande, sökning och räddning, energiinfrastruktur och mer litar på DJI för att få nya perspektiv på sitt arbete och hjälpa dem att uppnå brister säkrare, snabbare och med större effektivitet än någonsin tidigare.


Vårt helägda dotterbolag Shenzhen Dajiang Baiwang Technology Co., Ltd., som är grundat för att producera DJIs innovativa produkter säkert och ansvarsfullt, är en högteknologisk tillverkningsanläggning som specialiserar sig på obemannade flygfordon. 2016 passerade Dajiang Baiwang ISO 9001: 2015 kvalitetsstyrningssystemcertifiering och 2017 godkändes SGS ISO 14001: 2015 Miljöledningssystemcertifiering.