300 DAGERS RETURRÄTT
1-3 HVERDAGAR
GRATIS FRAGT FRÅN 400 KR
50.000 DANSKA ANVÄNDARE OSS

Över 10 års erfarenhet
med Mac, iPhone, iPad & IT

Filter by

Price

139 kr 1169 kr

Hane

more... less

Hona

more... less

Ipad

more... less

Iphone

more... less

MACS

more... less

Utrustning

more... less

MFi godkänd

more... less

Laddningseffekt

more... less

SøgLista produkter efter tillverkare: - Avantree30 produkter.

På denna sida hittar du många olika typer av produkter designade av tillverkaren Avantree, som är specialist på att göra tillbehör, och särskilt ljudtillbehör, för iPhone, iPads, MacBook och andra smartp Mer

  • Vy:
Visar 1 - 30 av 30 artiklar

Lista produkter efter tillverkare: - Avantree

På denna sida hittar du många olika typer av produkter designade av tillverkaren Avantree, som är specialist på att göra tillbehör, och särskilt ljudtillbehör, för iPhone, iPads, MacBook och andra smartphones.


Sedan 2004 har Avantree utvecklat livet för alla typer av tekniska åtgärder som kan göra vardagen enklare. De började med utveckling av tillbehör baserade på Bluetooth-teknik och är fortfarande djupt involverade i allt inom den marknaden.


Företagets huvudkontor finns i Shenzhen, Kina, som är deras teknik högkvarter, på samma sätt som de flesta startups och teknikföretag i Silicon Valley i USA, vilket innebär att de har gott om tillgång till ett starkt Bygg-nätverk.


De strävar efter att alla deras produkter ska göras i exceptionell kvalitet och de måste byggas för att vara produkter som är "byggda för att lasta". De tror också att utseendet på deras produkter återspeglar kvaliteten och därför designen måste vara lika bra som kvaliteten.


Deras många års erfarenhet med andra på marknaden och deras starka fokus på kvalitet och design har gjort dem till en självklar leverantör för oss. Därför finns en stor del av deras produkter här på vår sida.


Naturligtvis har vi sina kärnprodukter i form av headset för iPhone och i allmänhet deras ljudprodukter som är baserade på Bluetooth. Detta beror på att det finns helt enkelt mycket få som kan leverera så bra ljud för pengarna som Avantree kan.


Dessutom har Avantree Branchet en hel del, vilket innebär att det finns ett hav av val från deras sida, som Powerbanks, laddare, kablar, etc. det bästa från här har vi inkluderat i vårt sortiment så det finns lite att välja mellan.


Som jag sa har Avantree högsta kvalitet och design, vilket också gör dem till en premium produkt på marknaden. Detta återspeglas också i priset eftersom deras produkter är betydligt dyrare än motsvarande rabattmodeller.